Ies scântei atunci când se întâlnesc, dar nu au nicio şansă împreună. Cuplul din horoscop sortit eşecului

1 83279 original jpg jpeg

Zodiile opuse au o atracţie specială între ele, însă oricât s-ar iubi, aceştia nu au nicio şansă să rămână împreună. Ei pot avea relaţii frumoase la început, se pot înţelege bine, dar după o anumită perioadă de timp, despărţirea devine iminentă. Vorbim despre balanţe şi berbeci.

Marte, planeta care guvernează berbecul, face din acest nativ o persoană poate prea geloasă uneori, nervoasă şi chiar violentă. Ţinând cont de toate aceste defecte vizibile, plăpânda şi romantica balanţă, guvernată de Venus, nu poate ieşi dintr-o astfel de relaţie decât cu inima frântă. 

Personalităţi diferite

Şi nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sunt firi impulsive, vor să treacă repede la acţiune, uneori fără a sta deloc pe gânduri. Balanţele, pe de altă parte, pot face chiar şi atacuri de panică dacă le pui să se hotărască asupra unui lucru, rapid. Nativii din balanţă nu pot lua decizii aici şi acum, ei trebuie să cântărească bine lucrurile, să se gândească la consecinţe, să facă calcule şi să analizeze orice variantă posibilă. 

Viaţa profesională a berbecului, de neînţeles pentru balanţă

În ceea ce priveşte cariera, berbecul e mereu în căutarea succesului şi este dornic să fie în centrul atenţiei. Balanţa nici nu se poate compara cu berbecul, din acest punct de vedere. Nativii din balanţă sunt destul de leneşi. Îi admiră de la distanţă pe cei care iau atitudine şi fac anumite lucruri, dar fug de responsabilităţile mari. Dacă berbecii sunt neînfricaţi, balanţele sunt foarte temătoare. 

Un alt motiv pentru care aceste două zodii nu se vor înţelege niciodată e acela că au idealuri diferite. Berbecii visează la lux şi la opulenţă, la succes şi la atenţie. Balanţele, pe de altă parte, visează la o viaţă liniştită, nu sunt interesate de valorile materiale, ci mai mult de cele sufleteşti.

Sursă: a1.ro



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg