Lună Plină în Scorpion! Iată cum te influenţează!

1 70680 original jpg jpeg

Luna Plină în Scorpion, care va avea loc pe 21 aprilie, ne va influenţa în diverse moduri. Scorpionul este semnul zodiacal căruia îi place să descopere veridicitatea lucrurilor, iar prin intermediul acestui eveniment astrologic fiecare dintre noi se va axa, în special, pe cunoaşterea adevărului.

Berbec

Este posibil ca în această perioadă să primeşti,în cele din urmă,banii pe care îi aşteptai de mult. Odată ce veniturile cresc,vei putea să te axezi pe relaţia amoroasă pe care ai început-o de curând.

Taur

Ţine-ţi ochii deschişi. Dragostea poate fi imprevizibilă,apărând când te aştepţi mai puţin. Această Lună Plină te va influenţa pe plan sentimental. Poate că un prieten îţi face cunoştinţă cu cineva sau descoperi exact ceea ce trebuie să ştii despre un parteneriat existent.

Gemeni

Luna Plină în Scorpion îţi atrage atenţia asupra unui lucru pe care îl poţi elimina din dietă şi din stilul tău de viaţă. Nu ignora asta. Obişnuinţele sunt greu de schimbat,deşi dacă există un moment potrivit să faci o schimbare însemnată în viaţă,aceasta ar fi o Lună Plină.

Rac

Ai din ce în ce mai mult de lucru,motiv pentru care eşti nevoit să stai foarte mult peste program. Această Lună Plină vine cu surpize pentru tine,aducând veşti importante pe plan profesional.  Dacă lucrezi de mult timp la un proiect secundar,vei sărbători realizările obşinute de pe urma lui. Romantismul şi petrecerile te vor înconjura.

Leu

Va trebuie să cheltuieşti pe renovări în casă. Prin urmare,vei face tot ce-ţi stă în putinţă să-ţi faci timp în acest weekend pentru a lua problema în mâinile tale. Doar dacă te ţii de treabă,vei reuşi să rezolvi problema care-ţi dă de ceva timp bătăi de cap.

Fecioară

În această perioadă,vei fi astaltat cu telefoane şi emailuri. Vei face ce ştii tu mai bine pentru a răspunde la toate mesajele şi invitaţiile primite. Pe măsură ce faci asta,un parteneriat-cheie va îţi va ieşi în cale.

Balanţă

Va trebui ca în această perioadă să reevaluezi o anumită sumă de bani pusă de ceva vreme deoparte. Poate că acum a venit momentul să îţi oferi cu adevărat o bucurie – cum ar fi investirea în pasiunile tale. Ai încredere în acest proces,căci Scorpionul ne învaţă lecţii de moarte şi renaştere.

Scorpion

Lumina reflectoarelor este acum pe tine. Şi asta se datorează unui proiect creativ pe care l-ai finalizat. Ce trebuie să înveţi de aici este să accepţi să primeşti laude. Celebrează această realizare a ta cu cei dragi.

Săgetător

Luna Plină în Scorpion îţi dă acces la informaţii de care ai nevoie pentru a obţine tot ce ai nevoie cu privire la o chestiune financiară. Va trebuie să investeşti timp şi bani pentru a descoperi tot ce trebuie să ştii.

Capricorn

Un eveniment la care va trebui să participi în această săptămână te va binedispune. Îţi va face bine să intri în contact cu oameni din medii diferite,mai ales că acum ai toate şansele că închei unele afaceri.  

Vărsător

În timp ce toţi ochii sunt pe tine şi pe realizarile tale,se pare că această perioadă este prielnică pentru a cere o promovare sau chiar mutarea la un sector cu totul nou,despre care eşti foarte interesant. Fii încrezător în forţele proprii.

Peşti

Luna Plină va aduce pentru tine şansa să cunoşti oameni noi. Poate că există un eveniment la care trebuie să participi pe meleaguri străine. Nu-l refuza!



Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg