Top 5 zodii dependente de sex

1 65807 original jpg jpeg

Sexul nu mai este de multă vreme un subiect tabu şi din ce în ce mai multe întrebări apar cu privire la noi şi noi metode de abordare a „problemei” sau a diferitelor tehnici, care ne lasă cu gura căscată.

Fie că este vorba de metodele tradiţionale sau de cele mai libertine care stârnesc curiozitatea chiar şi celor mai închise minţi,putem spune că sunt 5 zodii care nu se dau în lături când vine vorba de orice în legătură cu sexul şi se declara de-a dreptul dependente. Rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba!

1.         Scorpion

Dacă ai ajuns într-un moment în care duci lipsă de pasiune şi nebunie,trebuie să cauţi neapărat un Scorpion. Se spune că sunt de-a dreptul dezlănţuiţi când vine vorba de sex,sunt direcţi şi nu lasă garda jos indiferent de ce partener le-ar ieşi în cale. Femeia Scorpion pune mare accent pe stimularea reciprocă şi pe conexiunea care există între voi doi în acel moment,însă,pentru a o determina la mai mult sau pentru a o cuceri,vei avea nevoie de toată artileria grea.

2.         Leu

Pentru a cuceri o femeie nativă a acestei zodii va trebui să o complimentezi zi şi noapte – trebuie să-i hrăneşti orgoliul,să vii cu fel de fel de explicaţii şi gesturi,să-i arăţi de ce o doreşti pe ea şi nu pe oricine altcineva. Mai există totuşi şi alternativa unde este în căutare doar de o aventură şi nu pune mare preţ pe ce se va întâmpla după aceea. Dependenţa ei de sex trebuie alimentată zilnic,astfel se plictiseşte grozav.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg