Luna în trigon cu Mercur pe 8 februarie 2023, motivul pentru care 3 nativi devin egoiștii zodiacului

În perioada în care Luna este în trigon cu planeta Mercur, chiar dacă este o situaţie pozitivă, unele dintre cele trei semne zodiacale devin egoiste în plan personal, mai ales în iubire.

image

Astrologii se referă la acest eveniment astrologic, când Luna este în trigon cu planeta Mercur, ca fiind situaţia în care două planete se află în aspect de 120 de grade. În această poziţie, acestea se ajută una pe cealaltă, deci este un aspect astrologic pozitiv, care aduce oportunităţi şi avantaje.

Pe 8 februarie 2023, Luna se află în trigon cu planeta Mercur, ceea ce înseamnă, potrivit Yourtango.com, că vom simţi nevoia de mai multă libertate. Mai mult, unii nativi vor descoperi că este mai bine să fie egoişti decât să accepte să facă mereu pe placul partenerului. În cazul lor, s-au adunat multe frustrări, nemulţumiri fie din cauza unor aşteptări prea mari, fie pe motiv că nu sunt apreciaţi la adevărata valoare.

Luna în trigon cu Mercur. Berbecul impune limite pentru autoprotecţie

A fi egoist în iubire înseamnă pentru tine a te proteja. În timpul trigonului dintre Lună şi Mercur, vei observa că simţi nevoia să faci tot ce doreşti, chiar dacă unele activităţi nu-l implică şi pe partener. Este posibil să observi şi la persoana iubită dorinţa de a fi egoist, ceea ce vă poate conduce la apariţia unor conflicte. Eşti decis să-i impui limite. Dacă amândoi sunteți de acord cu stabilirea unor limite în relație, este posibil să vă simţiţi mai apropiaţi.

Te-ar mai putea interesa: Top 3 cele mai sexy şi pasionale zodii. Balanţa te va surprinde!

Cei născuţi în Vărsător sunt mai precauţi

În unele cazuri, există motive să fii egoist, mai ales dacă ai fost călcat în picioare de fostul partener. Ţi-ai propus să nu mai permiţi niciodată cuiva să te înjosească, iar în timpul trigonului Lun­ă-Mercur, eşti mult mai precaut. Nu vrei să-ţi faci timp pentru oameni care stau lângă tine numai pentru a-şi umple un gol emoţional, Ai lucruri mai bune de făcut. Oferi un exemplu pentru oricine, pentru că, uneori toţi ar trebui să avem acest tip de egoism.

Vezi şi: Zodii ai căror nativi sunt buni povestitori. Fecioara, pe lista jurnaliștilor pricepuți

Nativii Peşti nu fac deloc compromisuri

Ceea ce tu percepi ca fiind o luptă pentru ca lumea să-ţi respecte drepturile, ceilalţi  consieră că este o dovadă de egoism. În timpul trigonului Lună şi Mercur, vei descoperi că devii puţin mai agresivă în relaţia cu partenerul în încercarea de-aţi revendica drepturile. Dacă veţi avea dispute, te vei impune într-un mod surprinzător pentru persoana iubită. Este clar că tu ştii ce vrei şi nu accepţi să faci compromisuri.

FOTO: ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg