Iată ce zodii au noroc la bani!

1 71295 original jpg jpeg

Dacă unele persoane câştigă banii fără să muncească prea mult, altele trag din greu pentru bani şi nici nu au ocazia să se bucure de ei. Iată ce zodii au noroc la bani!

Berbec 21.03-21.04

Lunile trecute ţi s-au părut dificile din punct de vedere financiar. Ca să nu continui tot aşa,ar trebuie să începi să-ţi plăteşti la timp datoriile,în loc să le laşi să se adune şi să te copleşească. Dacă ai de gând să faci un credit,acum poate că nu este cel mai bun moment. Eşti nevoită să revii pe linia de plutire şi să spui stop cheltuielilor.

Taur 22.04-21.05

În sfârşit,începi să culegi ce-ai semănat. Investiţiile tale din trecut încep acum să dea roade,aşa că,din punct de vedere financiar începi să stai din ce în ce mai bine. Cu toate acestea,nu este cazul să te culci pe o ureche,deoarece ştii cum este:banii vin şi se duc. Continuă să munceşti la fel de mult şi vei avea şi mai mult spor.

Gemeni 22.05-21.06

Eşti hotărâtă ca în concediu să studiezi piaţa şi să cauţi un loc de muncă mai bine plătit. Şi s-ar putea să fii suprinsă de o ofertă de muncă destul de bună. Fiindcă trăim vremuri tulburi,nu trebuie să te arunci cu capul înainte,ci să studiezi bine contractul care ţi se oferă. Prudenţa este cuvântul cheie.

Rac 22.06-22.07

Ai devenit mai prevăzătoare pe plan financiar şi nu mai arunci cu banii ca înainte,când te amăgeai că vor veni zile mai bune. Îţi faci strategii astfel încât să nu mai rămâi fără bani de la un salariu la altul,renunţi la nişte cheltuieli inutile,găteşti singură. Reuşeşti să economiseşti şi să revii pe plus.Leu 23.07-22.08

Ai plănuit o vacanţă lungă şi scumpă,iar acum a venit timpul să plăteşti scadenţa. Cazarea,benzina,cheltuielile… o groază de bani. Este limpede că tu şi soţul tău trebuie să sacrificaţi ambele salarii pentru a o scoate la capăt. Nu trebuie să te îngrijorezi. Sunt semne că bugetul se va echilibra. Vacanţă plăcută!

Şi anul acesta munca ta este răsplătită din plin. Chibzuită de felul tău,eşti una dintre puţinele native care ies pe plus. Tu iei în serios criza financiară şi continui să faci economii. Mai mult,acum când toată lumea se gândeşte la vacanţă,tu încerci noi căi de a mai pune ban pe ban şi de a-ţi asigura venituri suplimentare.

Balanţă 22.09-22.10

Ca de obicei,şi în această perioadă ai o problemă cu scadenţele şi,implicit,cu penalizările. Nu te lasă inima să renunţi la o mică bucurie,cum ar fi o rochie nouă sau un weekend la munte pentru a-ţi plăti o factură sau restanţa la întreţinere. De aceea,nici situaţia ta financiară nu cunoaşte schimbări în bine.

Ai nevoie rapid de bani şi te gândeşti din ce în ce mai serios să faci un credit. Înainte de a recurge la o soluţie care riscă să te înglodeze în datorii,încearcă mai bine să ceri acest împrumut în familie. O persoană apropiată îţi va da mai mult de jumătate din sumă,iar lucrurile se vor simplifica pentru tine.

În sfârşit,o rază de speranţă pentru tine! Partenerul tău a primit o sumă de bani importantă la care nu mai spera,dar care este atât de binevenită. Şi parcă şi ţie îţi merge mai bine decât de obicei. Se poate să fie şi faptul că ai achitat un credit la bancă şi acum ai scăpat de o cheltuială lunară importantă.

Capricorn 21.12-19.01

Ai o situaţie materială incertă şi nu găseşti o strategie pentru a ieşi la capăt. Nu-ţi face probleme. Iarna aceasta se întrevede o schimbare în bine. Dacă aştepţi o anumită sumă de bani care ţi se cuvine,s-ar putea să o primeşti cât de curând. De asemenea,este posibil să ţi se aprobe,în sfârşit,mărirea de salariu pe care ţi-o doreai.

Astrele îţi promit că va răsări soarele şi pe strada ta. Trebuie doar să ai răbdare. Este posibil ca situaţia ta materială să nu se îmbunătăţească atât de repede cum ai sperat. Mai ales că ai planificat să pleci şi într-o vacanţă destul de costisitoare. La sfârşitul iernii îţi vei reveni cu cheltuielile şi s-ar putea să primeşti şi o primă când te aştepţi mai puţin.

Peşti 19.02-20.03

Este timpul să-ţi pui în practică proiectele financiare. Eşti interesată să-ţi deschizi o mică afacere,să cumperi un teren,pe scurt,vrei să investeşti. Ştii că această perioadă tulbure este prielnică celor care au ceva bănuţi puşi deoparte. Sfatul nostru este să fii totuşi prudentă şi realistă şi să nu te întinzi mai mult decât îţi este plapuma.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg