Zodiile care iubesc cel mai intens

1 80567 original jpg jpeg

Când vine vorba de dragoste, fiecare iubeşte în felul lui, unii mai mult, alţii mai puţin. Indiferent de intensitatea sentimentelor, îţi poţi da seama rapid dacă cineva s-a îndrăgostit de tine sau nu. Din punct de vedere zodiacal, există un top al zodiilor care sunt cele mai bune la capitolul iubit.

Berbec

Nativul Berbec este fruntaş la capitolul dragoste şi asta pentru că iubeşte cu tot sufletul şi se dedică total. Deşi este impulsiv şi îşi deschide cu greu sufletul faţă de persoana dragă, atunci când o face, se poate spune că este cel mai loial. Pentru el, dragostea înseamnă cel mai plăcut sentiment din lume, pentru care ar da orice la schimb. De asemenea, nu este bun numai ca iubit, dar şi ca amant, căci reuşeşte să păstreze totul în secret fără prea mult efort.

Taur

Nativul Taur este un conservator, care iubeşte în stil clasic. Are sentimente foarte pure şi clare, încât nu ai cum să nu îţi dai seama de intenţiile sale încă de la început. Ştie să cucerească şi să se lase cucerit şi ştie să iubească cu pasiune. Îi plac lucrurile bine făcute, aşa că îşi dă tot interesul ca partenerul să fie mulţumit şi, chiar mai mult, impresionat. Îi place să îşi arate dovezile de iubere şi nu suportă concurenţa în dragoste.

Rac

Deşi are o stare emoţională fluctuantă, cu suişuri şi coborâşuri, nativul Rac ştie să iubească mai bine ca orice altă persoană. Este mult prea afectuos, tandru şi delicat şi ştie să îşi facă partenerul să vibreze la intensitate maximă. Nu te poţi plictisi în preajma lui, căci te sufocă cu iubire şi îţi arată cele mai frumoase lucruri pe care nu le ştiai până acum despre dragoste. Este un partener loial, care se implică în toate activităţile de cuplu.

Balanţă

Nativul Balanţă îşi doreşte armonie cu toată lumea, aşa că încearcă să fie cât mai iubitor cu semenii şi să se facă plăcut. Când vine vorba despre dragoste, se transformă într-un sclav al iubirii, care ar face orice să mai trăiască o clipă de plăcere alături de persoana dragă. De aceea, este dispus să facă multe lucruri pentru a-i dovedi sentimentele, chiar dacă există şi lucruri de care îi este teamă. Îşi asumă riscuri, însă vrea să primească acelaşi lucru înapoi.

Scorpion

Cu un şarm incontestabil, nativul Scorpion nu poate sta prea mult departe de dragoste, căci asta atrage în jurul său. Îi plac oamenii pasionali, la fel ca el, care îşi condimentează relaţia cu nebunie. În pat, nimeni nu îi egalează şi nu se sfiesc să încerce tot felul de lucruri sau fantezii pe care le au. Nu se plictisesc uşor de persoana iubită şi încearcă să o facă foarte fericită, însă sunt extrem de geloşi şi posesivi, aşa că mare atenţie cu ei!

Sursă foto: www.nainen.comRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg