Zodii de lider. Te-ai născut să conduci?

1 74340 original jpg jpeg

Fie că recunoaştem sau nu, fiecare dintre noi şi-a dorit, măcar o dată, să fie lider sau o persoană cunoscută. Oamenii cu calităţi native de a conduce au parte de succes şi ştiu cum să se bucure de el. Există câteva semne zodiacale pentru care cuvântul "şef" nu există.

Gemeni

Firea ta duală,dar foarte strictă te face să fii un om sever şi un şef dificil de urmat. Îţi place să dai ordine şi vrei ca totul să fie îndeplinit în cel mai scurt timp,fără să îţi pese de consecinţe. Ai o înclinaţie către domeniile juridic,militar şi politic. Vorbeşti mult şi poţi aplica oricând pedepsecelor care nu te ascultă.

Leu

Tu eşti regele iar restul sunt supuşii tăi. Conduci cu o mână de fier şi ai pretenţia ca toate dorinţele să îţi fie îndeplinite,indiferent de circumstanţe. Eşti o persoană pretenţioasă,dar un şef de succes. Ai o carismă care îi face pe subalternii tăi să te placă,ba chiar să te idolatrizeze. Câştigi uşor încrederea celor din jur şi îţi place să faci afaceri. De aceea,domeniul tău este cel business.

Capricorn

Eşti o fire extrem de echilibrată,cu picioarele pe pământ,care ştie să conducă,chiar şi din umbră. Nu îţi place să ieşi în faţă deoarece nu îţi place lauda,dar ai putea fi un lider foarte apreciat datorită raţiunii tale şi a modului în care cântăreşti lucrurile. Important este că nu cauţi doar binele tău,ci al tuturor şi alegi întotdeauna ce este mai bine pentru cei pe care îi conduci. Dai dovadă de altruism şi înţelepciune,drept pentru care ai putea fi un lider bun în domeniile politic şi social.

Citeşte şi 5 zodii de femei rele,care îţi scot peri albi

Vărsător

Ai o înclinaţie pentru problemele sociale cu care se confruntă diferite comunităţi. Eşti un om bun la suflet şi îţi place să faci acte de caritate. Nu te uiţi la baniatunci când vezi că alţi oameni nu au ce mânca. Urăşti sărăcia,murdăria şi bolile,aşa că domeniile în care te-ai descurca de minune ca lider ar fi ecologie,drepturile omului sau medicină.

Citeşte şi Tânăra de 25 de ani care conduce un tir de 40 de tone prin toată Europa

Sursă foto quirkybyte.comRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg