Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede si iremediabil

1 65680 original jpg jpeg

Când vine vorba de dragoste, de iubire şi sentimente, toţi suntem sensibili şi slabi, chiar dacă o arătăm sau nu. Unii îşi pierd capul mai repede şi se dau de ceasul morţii, pe când alţii nu acceptă în veci că dragostea le pune capac încă de la primele întâlniri.

Ei bine,vã invitămsă vedeţi în cele ce urmează topul alcătuit de noi,şi anume care sunt cele 5 zodii despre care se spune că se îndrăgostesc extraordinar de repede şi cum gestionează acestea întreaga situaţie atunci când este cazul.

1.         Peşti

Este cea mai sensibilă zodie din acest punct de vedere. Peştii sunt extrem de visători şi rareori îi vei găsi cu picioarele pe pământ,privind cu realism lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Ei pun mare accent pe iubire şi îşi controlează întreagă viaţă în funcţie de ceea ce simt. Se îndrăgostesc şi foarte repede,adică se lasă uşor cuceriţi de câteva vorbe frumoase şi gesturi în momentele de singurătate,chiar dacă nu de fiecare dată se vor deschide complet în faţa ta.

2.         Rac

Pe locul doi în acest clasament,bineînţeles că sunt Racii,alţi sensibili şi ahtiaţi după iubire,sentimente,ataşament,stabilitate şi siguranţă. Sunt nişte romantici care îşi pun bazele în fiecare nouă relaţie,în fiecare partener ce reuşeşte să treacă puţin peste carapacea lor uşor misterioasă,diferită şi complicată în acelaşi timp. Mizează pe iubirea adevărată,pe ideal pe care îl vor căuta toată viaţa dacă este nevoie – din această cauză vor suferi extraordinar de mult după fiecare eşec provocat de neconcordanţa dintre vise,aşteptări şi realitate.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg