HOROSCOPUL CHINEZESC pentru anul 2016

1 67417 original jpg jpeg

Află care sunt previziunile pentru anul 2016, un an aflat sub semnul Maimuţei de Foc, al nouălea element în astrologia chineză, asociat cu ambiţia, înţelepciunea, dinamismul şi spiritul insaţiabil de aventură.

Aflat sub semnul Maimuţei de Foc potrivit zodiacului chinezesc,anul 2016 va fi unul în care vei simţi din plin energie. Odată cu intrarea în Noul An chinezesc,în prima Lună Nouă din zodia Tigrului,deci din 8 februarie,vei simţi o evoluţie pe toate planurile,mai ales în cel profesional,cu atât mai mult cu cât creativitatea şi calităţile personale vor fi mai bine puse în valoare. Anul Maimuţei de foc se va încheia la 27 ianuarie 2017.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016-Şobolan

Anul următor îţi va fi favorabil dacă îţi urmezi intuiţia şi te concentrezi pe finalizarea unor planuri mai vechi. Chiar dacă apar multe modificări în viaţa ta,vei fi activă pe plan profesional. Spre final de an,vei fi implicată în multe activităţi. Va fi nevoie de multă organizare şi prioritizare. Trebuie să faci eforturi pentru ca nimic să nu te distragă,pentru a nu pierde timpul cu inutilităţi. Dacă-ţi cauţi un job nou,se ivesc ocazii în a doua jumătate a anului. În dragoste,e posibil să apară ceva probleme,însă vor fi şanse să readuci armonia în cuplu,vorbind mai mult cu partenerul despre neînţelegerile voastre.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Bivol

Va urma un an cu schimbări importante,în care vei cunoaşte oameni care te vor stimula să-ţi atingi obiectivele. E timpul să faci strategii noi. Indiferent de piedici,îţi vei păstra spiritul practic şi vei îndrăzni să abordezi altfel situaţiile. În plan personal,înţelepciunea te va proteja de decizii greşite. Este important să fii mai optimist şi să eviţi persoanele care vor doar să te folosească pentru a-şi atinge scopurile. Reevaluează unele relaţii de prietenie anul acesta.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Tigru

Dacă până acum nu ţi-ai fixat obiective noi,de la anul sunt mari şansele să fii mai sigură de ceea ce-ţi doreşti. Vei face schimbări importante pentru a deveni un om mai bun şi vei găsi contextul favorabil pentru a duce la final ceea ce-ţi propui. Pe de altă parte,nesiguranţa se poate să-ţi sporească dependenţa de ceilalţi. Nu-ţi fie teamă să rişti mai mult. În iubire,ai ocazii să legi o relaţie frumoasă,dacă eşti singură,iar de nu eşti,te aşteaptă unele probleme în cuplu puse pe seama nemulţumirilor adunate.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Iepure

Te vei confrunta cu probleme de suflet şi te vei axa mai mult pe rezolvarea blocajelor tale emoţionale. Vei reuşi să găseşti rezolvări. Va fi anul în care vei tinde să renunţi la relaţiile care nu te ajută să progresezi. În general,elimină toate obstacolele,mai vechi şi mai noi din calea succesului tău. La începutul verii,vei avea foarte multă energie. Canalizeaz-o în direcţia realizării unor progrese. În iubire,va fi nevoie de răbdare pentru a cădea la pace cu partenerul,însă,în a doua parte a anului,vei găsi resursele interioare pentru a-ţi folosi farmecele să-l recucereşti.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Dragon

Va fi nevoie să-ţi asculţi vocea interioară şi să fii ambiţioasă pentru a avea succes. Vei pendula între concentrare şi tendinţa de afugi de răspunderi. Va fi nevoie să păstrezi un echilibru,mai ales că vor fi multe activităţi de dus la bun sfârşit anul acesta. Prea mult timp pentru relaxare nu vei avea,dar originalitatea şi grija pentru calitatea muncii tale te vor face apreciată. În general,va fi nevoie să nu te sperii de provocări,să te gândeşti buine înainte de a lua hotărâri importante. Nu ignora ocaziile care se ivesc în viaţă. Ai mare grijă la relaţia de cuplu la începutul verii!

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Şarpe

Te aşteaptă un an cu multe activităţi,în care te vei bucura de o comunicare bună cu ceilalţi şi de vitalitate. Îţi vei asculta intuiţia,vei fi organizată şi-ţi vei planifica bine acţiunile,ceea ce-ţi va aduce numai reuşite. Nu te vei feri nici de aventuri anul ce vine. În dragoste,e nevoie de discuţii lungi cu partenerul înainte de orice decizie. Cauţi pasiunea şi dovezi de afecţiune,dar n-ar fi rău să-ţi exprimi dorinţele înainte de a pune capăt relaţiei.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Cal

Anul acesta îţi va aduce mult succes pe toate planurile şi ocazii de a te bucura de reuşite. Progresul de acum este de fapt rezultatul unui process îndelungat de schimbare în binea vieţii tale. Nu se poate spune că nu te vei confrunta cu multe obstacole,dar le vei face faţă cu succes. E timpul să-ţi asumi riscuri şi să-ţi foloseşti energia în mod constructiv. Vei găsi puterea să-ţi controlezi tendinţa de a-ţi crea frustrări. Secretul e să ai încredere mai mare în tine. Pe măsură ce-ţi vei da seam ace vrei,vei face eforturi şi vei găsi sprijinul necesar pentru a-ţi atinge obiectivul. Abilităţile de lider îţi vor eclipsa anul acesta talentele sau creativitatea. În cuplu,farmecul personal îţi va aduce împliniri.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Capră

Marea ta dorinţă va fi anul acesta aceea de a obţine stabilitate fie ea financiară,fie în cuplu. Vei depune eforturi importante pentru a-ţi oferi securitate pe toate planurile şi vei putea profita de ocazii pentru a face toate schimbările benefice necesare. Ai grijă să nu te implici în activităţi pe care ştii din start că nu le poţi duce la final şi nici să nu laşi distrată de nimic pentru a nu-ţi pierde din vedere obiectivele. În 2016,vei aprecia timpul de calitate petrecut cu cei dragi şi vei înţelege că familia este sursa ta de energie.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Maimuţă

În prima jumătate a anului,vei simţi mai mult ca oricând că cineva acolo sus te iubeşte. Toate îţi merg din plin şi observi că se întrevăd şanse mari de reuşită,mai ales pe plan professional. Pune la bătaie toate abilităţile de care dispui pentru a-ţi atinge scopurile. Dacă nu pierzi simţul realităţii,vei putea să depăşeşti toate obstacolele. Spre final de an,e înţelept să ai mai mare grijă şi să te pregăteşti mai bine dacă ai de dat examene sau de rezolvat probleme legale. În perioada verii,evită să-ţi asumi responsabilităţi pe care nu ţi le poţi asuma. Concentrează-te pe obiectivele stabilite deja.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Cocoş

Dacă intenţionezi să faci schimbări pe diverse planuri anul acesta,pregăteşte-le pentru prima parte a anului. Fixează-ţi priorităţile,restabileşte strategiile şi detaliile activităţilor viitoare. În a doua parte a lui 2016,se vor ivi necazuri în cuplu,dar totul se va rezolva,cu încredere în iubirea pe care vi-o purtaţi unul altuia. Totul e să-ţi expui cu grijă punctul de vedere. Dacă vei avea ceva de pierdut anul acesta va fi din cauza grabei de la lua decizii sau de acţiona.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Câine

Te aşteaptă un an în care va fi nevoie să faci unele compromisuri. Pe toate planurile,creativitatea te va ajuta foarte mult. Ca urmare a provocărilor întâmpinate în trecut,s-au acumulat frustrări,dar vei depăşi toate problemele mulţumită perseverenţei şi curajului tău. Se vor ivi problem financiare spre mijlocul anului,dar le vei găsi rezolvarea rapid. Vei avea numai mulţumiri,dacă eviţi să faci cheltuieli care nu sunt necesare sau să te implici în activităţi pe care nu eşti sigură că le vei finaliza. De asemenea,menţine-ţi atenţia neabătută de la obiectivele prestabilite.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Mistreţ

Te vei bucura de o mai mare libertate de a face tot ceea ce-ţi doreşti. Vei înfrunta toate problemele cu optimism. Te va ajuta mult şi faptul că eşti o persoană flexibilă. Ar fi prudent,totuşi,să nu refuzi,ba chiar să ceri sprijinul celor care chiar pot să-ţi dea o mână de ajutor. Vei munci mai mult anul acesta şi vei avea numai de câştigat dacă nu-ţi uiţi priorităţile. Vei întâlni persoane care vor vrea să te folosească în beneficiul propriu,deci e bine să fii atentă la scopurile celor din jur. În dragoste,vei avea parte de împliniri. Va fi un an minunat în special dacă eşti căsătorită şi plănuieşti o viitoare sarcină.



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg