Horoscopul culorilor în decembrie. Nuanţele care ne aduc noroc financiar, sănătate şi iubire

1 shutterstock 1414451618 ok jpg jpeg

Ultima lună a anului 2021 ne forţează să luăm decizii importante şi să nu mai procrastinăm. Cei mai mulţi nativi trebuie să ia hotărâri legate de bani, să vândă, să cumpere, să comunice inteligent, pentru atingerea scopurilor. Cum susţinerea astrală vine şi pe cale cromatică, astrologul Alexandra Coman dezvăluie care sunt culorile care ne ajută să avem o lună decembrie memorabilă.

Culorile acestea este recomandat a fi purtate în viaţa de zi cu zi, în timpul activităţilor obişnuite. Nu e nevoie să îmbrăcăm toată luna articole vestimentare în nuanţe verzi, de exemplu, ci să avem asupra noastră obiecte în culorile amintite, pixuri, foi, accesorii, chiar şi elasticele de păr colorate în nuanţele care oferă protecţie astrală dau rezultate, pentru că se activează energia culorii în mod automat. Iată care sunt culorile dedicate fiecărui semn astral în parte. Recomandările astrologului pot fi vizionate în intervalul cuprins între minutele 6.30 – 15.45, în video de la finalul articolului.

Berbec

În această lună, deschiderea ta spre spiritualitate şi spre lumea nevăzută este absolut incredibilă, însă ai nevoie de ceva care să te echilibreze, care să te aducă în rational, cu picioarele pe pământ. Culoarea care te va ajuta foarte mult în această lună este culoarea gri. Poţi să optezi pentru o manichiură în nuanţe gri, argintii sau, dacă nu porţi de obicei această culoare, poartă asupra ta bijuterii din argint.

Taur

Viaţa îţi dă nişte lecţii legate de dragoste, de creativitate şi de cum să te descurci în situaţii neobişnuite. Pentru a fi constant în acest proces de învăţare pe repede-nainte, despre viaţă, despre adaptabilitate, despre supravieţuire, poartă culoarea albastru-închis. Aceasta te va ajuta foarte mult şi îţi va activa zona de spiritualitate.

Gemeni

Eşti pe ultima sută de metri în perioada cu Nodul nord în semnul tău zodiacal, iar cu acest tranzit te mai întâlneşti peste 24 de ani. Până atunci, în luna decembrie, iei decizii fundamentale legate de viaţa ta, aşa că ai nevoie de vitalitate, ai nevoie de energie să faci cât mai multe lucruri, cât mai eficient. Culoarea pe care astrologul Alexandra Coman ţi-o recomandă cu căldură este portocaliu.

Rac

Va exista multă fluctuaţie emoţională în luna decembrie, vei fi mult mai sensibil decât de obicei. Poate şi pentru că vin sărbătorile, poate şi din cauza stresului şi a anului încărcat. Ai nevoie de ceva care să te echilibreze, să-ţi aducă linişte şi pace, dar în acelaşi timp şi o stare de vindecare; să lucreze pe structurile tale, astfel încât să te vindece. Culoarea verde, orice nuanţă de verde este binevenită pentru tine.

Leu

Lumea nevăzută îţi bate la uşă şi este acolo, activă, prezentă şi dornică să se manifeste, iar acesta este un lucru extrem de bun. Ca să ai acces şi conexiune foarte multă cu lumea nevăzută, cu inspiraţia, cu spiritualitatea, instuiţia, poartă indigo.

Fecioară

În luna decembrie, vei dori să te afirmi, să te evidenţiezi, să baţi cu pumnul în masă pentru drepturile tale, iar pentru asta ai nevoie de culoarea focului, de roşu, în toate dimensiunile şi formele de manifestare.

Balanţă

Toata luna decembrie, te aşteaptă decizii legate de bani, decizii legate de achiziţii sau de vânzări şi trebuie să fii coerent şi centrat pe materialism şi realitate. Pentru asta, recomandarea este să ai asupra ta culoarea pământului, maro-închis, culoarea lemnului şi verde-închis.

Scorpion

Trebuie să comunici. Este o lună foarte bună pentru nativii în Scorpion, dar este foarte important să fii atent la modul în care vorbeşti, la modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Ca să ai susţinere în toate ceea ce comunici, poartă culorile turcoaz sau verde-marin.

Săgetător

Rezolvi ceva cu care te confrunţi de mult timp, este un moment când în sfârşit poţi să iei decizii care te privesc personal. Poartă culoarea alb şi să porţi argint şi perle asupra ta. Acestea te vor ajuta în decembrie, când te confrunţi cu elemente şi cu rezolvări pe chestiuni karmice.

Capricorn

În cazul tău, astrologul vorbeşte despre dragoste, pentru că Pluton trazitează Capricornul, iar Venus intră în mişcare retrogradă în semnul tău zodiacal. Este vorba despre o lună în care se iau decizii, dragostea primează, iar creativitatea este la cote ridicate şi vrei să ieşi din tiparul tău obişnuit. Ei bine, în această lună este benefic să porţi galben, portocaliu şi bijuterii din aur.

Vărsător

Ai nevoie de protecţie din punctul de vedere al sănătăţii. Nu este vorba despre risc de îmbolnăvire, ci de nevoia de a avea o stare de sănătate bună, astfel încât să rezolvi cât mai multe lucruri, să fii în continuă mişcare, să ai energie. Culoarea care te va ajuta în acest sens, ca în cazul multor zodii în luna decembrie, este verde. Culoarea verde îţi va ofere susţinere în următoarea perioadă, dar şi movul ori bijuteriile din ametist.

Peşti

Voi aveţi nevoie de diplomaţie în a vă păstra relaţii. Va apărea tendinţa de a acţiona impulsiv şi de a lua lucrurile la modul personal, ceea ce nu e de bun augur. Pentru a avea diplomaţie, luciditate, coerenţă, maturitate în a gestiona relaţiile cu cei din jur, poartă culorile pastel, culorile zodiei Balanţă. Vorbim despre culorile deschise, care induc liniştea, calmul. Te va ajuta mult şi argintul sau să porţi asupra ta un cristal, cum ar fi ochiul de tigru sau orice alt cristal.

@shutterstockRecente

Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg