Zodiacul totemic îţi dezvăluie personalitatea

1 74407 original jpg jpeg

Astrologia amerindiană se bazează pe simboluri mitice, numite totemuri, reprezentate de animale, care oferă îndrumare celor născuţi sub semnul lor. Totemul tău îţi poate spune ce fire eşti, ce abilităţi şi ce atitudine ai faţă de viaţă şi de ceilalţi.

Vidra

20 ianuarie-18 februarie

Eşti creativă şi ai idealuri măreţe. Tinzi să vezi în ceilalţi mai mult decât sunt cu adevărat şi faci tot ce se poate pentru a îmbunătăţi viaţa celor din jurul tău. Te afli mereu în căutarea adevărului. Fire independentă,eşti fidelă în relaţia de cuplu. Lecţia pe care trebuie s-o înveţe cele aflate sub acest semn este să rămână cu picioarele pe pământ în timp ce reuşesc să atingă stelele.

·        Elementul tău:aer

·        Cea mai bună zi:duminica

·        Piatra norocoasă:turcoaz

Lupul

19 februarie-20 martie

Ai graţie,eşti intuitivă şi iubeşti libertatea. Oferi celorlalţi încredere,generozitate,iar pentru cei din familie ai sentimente profunde care te fac să le fii loială şi să-i protejezi cu orice preţ. Scopul tău este să găseşti şi să păstrezi cu grijă iubirea adevărată.

·        Elementul tău:apa

·        Cea mai bună zi:joi

·        Piatra norocoasă:jad

Uliul

21 marie-19 aprilie

Eşti înţeleaptă,vizionară. Adori să iei iniţiativa şi să-i conduci pe ceilalţi. În ciuda nerăbdării şi impulsivităţii tale,iubeşti cu intensitate. Lecţia pe care trebuie s-o înveţi de la acest totem este să renunţi la iubirea de sine,la a fi individualistă,pentru a fi acceptată de grup.

·        Elementul tău:foc

·        Cea mai bună zi:luni

·        Piatra norocoasă:opal

Castorul

20 aprilie-20 mai

Puternică,atrăgătoare şi mândră,poţi deveni agresivă dacă eşti provocată. Construieşti relaţii şi proiecte personale cu răbdare nelimitată. Faci economii pentru a te simţi în siguranţă. De asemenea,ai imaginaţie şi,uneori,eşti schimbătoare. Scopul tău este să trăieşti în armonie cu natura.

·        Elementul tău:pământ

·        Cea mai bună zi:luni

·        Piatra norocoasă:malachit

Cerbul

21 mai-20 iunie

Ai spirit de observaţie,eşti creativă şi intuitivă. Iubeşti cu pasiune şi te dedici cu devotament partenerului. Lecţia pe care trebuie s-o deprinzi este să fii mai răbdătoare şi mai pragmatică. Ai talente în diferite domenii. Trebuie doar să-ţi dai răgazul de a le descoperi. Eşti dinamică,volubilă,amuzantă,curioasă,o companie plăcută pentru oricine.

·        Elementul tău:aer

·        Cea mai bună zi:miercuri

·        Piatra norocoasă:agat

Ciocănitoarea

21 iunie-21 iulie

Cel mai bine te simţi în propriul cămin. Eşti generoasă,sensibilă,creativă. Printre defectele tale se numără starea de spirit schimbătoare. Devotată propriei familii,îţi protejezi şi îngrijeşti copiii cu atenţie. Învaţă să te mai relaxezi câteodată,renunţând la responsabilităţile la care ţii cu dinţii.

·        Elementul tău:apa

·        Cea mai bună zi:luni

·        Piatra norocoasă:cuarţ roşu

Nisetrul

22 iulie-22 august

Spontană,hotărâtă,ai curajul şi ambiţia de a obţine tot ceea ce-ţi doreşti. Vrei să fii cea mai bună în ceea ce faci. Treci prin viaţa cu un entuziasm debordant şi contagios,inspirându-i pe ceilalţi. Cu toate că ai o doză de egoism,arăţi generozitate celor care au nevoie de ajutorul tău. Lecţia pe care o ai de învăţat de la totemul tău este să renunţi la a dramatiza,din dorinţa de a atrage atenţia asupra ta.

·        Elementul tău:foc

·        Cea mai bună zi:duminica

·        Piatra norocoasă:cornalină (cuarţ portocaliu)

Ursul

23 august-22 septembrie

Eşti sensibilă,practică,inteligentă şi discretă. Atenţia sporită asupra detaliilor te face o persoană perfecţionistă,iar spiritul critic nu le permite celorlalţi să te iubească şi să te aprecieze pe atât de mult pe cât ai merita. Muncitoare din fire,te străduieşti să-i mulţumeşti pe cei din jur la locul de muncă şi acasă. Ai nevoie să-ţi cultivi mai mult toleranţa şi optimismul.

·        Elementul tău:pământ

·        Cea mai bună zi:miercuri

·        Piatra norocoasă:ametist

Corbul

23 septembrie-22 octombrie

Eşti inteligentă,mereu în căutarea echilibrului şi a adevărului în numele căruia eşti gata să lupţi. Idealistă,fermecătoare,tânjeşti după linişte,armonie în comunitatea şi în familia ta.  Adesea indecisă,în dragoste te dedici trup şi suflet celui pe care-l alegi într-un târziu,după îndelungi căutări. Lecţia de viaţă dată de totemul tău este să-ţi afli echilibrul emoţional.

·        Elementul tău:aer

·        Cea mai bună zi:vineri

·        Piatra norocoasă:safir

Şarpele

23 octombrie-21 noiembrie

Misterioasă,intuitivă,eşti mereu în transformare. Cauţi plăcerea în tot ceea ce faci şi te hrăneşti din laudele şi aprecierile celor din jur. Chiar dacă eşti rezervată şi secretoasă,în cuplu iubeşti cu pasiune şi eşti loială. Ai nevoie de mai multă autodisciplină şi voinţă pentru a te controla. De asemenea,lecţia totemului tău este să ierţi cu adevărat.

·        Elementul tău:apa

·        Cea mai bună zi:marţi

·        Piatra norocoasă:smarald

Bufniţa

22 noiembrie-21 decembrie

Te definesc înţelepciunea,voinţa şi vigoarea. De asemenea,eşti înţelegătoare,generoasă şi de încredere. Cu toate că eşti aventuroasă,iubirea şi prietenia ta sunt întotdeauna sincere. Pentru ceilalţi,eşti ca o lumină în întuneric,oferind sprijin şi sfaturi la nevoie. Adori să călătoreşti,pentru că această pasiune îţi potoleşte setea de libertate.

·        Elementul tău:foc

·        Cea mai bună zi:joi

·        Piatra norocoasă:topaz

Gâsca

22 decembrie-19 ianuarie

Tăcută şi protectoare cu cei din familie,acţionezi adesea cu precauţie şi pe cont propriu. Nu te fereşti să munceşti din greu pentru a avea tot ce ai nevoie şi te adaptezi cu mare uşurinţă la situaţii noi. În dragoste,alegi pe cineva care te înţelege şi-ţi împărtăşeşte ideile şi scopurile. Lecţia pe care ţi-o oferă totemul tău este că,uneori,zborul în afara stolului este benefic.

·        Elementul tău:pământ

·        Cea mai bună zi:sâmbăta

·        Piatra norocoasă:rubinRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg