Weekendul acesta este doar despre romantism! Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru 3 şi 4 noiembrie

1 83942 original jpg jpeg

Horoscop de weekend 3 – 4 noiembrie 2018. Trei zodii vor avea un weekend de vis alături de persoana iubită, în timp ce alţii se vor bucura de linişte. Taurii trebuie să aibă grijă! 

Berbec

O să ai parte de liniştea de care ai nevoie. După o săptămână agitată, timpul pe care îl vei petrece de unul singur sau cu persoana iubită îţi va reîncărca bateriile. 

Taur

Tensiunile nu dispar nici în weekend, iar asta, în primul rând, pentru că nu vrei să renunţi sub nicio formă la orgoliu. Dacă o să ai mai multă disponibilitate să asculţi, tensiunile vor dispărea. 

Gemeni

Ai multă energie, în acest weekend. Reuşeşti să-i cucereşti pe toţi cei din jurul tău şi, astfel, eşti în centrul atenţiei pe tot parcursul weekendului. De asemenea, nici romantismul nu lipseşte. 

Rac

Petreci mult timp în intimitatea oferită de propria locuinţă. Reuşeşti, în cele din urmă, să te ocupi de propriile nevoi. Te bucuri de linişte, de un film bun sau pur şi simplu de câteva ore în plus în pat. 

Leu 

Încerci să îţi împarţi timpul între relaxare şi responsabilităţi. Astfel, te organizezi astfel încât să duci la bun sfârşit lucrurile care te presează, dar petreci timp şi cu familia şi persoana iubită.

Fecioară

Weekendul acesta este doar despre romantism. Dacă eşti într-o relaţie, o să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Dacă eşti singur, există şanse mari să cunoşti pe cineva interesant. 

Balanţă

În acest weekend, trăieşti clipa. Nu îţi faci niciun plan, iar toată libertatea asta pe care ţi-o oferi te încarcă cu energie pozitivă. Petreci timp de calitate cu prietenii şi construiţi noi amintiri. 

Scorpion

Iniţial, îţi doreai să te odihneşti în acest weekend, însă prietenii nu îţi vor da pace. O să petreci timp în afara locuinţei, la presiunile acestora. În acest weekend, ar fi bine să faci exact ce îţi doreşti. 

Săgetător

Petreci mult timp cu familia. Nu faci nimic ieşit din comun, ci doar stai cu membri familiei şi te bucuri de compania lor. Duminică o să te bucuri de o surpriză din partea familiei. 

Capricorn

Vei avea un weekend plin de reponsabilităţi. Ai multe lucruri de făcut la locul de muncă, iar toată presiunea care se pune pe tine nu îţi permite să te relaxezi nici măcar o secundă. 

Vărsător

Petreci mult timp în aer liber şi faci tot felul de activităţi noi. Te bucuri de timpul liber şi chiar te laşi purtat de val în unele momente. Este indicat să nu faci cheltuieli fără sens. 

Peşti

Reuşeşti să te bucuri de linişte, dar şi să petreci timp cu prietenii. Se anunţă a fi un weekend echilibrat. Petreci timp uitându-te la filme, citind, dar şi distrându-te cu prietenii.

Sursă: jurnalul.roRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg