Zodii care nu se îmbrăţişează după sex

1 82437 original jpg jpeg

Cele mai importante lucruri pe care un partener le aşteaptă de la celălalt după o partidă bună de sex sunt îmbrăţişările dulci şi somnul odihnitor. Totuşi, nu toţi amatorii de sensibilităţi au norocul să găsească la partenerul lor acelaşi tip de afecţiune. Din punct de vedere astral, există câţiva nativi care nu mai au timp de dulcegării.

Gemeni

Nativul Gemeni are două viziuni referitoare la lucrurile pe care un cuplu ar trebui să le facă după o partidă de sex. În primul rând, el îşi doreşte să fie mulţumit de moment şi de modul în care s-a simţit. În al doilea rând, preferă să i se spună în faţă dacă a fost sau nu pe măsura aşteptărilor, pentru a nu îşi crea o imagine falsă. În rest, nu este o persoană sensibilă, căreia să îi poţi şopti cât de mult o iubeşti. Este un om al momentului, care trăieşte clipa şi se bucură de plăcerile trupeşti.

Scorpion

Dornic de a face dragoste mai tot timpul, nativul Scorpion ar fi în stare şi să treacă peste preludiu doar pentru a simţi mai multă plăcere. Când termină o sesiune de amor, el nu mai are timp de îmbrăţişări, vorbe frumoase sau alte lucruri siropoase, care să îl apropie şi mai mult de partener. Este atât de impulsiv încât după ce a terminat ar fi în stare să o ia de la capăt.

Săgetător

Nativul Săgetător poate fi o persoană activă sexual, dacă are alături un partener pe măsură, care ştie cum să îi trezească interesul pentru această latură. Cu toate astea, nu se pricepe la a se apropia de partener, deoarece îi este frică să nu devină vulnerabil. Preferă să păstreze o distanţă şi să nu se ataşeze emoţional de teama de a nu suferi o dezamăgire mai târziu. Poate fi perceput greşit, însă iubeşte cu pasiune şi este extrem de tandru.

Vărsător

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nativul Vărsător este o persoană mai rece şi mai puţin afectivă. De aceea, se explică dorinţa lui de a fi lăsat în pace după o partidă de sex, nicidecum luat în braţe şi răsfăţat. Are tendinţa să iasă imediat din pat după ce a terminat cu acţiunea şi are nevoie de un moment de relaxare în propriul său spaţiu, în care nimeni să nu îl deranjeze. Este tăcut şi preferă să mediteze, în loc să îşi demonstreze afecţiunea faţă de persoana iubită.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg