Pe ce planuri vor avea noroc cele 12 zodii

1 79306 original jpg jpeg

Dacă te întrebi cu ce te va surprinde 2018, ar fi bine să ştii că există o mulţime de oportunităţi pe care ţi le rezervă întreg anul, atât pe plan amoros, cât şi pe plan profesional. Află dacă te numeri printre nativii norocoşi!

Berbec

Anul acesta, e posibil să te confrunţi cu câteva probleme de sănătate, însă nu ar trebui să îţi faci prea multe griji. Pe plan profesional, te aşteaptă surprize mari, de care te vei bucura din plin. Se poate să fii promovată!

Taur

Deocamdată, se pare că îţi merge bine pe toate planurile, căci eşti îndrăgostită până peste cap şi nici nu suferi la capitolul finanţe. Am putea spune că norocul e de partea ta şi va fi în continuare, atât timp cât ştii cum să fii recunoscătoare pentru el.

Gemeni

Când vine vorba de noroc la bani, eşti cea mai potrivită persoană care se poate bucura de acest privilegiu. Te pricepi la afaceri şi munceşti mult pentru a avea profit. Mulţi te invidiază pentru succesul tău, fără să ştie cât de multe sacrificii faci pentru a-l obţine.

Rac

Anul acesta, vei primi o veste care îţi va schimba viaţa. Cel mai probabil, noutatea are legătură cu planul emoţional, acolo unde se află şi punctul tău sensibil. Eşti în căutarea unui partener fidel, care să te transforme într-o altă persoană.

Leu

Poţi spune că ai tras lozul câştigător, aşa că aşteaptă-te la ce e mai bun, mai ales pe planul carierei. Vei avea o mulţime de şanse să te dezvolţi în domeniile la care ai visat, însă trebuie să fii pregătită psihic să faci faţă la toate încercările care vor urma.

Fecioară

De obicei, nu eşti o persoană norocoasă, însă a venit timpul să îţi realizezi un ideal pe care l-ai lăsat în urmă. Poate fi vorba despre o activitate care îţi place sau la care te pricepi de minune, însă nu ai avut niciodată curajul de a te implica.

Balanţă

De multă vreme, îţi cauţi jumătatea şi te întrebi dacă aceasta există cu adevărat şi pentru tine. Ei bine, s-ar putea să o găseşti exact acolo unde te aştepţi mai puţin sau, mai bine zis, atunci când vei înceta să o cauţi. O persoană va intra deodată în viaţa ta şi te va tulbura cu prezenţa ei.

Scorpion

Încă nu ţi-ai făcut planuri de viitor, căci îţi place să trăieşti la maximum neprevăzutul. Totuşi, ai grijă ca lucrurile să nu te ia prin surprindere prea tare! Anumite persoane din cercul tău de prieteni îţi vor oferi oportunităţi pe care le vei pierde, dacă nu te hotărăşti.

Săgetător

Va trebui să faci o alegere dificilă: carieră sau dragoste? Tu eşti genul de persoană care nu le poate avea pe amândouă, motiv pentru care va trebuie să te dedici total doar pe un singur plan. Nu uita că de alegerea ta depinde şi destinul partenerului.

Capricorn

Ai adunat destulă experienţă pe plan profesional, aşa că a venit timpul să te dedici şi altor lucruri, mai puţin oficiale. Poate ar trebui să descoperi un nou hobby, să te reinventezi. Ai nevoie de puţină adrenalină, care să spargă monotonia din viaţa ta.

Vărsător

Eşti în relaţii tensionate cu familia, motiv pentru care nu doreşti să vezi şi să auzi de nimeni. Totuşi, atitudinea ta se poate răsfrânge şi asupra modului tău de viaţă, de aceea ar fi bine să mai iei o pauză de la conflicte. Se anunţă o perioadă furtunoasă în viaţa ta, pe plan social, în care vei pierde câţiva prieteni.

Peşti

Eşti cu gândul numai la vacanţă, dar ştii bine că încă mai ai mult de muncit până a ajunge acolo. Pe plan financiar, vei fi nevoită să mai faci economii, asta dacă îţi doreşti ca în lunile de vară să îţi petreci concediul pe o plajă exotică. Totuşi, până atunci, concentrează-te asupra locului de muncă.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg