Leii, cei mai cuceritori bărbaţi. Cum îţi dai seama că te place în funcţie de zodia lui

1 horoscope 1505270 1920 jpg jpeg

V-aţi văzut, aţi stat puţin de vorba, aţi schimbat impresii despre vreme, filme, poate vreun sport preferat şi ţi-a rămas în minte chipul lui. E clar, s-ar putea să te îndrăgosteşti. Dacă ai cunoscut un bărbat care ţi-a picat cu tronc trebuie să începi prin a afla mai multe despre el, inclusive zodia în care s-a născut. Caracteristicile astrale îţi pot spune multe despre el, dar şi despre atitudinea lui, dacă într-adevăr există chimie între voi şi dacă şi el te place.

Sunt nativi mai îndrăzneţi, care spun totul pe faţă, cum sunt Berbecii sau Leii, iar la extrema cealaltă îi regăsim pe cei mai rezervaţi, care nu se aruncă niciodată cu capul înainte, fără a analiza în detaliu situaţia.

Iată care sunt semnele care îţi arată că între voi se poate lega o poveste de iubire, în funcţie de zodia lui:

Berbec

Având în vedere că este una dintre cele mai încrezătoare zodii, Berbecul îşi va exprima direct sentimentele dacă are o pasiune pentru tine, deci vei afla cu siguranţă dacă te place sau nu. Zodiile de foc preferă să facă primul pas, însă înainte de asta, se vor asigura că totul va merge aşa cum şi-au imaginat, şi nu vor fi, sub nicio formă, respinse, scrie elle.ro.

Taur

Taurul este o zodie de pământ, condusă de Venus, ceea ce înseamnă că are tendinţa de a rămâne pe loc. Dacă nu ar fi condus de Venus, planeta care reprezintă dragostea, romantismul şi frumuseţea, printre altele, Taurul nu ar fi avut parte de prea multă acţiune în această sferă. Din fericire, Taurii ştiu să iubească, iar atunci când simt că au găsit persoana potrivită, se vor asigura că se află acest lucru. O vor aborda cu o glumă pentru a sparge gheaţa, flirtând într-un mod subtil, deci trebuie să-i acorzi atenţie pentru a observa aceste semne.

Citeşte şi: Cele 5 zodii lângă care trăieşti ani fericiţi până la adânci bătrâneţi

Gemeni

Având personalitate duală, nu-ţi poţi da seama prea uşor dacă Gemenii sunt sau nu interesaţi. Unul dintre Gemeni te va adora, în timp ce celălalt va fi rece, iar lucrurile pot deveni foarte confuze. Deşi nu este chiar situaţia în care ţi-ai dori să te afli, astrologii spun că ar putea fi, totuşi, un lucru bun. Când Gemenii acţionează în contradictoriu, înseamnă că se îndrăgostesc de tine. Având în vedere că este o zodie de aer, îi place foarte mult să comunice. Când se îndrăgostesc, vorbesc folosindu-şi inclusiv limbajul corpului.

Rac

Ştii că un Rac te place dacă încearcă să aibă grijă de tine, să-ţi ofere afecţiune prin gesturi mici, chiar şi cadouri. Vor să se asigure că eşti confortabil. Când un Rac place o persoană, va fi timidă în abordare. Chiar şi atunci când faceţi contact vizual, se înroşesc şi îşi schimbă privirea. Însă, de îndată ce îşi dau seama că te-ar putea pierde, vor face o mişcare atât de evidentă, încât ar putea pune în umbră chiar şi un Berbec, mai scrie sursa citată. 

Leu

Leul nu este deloc subtil, cu atât mai puţin când este vorba despre o persoană pe care o place. Potrivit astrologilor, va încerca să te uimească prin gesturi grandioase şi îţi va oferi toată atenţia de care ai nevoie. Nu le este teamă să-şi exprime afecţiunea în public. Leii sunt cunoscuţi pentru dorinţa de a fi mereu în lumina reflectoarelor, aşa că, odată ce vor face o pasiune pentru cineva, se vor strădui şi mai tare să se asigure că sunt observaţi. Dacă decizi să ai o relaţie cu un Leu, va fi loial, afectuos şi va aştepta să primească aceleaşi lucruri în schimb.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte emoţionate atunci când dezvoltă o pasiune pentru o persoană, de aceea vor fi ocupate să te studieze în detaliu. Acest lucru le va lua destul de mult timp. Ştii că o Fecioară te place în momentul în care va începe să facă mici favoruri fără să te întrebe. Se va asigura că eşti în regulă şi va fi atentă să-ţi facă pe plac. Rareori face primul pas, şi deşi nu are suficient curaj să te invite la o întâlnire, îţi va propune să ieşi cu un grup de prieteni pentru a avea şansa să fie aproape de tine.

Balanţă

Balanţele sunt conduse de planeta Venus, deci nu este o surpriză faptul că dragostea este pentru Balanţă un aspect de bază al vieţii, precum mâncarea sau apa. Dacă te plac, nu vor ţine acest lucru secret, ba chiar le vor spune celorlalţi cât de minunată cred că eşti. Nu sunt timide, aşa că vor face primul pas şi te vor invita la o întâlnire foarte romantică.

Citeşte şi: Top trei zodii care se gândesc numai la amor! Te numeri printre ele?

Scorpion

Scorpionii au tendinţa de a fi secretoşi, păstrându-şi dragostea aproape de sufletul lor. Dar atunci când se îndrăgostesc, vei afla acest lucru. Indiferent de ceea ce vei face în acel moment, vei simţi privirea insistentă a Scorpionului, pe care nu o vei găsi ciudată, ci intrigantă. Vor iniţia o conexiune, dar vor aştepta şi din partea ta un semn pentru a-şi da seama dacă sentimentul este reciproc. Sunt foarte loiali şi pasionali.

Săgetător

Dintre toate zodiile, Săgetătorii preţuiesc libertatea cel mai mult. Sunt cunoscuţi pentru natura lor mereu ocupată, şi pentru că este dificil să-i opreşti din activităţile lor, probabil că nici nu vei observa să te plac. Totul va fi clar în momentul în care te vor invita într-o călătorie. Săgetătorul nu poate ţine un secret, pentru că stă în natura lor să fie sinceri.

Capricorn

Capricornii sunt renumiţi pentru disciplina de care dau dovadă şi conştientizarea că lucrurile bune vin prin muncă. Până să-şi propună să-şi găsească un partener, se vor bucura de cariera pe care şi-au construit-o. Acestea sunt veşti foarte bune dacă eşti în căutarea unui partener, pentru că sunt dispuşi să investească în timpul lor pentru a clădi o relaţie puternică. Capricornii vor acţiona încet, dar sigur.

Vărsător

Ştii că un Vărsător te place în momentul în care te va include în lumea lui. Această zodie de aer are un cerc mare de prieteni, iar dacă va dori să aibă o relaţie cu tine, te va invita să petreci timp cu prietenii lui. De asemenea, ai putea observa mici schimbări în comportamentul lui, cum ar fi apariţia unui zâmbet incontrolabil pe faţă, care îi va lumina chipul.

Peşti

Peştii se pricep să păstreze secrete, dar îşi poartă, de asemenea, sentimentele la vedere. Probabil nu-ţi vei putea da seama imediat dacă un Peşti te place sau se îndrăgosteşte de tine. Aceştia preţuiesc libertatea şi timpul petrecut cu ei înşişi, însă după ce se îndrăgostesc, vei observa că vor să fie mereu în preajma ta. Este vorba despre micile sacrificii pe care le fac.

Foto: pixabay.comRecente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg