Schimbă cea de-a 13-a zodie, Ophiuchus, ordinea pe cer? Astrologul Alexandra Coman dă carţile pe faţă

1 ophiuchus jpg jpeg

Se tot vorbeste despre o nouă zodie, Ophiuchus, a XIII-a, care poate să dea peste cap ordinea semnelor astrale ştiute până acum. Zodia Ophiuchus, despre care se spune că ţine din 29 noiembrie până în 17 decembrie, adică între Scorpion şi Săgetător, poate decala cu totul poziţia celorlalte zodii. Ce înseamnă acest lucru? Există sau nu zodia Ophiuchus? Astrologul Alexandra Coman lămureşte totul.

Teoretic, apariţia acestei noi constelaţii poate schimba ceea ce credeam că ştim despre zodii. Cu alte cuvinte, dacă te-ai născut sub protecţia unui semn astral, de exemplu, zodia Balanţă, integrarea lui Ophiuchus, a „Omului cu Şerpi“, în zodiac te poate direcţiona spre zodia Scorpion.

Astfel, pe site-ul educaţional Space Place, administrat de NASA, este sugerată următoarea ordine a semnelor astrologice, luând în considerare şi Ophiuchus.

Capricorn: 20 Ianuarie – 16 Februarie Vărsător: 16 Februarie – 11 Martie Peşti: 11 Martie – 18 Aprilie Berbec: 18 Aprilie – 13 Mai Taur: 13 Mai – 21 Iunie Gemeni: 21 Iunie – 20 Iulie Rac: 20 Iulie – 10 August Leu: 10 August – 16 Septembrie Fecioară: 16 Septembrie – 30 Octombrie Balanţă: 30 Octombrie – 23 Noiembrie Scorpion: 23 Noiembrie – 29 Noiembrie Ophiuchus: 29 Noiembrie – 17 Decembrie Săgetător: 17 Decembrie – 20 Ianuarie

Curiozităţi despre zodia Ophiuchus

Zodia Ophiuchus este cunoscută şi sub numele de „Omul cu Şerpi“ sau Serpentarius, care provine din latină. Ptolemeu a fost primul care a adus în discuţie această zodie şi a inclus-o în lista celor 48 de constelaţii. Astfel, Ophiuchus este simbolizată ca un bărbat care ţine un şarpe în mâini şi trece cu picioarele peste corpul viperei.

Astrologii antici ştiau de existenţa acestei constelaţii, dar nu au inclus-o în zodiac, pentru că era „traversată“ de Soare în numai 19 zile, ori regula era ca zodiile să fie în acelaşi număr cu lunile anului.

Numeroase articole scrise pe această temă sugerează că cei aflaţi sub protecţia zodiei Ophiuchus sunt persoane care iubesc cunoaşterea, au înclinaţii spre profesii care ajută oamenii, cum ar fi medicina. De asemenea, ar putea fi buni arhitecţi sau constructori, iar viaţa lor ar fi marcată de imaginea paternă. Se spune despre ei că atrag invidia persoanelor apropiate.

Astrologul Alexandra Coman: „Nu s-au schimbat zodiile“

Într-o filmare apărută recent pe canalul său de youtoube, astrologul Alexandra Coman explică ce este cu această nouă zodie şi cum ne poate afecta suma de caracteristici generale asociate cu zodia în care ne-am născut. Iată decaraţia mai jos”:

„Soarele trece prin semne zodiacale, care sunt, de fapt, constelaţii. Soarele în fiecare an trece prin fiecare, la date diferite, de regulă între 18 şi 22 ale lunii. Trebuie să ştiţi că aceste constelaţii nu sunt trasate la milimetru, unele sunt mai mari, altele mai mici. De exemplu, zodia Fecioară este foarte largă pe bolta cerească... Astrologii au hotărât să selecteze din multitudinea de constelaţii doar 12, care să reprezinte arhietipurile umane, 12 zodii, care controlează diverse domenii de viaţă, de activitate. Iată de ce au fost, sunt şi vor fi 12 zodii, fără să mai apară nicio altă zodie. Aşa, am putea să punem şi Ursa Mare, Lebăda, sunt o mulţime de variante, care nu intră în calcul. Ştiu că apar cei care nu cunosc, care spun că există şi zodia Ophiuchus, care este între 29 noiembrie şi 17 decembrie, sau <<Omul cu Şerpi>>, dar noi, din punct de vedere vibraţional, nu am ajuns în acel punct. Ophiiuchus se ocupă de clarviziune, de intuiţie, de a vedea dincolo de lumea obişnuită, dincolo de văl. Când vei începe să vezi troli, zâne spirite şi nu ai consumat ceva cu efect halucinogen, atunci putem să spunem că se instalează şi Ophiuchus pe cer. Până atunci, e cale lungă. La acest moment, Ophiuchus stă acolo pe margine şi pândeşte, dar nu are nicio treabă cu semnul zodiacal. Nu se schimbă nimic, mai ales în viitorul apropiat. Deci între zodia Scorpion şi zodia Săgetător nu este nicio zodie. Nu s-au schimbat zodiile“.

@shutterstockRecente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg