Topul celor mai influente zodii. Au harul de lider în sânge

1 zodii puternice jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce pe nativii anumitor zodii îi întâlnim des în funcţii de conducere, fie că e vorba despre directori de companii sau chiar de lideri de stat? Astrologic vorbind, unii oameni sunt dotaţi cu fler de conducător. Verifică dacă te regăseşti pe listă!

Cu toţii ne credem buni la ceva, mai ales când ne comparăm cu ceilalţi cu care interacţionăm. Aceşti nativi, însă, au toate motivele să creadă că deţin tainele lucrurilor bine făcute, cu rezultate notabile, de succes. Este vorba despre zodiile recunoscute pentru caracterul lor puternic şi pentru spiritul de lider nativ de care dau dovadă în tot ceea ce fac.

Următorii candidaţi reuşeşc să facă orice îşi propun cu minimum de efort. Ia în considerare acest top, însă nu uita că lucrurile se schimbă pentru fiecare zodie din acest clasament, dacă e să ne raportăm şi la educaţie, ascendent, dar şi la alte coordonate, cum ar fi locul unde s-a născut.

Chiar şi aşa, verifică dacă te afli pe lista oamenilor influenţi din punct de vedere social, emoţional, psihologic.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Nativul Taur se află în fruntea clasamentului. Toate punctele forte ale Taurului – răbdare, simţ practic, fiabilitate, devotament şi responsabilitate – fac din acest nativ o persoană influentă din toate punctele de vedere. Fie că vorbim despre profesie sau despre planul social ori despre condiţia fizică, cei născuţi în această zodie sunt percepuţi de ceilalţi ca fiind cele mai influente persoane din încăpere. Şi ei cunosc şi simt foarte bine acest lucru.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Nativii născuţi în această zodie au tendinţa de a domina, cel puţin în plan social sunt recunoscuţi ca fiind lideri. Oricât ai vrea să le pui în umbră veleităţile de lider, Leii vor reuşi să răzbată pentru a fi din nou în centrul atenţiei. Cei mai mulţi deţin un farmec aparte, atuu care îi ajută să deschidă multe uşi. Uneori, însă, Leii abuzează de acest farmec şi forţează graniţa dintre naturaleţe şi aroganţă. În caz că nu ştiai, în funcţiile de conducere se află numeroase persoane născute sub protecţia acestui semn zodiacal.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Cei născuţi în zodia Scorpion au o înclinaţie mai mult decât evidentă pentru a fi lideri, însă vorbim despre lideri duri, autoritari. Caracteristicile acestea îi ajută să exceleze în tot ceea ce şi-au propus să facă. Un Scorpion învaţă mereu, învaţă mult şi bine, devine pasionat de domeniul ales şi face tot ce îi stă în putinţă să îşi depăşească limitele. Atenţie! Dacă lucrezi cu un Scorpion, ai grijă pentru că acesta va avea aşteptări mari de la tine!

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Nativul Săgetător are o fire optimistă, idealistă, entuziastă, amestecată cu simţul neobişnuit al umorului. Toate acestea fac ca cei născuţi în această zodie să fie puternici din punct de vedere fizic, să emane putere emoţională şi să fie mai populari decât mulţi din anturaj şi în sfera sa de activitate. De obicei, Săgetătorul face aproape tot ce poate să ţi atingă scopurile, indiferent de cât de dificil îi va fi sau de câţi ani vor trece ca să îşi vadă dorinţele împlinite.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Capricornul este, cel mai probabil, nativul din zodiac cu cea mai mare stăpânire de sine. Autocontrolul este una dintre principalele caracteristici ale sale, care îl ajută să devină rapid influent, să deţină puterea şi chiar să fie perceput drept un mentor pentru alţii.

@unsplashRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg