Psihologia semnelor zodiacale

1 70968 original jpg jpeg

Punem multe pe seama zodiei sub care suntem născute: temperamentul, succesul sau înclinaţiile noastre. Eşti curioasă să afli ce fobii sau manii caracterizează zodia ta?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Face totul în viteză

Cuvântul care te caracterizează este cu siguranţă „instinctul”. Îţi place să acţionezi întâi şi apoi să te gândeşti la consecinţele faptelor tale. Îţi îndeplineşti orice dorinţă imediat,căci tu eşti mereu prioritatea ta numărul unu. Şi cu toate acestea eşti veşnic nesatisfăcută de ceea ce ai...

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Gânduri obsesive

Îţi ia timp să digeri tot şi,de cele mai multe ori,gândurile tale sunt obsesive. Ranchiună,remuşcări,dorinţă de răzbunare,amintiri care nu-ţi dau pace... Toate astea te frământă şi nu poţi trece mai departe. Trebuie să înveţi să dai pagina şi să trăieşti în prezent.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Personalitate dublă

Gemenii ascund întotdeauna un actor în ei. Le place la nebunie să-i amăgească pe cei din jur şi să se joace cu feţele personalităţii lor duble până când ceilalţi nu mai ştiu cu cine au de-a face. Atenţie ca lucrurile să nu-ţi scape de sub control...

Rac (22 iunie-12 iulie)

Trăiască mersul înapoi!

Carapacea Racului a fost special concepută pentru ca acesta să se ferească de pericole. Şi tu profiţi din plin de ea:de fiecare dată când nu poţi înfrunta o situaţie sau ţi-e greu să faci faţă unor încercări,te retragi în carapace căci altfel nu poţi suporta trista realitate. Categoric,Racii nu sunt făcuţi pentru această lume brutală...

Leu (22 iulie-22 august)

Narcisistul

Singura slăbiciune a Leului este egoul său supradimensionat,care-l face să alerge toată viaţa după o iubire himerică:el însuşi. Îi place mereu să fie în centrul atenţie,dar această tendinţă poate duce în timp la megalomanie...

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fobii şi inhibiţii

Fecioara este prin excelenţă zodia înclinată spre fobii şi manii:atacuri de panică,teama de microbi sau de a rămâne singură,toate îţi complică viaţa şi o fac adesea de nesuportat. Din păcate,nu ştii cum să te exteriorizezi şi ţii toatea aceste lucruri în tine.

Balanţă (23septembrie-22 octombrie)

Marele indecis

Veşnic idecisă,Balanţa preferă să stea retrasă în loc să ia o decizie şi s-o ducă la bun sfîrşit. Ţii prea mult cont de ceea ce cred ceilalţi despre tine şi încerci să pari perfectă în faţa lor. De aceea eşti mereu foarte grijulie să nu-ţi şifonezi imaginea,iar asta nu le lasă să faci ceea ce ţi-ai dori cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Tendinţă autodistructivă

Pus în faţa unui eşec,Scorpionul are dendinţa de a se auto-sabota. De fapt,Scorpionul este meru la extreme şi nu găseşte niciodată măsura echilibrului. Excesul este cuvântul care l-ar caracteriza cel mai bine,atât în profesie cât şi în viaţa sentimentală.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Idealism fără limite

Problema unui Săgetător este că se încăpăţânează să creadă că totul este bun,iar lumea în care trăieşte este cea mai bună din lumile posibile... Însă face asta doar pentru a-şi ascunde prblemele. Fiind un naiv,este mereu predispus decepţiilor.

Capricorn (22 decembrie-21 ianuarie)

Încăpăţânat şi egoist

Îţi place să sacrifici profitul imediat pentru beneficii ulterioare. Problemele nu există atâta timp cât nu faci din ele probleme... Când îţi urmăreşti scopul poţi deveni adesea egoist şi rece. Nu-ţi palce ca ceilalţi să se amestece în treburile tale şi mai ales să-ţi arate unde ai greşit.

Vărsător (22 ianuarie-19 februarie)

Instabilitate extremă

Treci rapid de la o stare la extrema cealaltă,iar ceilalţi nu reuşesc niciodată să înţeleagă ce se întâmplă cu tine.Nu poţi să stai prea mult într-un loc pentru că te plictiseşti. Ai mereu nevoie de ceva nou,iar cei din jur nu pot ţine pasul cu tine. Ce sa faci într-un singur loc când sunt atâtea de făcut şi de văzut?!

Peşti (20 februarie-20 martie)

Dependenţi şi vulnerabili

Influenţabili,uşor impresionabili şi vulnerabili,asta se spune despre Peşti. Pentru că îşi găsesc foarte greu echilibrul şi nu pot sta pe propriile picioare,Peştii vor fi mereu depnedenţi de ceva:de ceea ce fac,de o persoana,de o idee,orice îi ajută să treacă peste furtunile din viaţa lor.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg