Horoscopul banilor pe luna decembrie. Se anunţă câştiguri financiare!

1 72141 original jpg jpeg

Nu degeaba i se zice luna cadourilor! Ca să nu rămâi după acest sfârşit de an cu datorii, fii chibzuit cu banii. Îţi spunem noi dacă te ajută şi astrele din punct de vedere financiar.

Unii nativi au parte de mici provocări pe plan profesional şi asta se va simţi la buzunar. Alţii nu vor înţelege de unde le vin atâţia bani.

Horoscopul banilor pe luna decembrie –Berbec

În decembrie,cei născuţi în această zodie nu duc lipsă de oportunităţi când vine vorba despre carieră şi bani,spune astrologul Mihaela Dicu. Însă este nevoie ca fiecare decizie profesională să fie cântărită bine. Se poate să apară în cale un proiect uitat şi să fie reluat.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Taur

Decembrie 2016 anunţă veşti excelente despre avansări şi succes. Majoritatea nativilor simt că au ceva de spus lumii şi pentru asta au nevoie de toată atenţia. Li se deschid noi perspective,apar conjuncturi favorabile,care îi propulsează mai sus. Banii vin prin intermediul celorlalţi,membrii familiei,parteneri,colaboratori.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Gemeni

Trebuie să analizeze bine cheltuielile şi veniturile,ce investiţii mai pot face,să aibă grijă la credite şi alte lucruri care ţin de fiscalitate în această lună. Nu este o perioadă potrivită pentru iniţiative financiare noi,ci pentru analiză şi ordonare.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Rac

Se anunţă o lună rodnică în plan profesional. Cu eficienţă şi organizare,nativii în rac fac faţă cu brio unor sarcini de înaltă responsabilitate,iar prestaţia lor este una demnă de încredere şi respect. Asta le aduce noi proiecte pe termen lung. Cei care visează la schimbări trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le iau. Colaborările şi contractele trebuie abordate cu prudenţă.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Leu

Vor fi reuşite pe plan profesional în decembrie,însă acestea depind mult de modul cum relaţionează nativii în leu. În principiu îi pot mobiliza pe ceilalţi pentru atingerea unor ţinte comune,dar vor exista şi conflicte. De aceea,uneori e posibil să simtă că bat pasul pe loc în ceea ce priveşte resursele financiare şi locul de muncă. Este nevoie de o organizare riguroasă şi de multă concentrare.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Fecioară

Aglomerat pe toată linia. Sunt o mulţime de lucruri de făcut. Cu toate astea,munca le oferă satisfacţii sufleteşti şi financiare. Cel mai bine se descurcă în activităţile care combină dotarea intelectuală,talentul de a comunica,agilitatea,creativitatea,dar şi norocul. Totuşi,în decembrie 2016 lucrurile nu merg mereu foarte lin,iar rezultatele sunt muncite.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Balanţă

Este o lună excelentă pentru promovarea propriilor talente,a propriei imagini. Astrele sunt de partea lor nu doar în dragoste,ci în plan profesional. Creativitatea şi expresivitatea artistică sunt la turaţie maximă si se descurcă bine şi cu activităţile sportive. Un alt domeniu în care Balanţele excelează în decembrie 2016 este cel al informaţiei şi comunicării.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Scorpion

În decembrie,nativii în această zodie caută să-şi rotunjească veniturile. Li se ascute simţul afacerilor,iau decizii care privesc bugetul personal şi al familiei şi sunt tentaţi să cumpere tot felul de lucruri. Orice demers financiar trebuie judecat cu multă precauţie şi negociat. Atenţie la acte!

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Săgetător

Este o lună importantă pentru finanţele acestor nativi. Este timpul pentru un bilanţ,care să scoată în evidenţă ce-a fost bine şi ce-a fost rău. Apoi trebuie să-şi pună în ordine actele şi să achite datoriile. Nu este o perioadă favorabilă deciziilor în plan profesional,ci doar analizei şi concluziilor inteligente.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Capricorn

Posibil ca luna decembrie să impună un efort intelectual susţinut şi să aducă în atenţie sarcini ori obligaţii mai vechi. Altfel,sfârşitul de an vine cu oportunităţi pentru câştig sau se ivesc unele avantaje financiare. Atenţie! Banii vin repede,dar dispar la fel de rapid. Cheltuielile sunt destul de mari.

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Vărsător

Până în Sărbători,nativii în această zodie au tot felul de iniţiative,simt nevoia să ia taurul de coarne şi să lupte pentru un ideal. Decembrie este productivă în plan financiar,mai ales dacă activitatea este legată de străinătate,munca la distanţă,internet. Pot apărea şanse financiare,dar mare grijă la persoanele care complotează împotrivă!

Horoscopul banilor pe luna decembrie – Peşti

În decembrie 2016,pe plan financiar,desi nu le este uşor,cei născuţi în zodia peşti se descurcă de minune. Viaţa lor profesională primeşte un impuls,ceea ce înseamnă o chestiune legată de o colaborare sau de un contract,care îi determină să-şi reconsidere proiectele de viitor şi să facă o schimbare. Pe scurt,în decembrie 2016 aceşti nativi trebuie să ia o decizie.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg