Top 5 zodii care nu se descurcă în amor

2 60189 original jpg jpeg

Ce dorim să evidenţiem este faptul că sunt zodii, care se descurcă şi care nu se descurcă în această artă complicată a amorului şi ne vom axa astăzi pe cele 5 care nu sunt chiar atât de norocoase - haideţi să vedem împreună care sunt acestea.

Fecioară

Având în vedere că este o zodie de-a dreptul capricioasă,Fecioară nu se va lăsa uşor de satisfăcut şi este extraordinar de greu să o mulţumeşti în vreun fel. Chiar dacă vă spune ce şi cum vrea,să fii sigur că nu se va declara de-a dreptul bucuroasă de intenţiile tale. Este timidă şi până să o aduci în pat îţi va lua ceva timp,aşa că trebuie să te înarmezi cu răbdare şi cu cele mai bune replici-chiar şi aşa,o simplă şi nevinovată greşeală,vă poate aduce pe amândoi înapoi la linia de start. Nu se deschide uşor în faţa partenerului actual şi este de-a dreptul neîncrezătoare când vine vorba de orice gest din partea unei persoane de sex opus.

Săgetător

Nu este genul de persoană care să pună foarte mult accent pe amor,dragoste,sex. Se concentrează mai mult pe o ascensiune profesională şi o situaţie financiară extraordinară deoarece este de părere că celelalte vor veni cu timpul.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg