Top 5 zodii dependente de sex

1 65807 original jpg jpeg

Sexul nu mai este de multă vreme un subiect tabu şi din ce în ce mai multe întrebări apar cu privire la noi şi noi metode de abordare a „problemei” sau a diferitelor tehnici, care ne lasă cu gura căscată.

Fie că este vorba de metodele tradiţionale sau de cele mai libertine care stârnesc curiozitatea chiar şi celor mai închise minţi,putem spune că sunt 5 zodii care nu se dau în lături când vine vorba de orice în legătură cu sexul şi se declara de-a dreptul dependente. Rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba!

1.         Scorpion

Dacă ai ajuns într-un moment în care duci lipsă de pasiune şi nebunie,trebuie să cauţi neapărat un Scorpion. Se spune că sunt de-a dreptul dezlănţuiţi când vine vorba de sex,sunt direcţi şi nu lasă garda jos indiferent de ce partener le-ar ieşi în cale. Femeia Scorpion pune mare accent pe stimularea reciprocă şi pe conexiunea care există între voi doi în acel moment,însă,pentru a o determina la mai mult sau pentru a o cuceri,vei avea nevoie de toată artileria grea.

2.         Leu

Pentru a cuceri o femeie nativă a acestei zodii va trebui să o complimentezi zi şi noapte – trebuie să-i hrăneşti orgoliul,să vii cu fel de fel de explicaţii şi gesturi,să-i arăţi de ce o doreşti pe ea şi nu pe oricine altcineva. Mai există totuşi şi alternativa unde este în căutare doar de o aventură şi nu pune mare preţ pe ce se va întâmpla după aceea. Dependenţa ei de sex trebuie alimentată zilnic,astfel se plictiseşte grozav.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg