Zodii de lider. Te-ai născut să conduci?

1 74340 original jpg jpeg

Fie că recunoaştem sau nu, fiecare dintre noi şi-a dorit, măcar o dată, să fie lider sau o persoană cunoscută. Oamenii cu calităţi native de a conduce au parte de succes şi ştiu cum să se bucure de el. Există câteva semne zodiacale pentru care cuvântul "şef" nu există.

Gemeni

Firea ta duală,dar foarte strictă te face să fii un om sever şi un şef dificil de urmat. Îţi place să dai ordine şi vrei ca totul să fie îndeplinit în cel mai scurt timp,fără să îţi pese de consecinţe. Ai o înclinaţie către domeniile juridic,militar şi politic. Vorbeşti mult şi poţi aplica oricând pedepsecelor care nu te ascultă.

Leu

Tu eşti regele iar restul sunt supuşii tăi. Conduci cu o mână de fier şi ai pretenţia ca toate dorinţele să îţi fie îndeplinite,indiferent de circumstanţe. Eşti o persoană pretenţioasă,dar un şef de succes. Ai o carismă care îi face pe subalternii tăi să te placă,ba chiar să te idolatrizeze. Câştigi uşor încrederea celor din jur şi îţi place să faci afaceri. De aceea,domeniul tău este cel business.

Capricorn

Eşti o fire extrem de echilibrată,cu picioarele pe pământ,care ştie să conducă,chiar şi din umbră. Nu îţi place să ieşi în faţă deoarece nu îţi place lauda,dar ai putea fi un lider foarte apreciat datorită raţiunii tale şi a modului în care cântăreşti lucrurile. Important este că nu cauţi doar binele tău,ci al tuturor şi alegi întotdeauna ce este mai bine pentru cei pe care îi conduci. Dai dovadă de altruism şi înţelepciune,drept pentru care ai putea fi un lider bun în domeniile politic şi social.

Citeşte şi 5 zodii de femei rele,care îţi scot peri albi

Vărsător

Ai o înclinaţie pentru problemele sociale cu care se confruntă diferite comunităţi. Eşti un om bun la suflet şi îţi place să faci acte de caritate. Nu te uiţi la baniatunci când vezi că alţi oameni nu au ce mânca. Urăşti sărăcia,murdăria şi bolile,aşa că domeniile în care te-ai descurca de minune ca lider ar fi ecologie,drepturile omului sau medicină.

Citeşte şi Tânăra de 25 de ani care conduce un tir de 40 de tone prin toată Europa

Sursă foto quirkybyte.com



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg