Situaţii neaşteptate pe plan amoros pentru 2 zodii. Se întorc la fosta iubire până de Crăciun

1 84371 original jpg jpeg

Două zodii vor avea parte de situaţii neaşteptate pe plan amoros. Încă se gândesc la fosta relaţie şi încă au sentimente puternice. Acestea sunt zodiile care se întorc la fosta iubire până de Crăciun.

Vărsător

Relaţia actuală nu te satisface la fel de mult pe cât a făcut-o cea de înainte. Din cauza acestui fapt, petreci nopţi întregi plângând şi gândindu-te la fostul iubit, la cât de fericiţi eraţi împreună şi la modalităţile de împăcare cu acesta. Crăciunul acesta te răsplăteşte pentru loialitatea, sinceritatea şi maturitatea de care ai dat dovadă de-a lungul ultimilor ani, motiv pentru care primeşti cel mai de preţ cadou: împăcarea cu fostul iubit. Te bucuri ca un copil la vederea unui urs imens de pluş şi dai imediat uitării actuala relaţie. Crăciunul te surprinde extrem de fericită, cu zâmbetul larg pe buze, liniştită şi împăcată sufleteşte.

Leu

De multe ori te-ai gândit că fostul iubit poate nu te-a meritat, poate nu a făcut tot ce a putut pentru a te păstra lângă el, însă ştii şi tu că te minţi singură. Relaţia nu a fost destinată succesului, deoarece imaturităţile vârstei şi-au spus cuvântul, iar voi nu aţi ştiut cum să gestionaţi situaţia.

Cu toate acestea, regretele de după despărţire au apărut în sufletul amândurora, iar tot ceea ce-ţi doreşti de foarte mult timp este să-l strângi din nou în braţe şi să-i spui cât de mult îl iubeşti. Crăciunul acesta te desparte de actualul iubit în favoarea fostului, cu care consideri că ai fi extraordinar de fericită. Laşi deoparte suspinele despărţirii şi te bucuri din plin de împăcarea cu fosta iubire.

Sursă: divahairRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg