Minciunile bărbaţilor în funcţie de zodie

1 70405 original jpg jpeg

O minciună nevinovată este permisă din când în când, dar dacă aceasta ia amploare, deja nu mai este în regulă. De aceea, e bine să ştii la ce te poţi aştepta de la bărbatul de lângă tine. Zodia lui îţi poate da indicii cu privire la minciunile pe care ţi le poate spune.

Berbec

Bărbatul  Berbec  este foarte lăudăros,motiv pentru care atunci când îţi va povesti despre o zi de muncă sau despre activităţile sale intelectuale,va tinde să îşi îmbogăţească discursul cu SF-uri. Aceste minciuni pot fi nevinovate,dar dacă sunt repetate imaginea lui va fi ştirbită pentru că nimeni nu îl va mai crede.

Citeşte şi:

Horoscop îţi dezvăluie dacă este singur şi disponibil

Horoscop:Cum să treci peste o despărţire

Taur

Bărbatul Taur este un bărbat iubitor şi foarte drăgăstos,de aceea niciodată nu îţi va spune că nu arăţi bine sau că o rochie nu te avantajează,chiar dacă în sinea lui nu crede asta. Îţi va face foarte multe complimente.Pentru el eşti perfectă aşa cum eşti.

Gemeni

Bărbatului Gemeni îi place să înflorească. Nu prea poţi să-ţi dai seama când minte şi când spune adevărul. Atunci când este prins cu mâţa-n sac va folosi o altă minciuni ca să se scoată. Nu va recunoaşte minciuna spusă sub nicio formă.

Rac

Chiar dacă este o fire sensibilă,bărbatul Rac niciodată nu va recunoaşte că suferă sau că trece printr-o perioadă mai dificilă. Îţi va spune că totul este în regulă,dar nu trebuie să îl crezi. Poate minţi atunci când spune că este bine,chiar dacă în sufletul său se dă o adevărată luptă.

Leu

Deobicei,bărbaţii din zodia Leu nu mint,dar atunci când singura cale prin care pot obţine anumite lucruri este minciuna,vor apela la ea fără să stea prea mult pe gânduri.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este o fire perfecţionistă şi nu poate concepe să aibă greşeli în ceea ce face. Apelează la minciuni pentru a ascunde aceste greşeli. Preferă să mintă decât să îi fie ştirbită imaginea în ceea ce face.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este cel mai sincer şi va evita pe cât posibil să te mintă. Chiar şi o minciună nevinovată îi poate aduce remuşcări. Preferă să spună crudul adevăr decât să mintă.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este un împătimit al aventurilor amoroase şi este în stare să mintă pentru a şi le ascunde. Nu va ezita să apeleze la minciună ori de câte ori vrea să obţină ceva.

Săgetător

Săgetătorii nu obişnuiesc să mintă,însă atunci când sunt obligaţi să facă ceva contra voinţei lor,vor apela la minciună pentru a scăpa.

Capricorn

Bărbatul Capricorn este preocupat de statutul social şi prin urmare va apela la orice fel de minciuni pentru a-şi ascunde greşelile şi pentru a obţine ce vrea. Tinde să înflorească foarte mult în ceea ce priveşte activităţile şi realizările sale.  

Vărsător

Bărbatul Vărsător iubeşte frumosul şi de aceea te va minţi atunci când îţi va spune că pentru el eşti cea mai frumoasă,deoarece ochii îi sclipesc în jur când priveşte alte femei.

Peşti

Dacă Balanţa este cea mai sinceră zodie,zodia Peşti este cea mai mincinoasă. Bărbaţii din zodia Peşti vor minţi în legătură cu sentimentele lor,deoarece acestora nu le place să-şi exprime adevăratele sentimente de teama că vor părea vulnerabili.Recente