Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede si iremediabil

1 65680 original jpg jpeg

Când vine vorba de dragoste, de iubire şi sentimente, toţi suntem sensibili şi slabi, chiar dacă o arătăm sau nu. Unii îşi pierd capul mai repede şi se dau de ceasul morţii, pe când alţii nu acceptă în veci că dragostea le pune capac încă de la primele întâlniri.

Ei bine,vã invitămsă vedeţi în cele ce urmează topul alcătuit de noi,şi anume care sunt cele 5 zodii despre care se spune că se îndrăgostesc extraordinar de repede şi cum gestionează acestea întreaga situaţie atunci când este cazul.

1.         Peşti

Este cea mai sensibilă zodie din acest punct de vedere. Peştii sunt extrem de visători şi rareori îi vei găsi cu picioarele pe pământ,privind cu realism lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Ei pun mare accent pe iubire şi îşi controlează întreagă viaţă în funcţie de ceea ce simt. Se îndrăgostesc şi foarte repede,adică se lasă uşor cuceriţi de câteva vorbe frumoase şi gesturi în momentele de singurătate,chiar dacă nu de fiecare dată se vor deschide complet în faţa ta.

2.         Rac

Pe locul doi în acest clasament,bineînţeles că sunt Racii,alţi sensibili şi ahtiaţi după iubire,sentimente,ataşament,stabilitate şi siguranţă. Sunt nişte romantici care îşi pun bazele în fiecare nouă relaţie,în fiecare partener ce reuşeşte să treacă puţin peste carapacea lor uşor misterioasă,diferită şi complicată în acelaşi timp. Mizează pe iubirea adevărată,pe ideal pe care îl vor căuta toată viaţa dacă este nevoie – din această cauză vor suferi extraordinar de mult după fiecare eşec provocat de neconcordanţa dintre vise,aşteptări şi realitate.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg