Horoscopul dragostei pentru anul 2016

1 66324 original jpg jpeg

Pentru cele mai multe native urmează un an plin de iubire, de şanse neaşteptate de a lega o relaţie de cuplu sau de a consolida pe cea existentă. Citeşte la ce să te aştepţi pe plan personal şi la ce să fii atentă pentru a avea parte de armonie în doi.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Berbec

Te aşteaptă un an bun în ceea ce priveşte latura amoroasă. Se vor ivi multe ocazii să-ţi consolidezi relaţia de cuplu. E important să acorzi libertate mai mare celui drag. Vei da dovadă de mult farmec. Sfârşitul anului nu va prinde singură,chiar dacă vor fi multe suişuri şi coborâşuri de-a lungul timpului.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Taur

Urmează un an în care poţi să te ocupi mai mult de bunăstarea celor dragi,îndeosebi a partenerului. În cuplu,vei găsi tihna mult căutată. În cazul în care nu ţi-ai găsit jumătatea,în 2016 e posibil ca o prietenie mai veche să se transforme în dragoste. Începând din vară,există riscul de a avea decepţii în dragoste sau neînţelegeri cu partenerul,dar spre finele anului veţi regăsi pasiunea şi calmul pierdute.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Gemeni

Vei avea parte de dragoste şi pasiune în 2016,chiar dacă vor fi şi multe încercări şi neînţelegeri pe la mijlocul anului. Nu-ţi pierde speranţa. Dacă eşti singură,îţi vei găsi jumătatea cu ajutorul prietenilor,iar spre finalul anului sunt şanse mari să-ţi găseşti liniştea alături de cineva pe placul tău. Este şi un an bun pentru schimbări în plan personal.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Rac

Va fi un an bun în privinţa iubirii şi a relaţiilor cu cei dragi. Vei găsi puterea de a dărâma zidurile care te despart de anumiţi oameni şi se va ivi ocazia unei legături amoroase dacă eşti singură. Nu te entuziasma foarte mult,pentru că vor fi şi dezamăgiri. Dacă ai o relaţie de cuplu,vei observa o mai mare deschidere din partea lui,o apropiere mai mare,deci spre final de an te vei bucura de armonie.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Leu

Vei avea parte de multă dragoste şi afecţiune,chiar dacă nu vei fi ocolită nici de încercări. Dacă eşti căsătorită,nu lăsa ca supărările să vă sape relaţia,ci discută totul,pentru a rezolva din faşă problemele. E anul în care va trebui să-ţi demonstrezi iubirea şi să găseşti un echilibru între latura personală şi cea profesională.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Fecioară

Ai învăţat multe din trecutul tău amoros şi,în sfârşit,lucrurile încep să meargă într-o direcţie bună pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Fii deschisă la o relaţie nouă,renunţă la prejudecăţi. Dacă ai un partener,caută să-l înţelegi mai mult,să-l asculţi cu mai mare atenţie. Va fi un an care permite schimbări majore pe plan amoros.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Balanţă

Anul ce vine,nu-ţi va lipsi pasiunea în cuplu,cu toate că vor fi momente de  cumpănă în care nu vei mai fi atât de sigură de iubirea celui drag. În prima jumătate a lui 2016 te aşteaptă numai bucurii şi mulţumire în plan amoros. Încrederea este cheia păstrării unei relaţii de durată. Spre finaul anului,e posibil să se ivească schimbări radicale.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Scorpion

Vei găsi marea iubire anul acesta sau,dacă ai o relaţie,te vei convinge că ai făcut cea mai bună alegere. După mijlocul anului,pot apărea schimbări neaşteptate,situaţii delicate care să-ţi afecteze relaţiile cu cei dragi. Nu renunţa la convingerile tale şi caută echilibrul,temperează-ţi emoţiile şi totul va fi bine.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Săgetător

Urmează un an cu mici probleme în plan personal,cauzate de dorinţa ta de a domina. Pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia de cuplu,este nevoie să comunici mai mult cu cel drag,săîncerci să-l cunoşti mai bine. Nu aiîncăun partener?Îl vei găsiîn 2016dacăeşti pregătităsăieiîn serios iubirea,dacăvei cere ceva mai puţin de la un potenţial partener. Nu vei reuşi săînnozi o nouărelaţie dacăvei gândi negativşi vei porni cu ideea preconceputăcănu-ţi vei afla alesul.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Capricorn

Anul viitor vine cu speranţe şi ocazii pentru a forma un cuplu,în cazul în care eşti singură. Fii pregătită pentru o nouă relaţie. În general,vei fi mulţumită şi liniştită în plan personal,dar e important să nu-ţi înfrânezi emoţiile. Transparenţa te va ajuta mult să rezolvi tot soiul de neînţelegeri,care se dovedesc a vă uni mai mult.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Vărsător

Vei fi mai atentă la aşteptările şi dorinţele celui drag,mai diplomată şi transparent. Îţi arăţi sentimentele cu lejeritate,ceea ce vă aduce linişte în cuplu. În a doua jumătate a lui 2016,va fi nevoie să iei o decizie important în plan amoros. Dacă nu ai un partener,vei face paşi siguri spre o relaţie de durată.

Horoscopul dragostei pentru anul 2016-Peşti

Te aşteaptă un an foarte bun în plan personal. Se întrevăd unele neînţelegeri,însă eşti destul de pricepută a linişti apele la timp pentru ca situaţia să nu se agraveze. E un an bun şi pentru a face schimbări,dacă nu te mai mulţumeşte relaţia de până acum,pentru că vei găsi îndrăzneala de a-ţi face cunoscute supărările.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg