Mercur a ieşit din Retrograd. Vărsătorii, cei mai norocoşi. Au parte de schimbări

1 horoscop jpg jpeg

Primul tranzit de staţionare retrogradă pentru planeta Mercur pe anul 2020 s-a încheiat pe 9 martie. Odată cu închierea perioadei retrograde, Mercur intră în faza post-retrograd, ceea ce va duce la apariţia unor probleme.

Conform astrologilor, această etapă va avea loc în Vărsător şi se va întinde pe perioada 9-29 martie, timp în care vor aborda o perspectivă mai detaşată, iar unele probleme vor fi rezolvate cu claritate.

Cum vor fi afectate zodiile, află mai jos:

HOROSCOP. BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Sfârşitul primului Mercur retrograd te va inspira să rupi zăgazurile de energie precum un campion la curse. Mintea ţi s-a tot învârtit în cercuri pe subiecte pe care mai bine le lăsai baltă. În loc să îţi pierzi minţile cu îngrijorări, mai bine lasă totul să se rezolve de la sine. Îngrijorarea nu a rezolvat vreodată vreo situaţie. Sursă binevoitoare a Universului se va descurcă pentru ţine cu aceste subiecte. O zona de viaţă care a stat sub inerţie şi stagnare până acum va primi un aer proaspăt şi nou. Inspiră adânc. Ceva bun se va întâmplă sub suprafaţă.

Ai suferit din dragoste? E timpul să renaşti! 3 zodii de femei pe care trecutul le-a făcut mai puternice

HOROSCOP. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O decizie importantă trebuie luată de către ţine. Ai făcut treaba bună cât a fost Mercur retrograd făcând cercetări şi căutând sfaturi din surse înţelepte. Procesul acesta te-a ajutat să dezvolţi o conexiune mai bună cu sursă ta internă de intuiţie. Fă tot ce poţi că să fii mai relaxat. Fă ce se simte cel mai bine în inima ta şi nu contează ce spune mintea. Încet încet, ceea ce părea complicat şi inconfortabil se va rezolva uşor şi amical. O nouă direcţie pe care o contempli va capătă sens perfect.

HOROSCOP. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

3 zodii care îşi dau viaţa pentru persoana iubită. Fecioara te va pune mereu pe primul loc

Ţi-ai căutat tot felul de surse creative că să îţi faci viaţă mai puţin complicată. Este uimitor ce ai descoperit despre ţine însuţi. Revenirea lui Mercur direct te va ajută să echilibrezi toate porţiunile dispersate din viaţă ta. Va pune capăt încrederii tale de sine oscilante. Tot ce era vag şi inadecvat va capătă claritate de cristal. Vei vedea cum să procedezi într-un anumit subiect. Totul va capătă, brusc, sens perfect. Până la urmă vei reuşi să îţi atingi şi un scop important pentru independenţa şi puterea ta.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg