Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

1 horoscop martie jpg jpeg

Luna martie bate la uşă, iar din punct de vedere astral va fi o perioadă completă, în care stările vor varia de la o zi la alta, dar care în final va aduce succes pe toate planurile. În plan amoros, cel mai bine stau cei din zodia Vărsător, iar la capitolul bani Taurii pot excela.

Berbec

Ai tendinţa de a te concentra pe nişte probleme care în realitate nu există. Este important ca în această lună să acorzi mai multă atenţie odihnei, pentru a putea să analizezi cu mai multă atenţie situaţiile cu care te confrunţi.

Taur

Este posibil să primeşti o veste bună pe plan financiar, în această lună. O investiţie pe care ai făcut-o aduce cu sine primele efecte pozitive. Pe de altă parte, luna martie nu este una potrivită pregătirilor pentru o călătorie cu prietenii.

Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în luna martie

Gemeni

Luna aceasta este una benefică atât pe plan fizic, cât şi psihic. Ai multă energie pozitivă şi reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce îţi pui în minte. În plus, după data de 21 martie faci o schimbare importantă în viaţa ta.

Rac

Nu îţi ies lucrurile aşa cum îţi doreşti, în special pentru că nu reuşeşti să cooperezi cu o anumită persoană. Pe de altă parte, mijlocul lunii vine cu o schimbare de atitudine şi începi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.

Leu

În această lună reuşeşti să rezolvi problemele financiare cu care te tot confrunţi de ceva vreme. Acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în tine şi, prin urmare, începi să munceşti mai mult pentru lucrurile pe care ţi le doreşti.

Fecioară

Reuşeşti să comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru îţi deschide noi uşi spre aspiraţiile pe care le ai. Pe de altă parte, este important să nu îţi faci prea multe planurile în această lună, pentru că lucrurile au tendinţa să fie imprevizibile. Adaptează-te din mers!

Eşti Peşti? Joacă la Loto, că te pândeşte norocul! 3 zodii care se vor îmbogăţi în 2020

Balanţă

Intimitatea şi romantismul sunt în centrul atenţiei în această lună şi, prin urmare, o să petreci multi timp de calitate alături de partenerul de cuplu. De asemenea, reuşeşti să faci lucrurile cu pasiune la locul de muncă şi, astfel, atragi atenţia superiorilor.

Vezi continuarea zodiilor aiciRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg