Zile norocoase în luna aprilie pentru fiecare zodie

1 74005 original jpg jpeg

Luna aprilie va aduce cu sine numeroase schimbări din punctul de vedere al zodiilor. Deşi este o lună foarte bună pentru carieră, există câteva zile în care nativii ar putea să spună că au tras lozul cel mare.

Berbec

Norocul îţi va surâde toată luna aprilie pe plan profesional. Eşti o fire muncitoare,care se implică total în ceea ce face şi care nu se sperie uşor de greutăţi. Cele mai norocoase zile ale lunii sunt 2,8,15,30 aprilie.

Taur

Tu nu ai nevoie de noroc în dragoste,ci de noroc la bani. Cu cât ai mai mulţi bani,cu atât te vei simţi mai puternic. Dacă intenţionezi să faci afaceri,zilelele cele mai bune pentru tine sunt 9,17 şi 22 aprilie.

Gemeni

Ai fost dintotdeauna o fire norocoasă,însă nu te mulţumeşti cu ceea ce ai. Întotdeauna vrei mai mult,indiferent de mijloacele la care trebuie să apelezi pentru a obţine ceva. Eşti o persoană foarte ambiţioasă iar talentultău va ieşi în evidenţă pe 1,10,12 şi 21 aprilie.

Rac

Sensibilitatea ta aparte te face să fii o persoană extrem de plăcută celor din jur. Oriunde ai merge,  ştii să deschizi uşi şi să relaţionezi cu oamenii. Vei avea un şarm aparte şi un plus de noroc pe 4,5,11 şi 28 aprilie.

Leu

Ai trecut printr o perioadă extrem de dificilă şi încărcată la muncă şi acum ai nevoie de odihnă mai mult ca niciodată. În aprilie,ia-ţi câteva zile libere şi răsfaţă-te aşa cum se cuvine. Vei avea parte şi de un câştig surpriză în zilele de 13,19 şi 23 aprilie.

Fecioară

Îţi place viaţa de familie şi te dedici trup şi suflet partenerului tău. În aprilie,nu ar strica să ieşiţi mai mult împreună şi să vă faceţi surprize unul altuia. Zilele care îţi vor purta noroc în dragoste sunt 11,22 şi 24 aprilie.

Citeşte şi:Horoscopul iubirii în luna aprilie

Balanţă

Ai fost cam singură în ultima perioadă şi ţi ar prinde foarte bine să ai pe cineva alături. Ieşi mai des,încearcă să cunoşti oameni noi şi nu îţi refuza colegiide la serviciu. Nu se ştie niciodată! S-ar putea să ai noroc,mai ales în zilele de  3,8,14 şi 24 aprilie.

Scorpion

Luna aprilie nu îţi aduce mari schimbări,dar te poţi bucura de noroc la capitolul sănătate. Astfel,nu vei fi nevoit să faci prea multe vizite la spital.  Încearcă să faci mai multă mişcare în aer liber,pentru a nu deveni prea sedentar. Vei avea parte de zile frumoase,cu energie pozitivă pe 9,16,20 şi 27 aprilie.

Săgetător

Ai un noroc la bani de ai putea să joci la loto. Orice ai face,banii parcă nu se mai dezlipesc de tine. Aprilie este o lună numai bună pentru cumpărături şi investiţii. Cele mai norocoase zile ale tale sunt 5,17,21 şi 22 aprilie.

Capricorn

Eşti o fire raţională,cumpătată şi nu te avânţi la cheltuieli prea mari. Vrei să fii cât mai economă aşa că zilele în care vei putea strânge bani sunt 1,8 şi 19 aprilie.

Vărsăstor

Ai muncit foarte mult,dar a doua jumătate a lunii aprilie vine cu o călătorie neaşteptată pentru tine.  Te vei bucura de zile frumoase şi vei cunoaşte locuri noi pe 20,25 şi 28 aprilie

Peşti

Poate că ai probleme,dar nu laşi să se vadă. Oriunde ai merge,ştii să ţii capul sus şi să străluceşti indiferent de situaţie. Dacă eşti pusă pe cucerit,vei avea mai mult noroc în zilele de 10,14 şi 26 aprilie.

Sursă foto namastenp.com

Citeşte şi:  Horoscopul banilor în luna aprilieRecente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg