Horoscopul feminin 2015. Cele mai avantajate zodii

1 61084 original jpg jpeg

2015 se anunţă un an încărcat de pasiune şi ritm. Horoscopul feminin îţi va dezvălui ce îţi surâde anul acesta, ce predispoziţii ai în dragoste, ce oportunităţi legate de carieră poţi avea şi cum va arăta, în mare, situaţia ta financiară. În ceea ce priveşte sănătatea, află ce să eviţi şi la ce să ai grijă anul acesta pentru a nu-ţi pierde echilibrul fizic şi psihic.

Berbec-Horoscopul feminin 2015 în dragoste

La începutul anului,Jupiter se află în a 5-a casă a Berbecului (casa creativităţii,a dragostei,a copiilor,a plăcerii şi a speculaţiilor) sub semnul Leului. A cincea casă este casa lui “vreau” şi se referă la sufletul vostru,la creativitate,la copii (cei pe care îi aveţi sau pe care i-aţi putea avea),la copilul din voi,la cum să vă simţiţi bine şi la ce hobby-uri aveţi. Fiind în casa specifică Leului se referă şi la mândria voastră,este casa unde sunteţi cele mai creative,la propriu şi la figurat. Este o perioadă bună,de relaxare,dar în care vă asumaţi şi riscuri. Atunci când creaţi ceva trebuie să vă asumaţi riscul propriei creaţii,fie că vorbim de copii,de relaţia amoroasă sau de începutul unei afacerii.

Jupiter vă va aduce îmbunătăţiri în dragoste,vă veţi îndrăgosti,veţi avea succes în tot ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Veţi lega o relaţie de dragoste frumoasă sau veţi avea multe oportunităţi în dragoste.

Este o perioadă foarte propice de a vă lega de partenerul vostru de viaţă şi de a trasa nişte limite,mai ales că ultimii în ultimii doi ani v-aţi sacrificat pentru cel de lângă voi prea mult şi aţi cărat problemele altora în cârcă destul. Aveţi nevoie de spaţiu,dar şi de un pic de răsfăţ. Dacă relaţia de dragoste poate prospera psihologic,e posibil să întâmpinaţi mici probleme legate de sex,s-ar putea să descoperiţi nişte frustrări sau să nu mai aveţi parte de plăceri ca înainte.

Berbec-Horoscopul feminin 2015 în carieră şi sănătate

În luna septembrie,Jupiter intră în Fecioară în a şasea casă a Berbecului,casă care se referă la rutina de zi cu zi,la locul de muncă,sănătate,mici probleme de sănătate,igienă,nutriţie,muncă,mediu de muncă şi viaţă socială. Jupiter aflat sub semnul Fecioarei vă invită să vă preocupaţi serios cu privire la oportunităţile legate de locul de muncă. Aveţi mari şanse să vă găsiţi un loc de muncă mai bun,să fiţi promovaţi sau să vă găsiţi un loc de muncă bun în cazul în care nu aveţi. Foarte probabil să călătoriţi în interes de serviciu chiar şi în străinătate sau chiar să plecaţi la muncă în străinătate.

În ceea ce priveşte sănătatea la început de an,se pare că şi aici vă surâde soarta,căci vă veţi simţi pline de energie şi vitalitate. Trebuie să aveţi grijă la alimentaţie şi exerciţiile fizice,deoarece aveţi tendinţa să vă îngrăşaţi uşor.

Berbec-Horoscopul feminin 2015 în situaţia financiară

În ceea ce priveşte banii,aveţi grijă să fiţi cu taxele la zi,iar dacă vă bate gândul că faceţi un credit,trebuie să daţi dovadă de seriozitate şi perseverenţă. Nu întârziaţi cu taxele şi nu încercaţi să păcăliţi pe nimeni,nu este o perioadă prea bună. Dacă aveţi de primit o moştenire e posibil să aveţi nişte obstacole până o primiţi. Poate vă sună ca fiind o perioadă nu prea roz,dar veţi avea multe de învăţat.

Berbec-Horoscopul feminin 2015 în viaţa socială

Influenţa lui Uranus va avea efecte inovatoare şi veţi simţi nevoia să vă eliberaţi cât mai mult,să apreciaţi mai mult libertatea,să îndepărtaţi limitele impuse şi să nu mai fiţi aşa restrictive cu voi înşivă.

Influenţa lui Neptun vă va aduce,cu siguranţă un mare plus în viaţă,este o experienţă unică,în care aveţi posibilitatea să vă descoperiţi cele mai adânci lucruri din interiorul vostru,să vă faceţi o curăţenie aşa cum se cuvine în viaţă,în gânduri şi sentimente. Aveţi oportunitatea de a fi foarte sincere cu voi,de a descoperi chiar Divinitatea şi de a vă îndrepta curiozitatea şi în aria spirituală,pentru că veţi căuta cu disperare pacea interioară şi liniştea. Neptun,deci,vă deschide noi drumuri către partea voastră spirituală,care nu este nicidecum ceva simplu,dar care vă va aduce la o maturizare fără cale de întoarcere.

Taur-Horoscop feminin 2015 în dragoste  

Jupiter intră în semnul Leului în a patra casă a Taurului,casă ce se referă la familie,cămin şi personalitate. A patra casă se mai referă şi la “a simţi”,adică la familie,la rădăcini,la origini,la locul unde vă simţiţi acasă,locul care vă reprezintă şi unde vă simţiţi bine,la amintirile din copilărie,la trecut,la tradiţiile locului din care proveniţi,la relaţia cu părinţii,la cum vă comportaţi în spaţiul vostru – aspecte pozitive,dar şi negative.

Aveţi mari şanse în această perioadă să vă mutaţi într-o casă nouă,să obţineţi o casă sau să reamenajaţi casa în care staţi. Nu se poate vorbi de relaţii de dragoste incendiare,anul acesta familia îşi cere dreptul. Cu siguranţă se vor îmbunătăţii relaţiile cu părinţii sau propria familie şi sunt şanse foarte mari ca familia să se extindă,nu neapărat în grădina voastră. Este o perioadă în care vă întoarceţi acasă,vă simţiţi mai aproape de origini,veţi redescoperi siguranţa şi bunătatea familiei.

Taur-Horoscop feminin 2015 în situaţia financiară şi socială

Influenţa lui Saturn vă va pune puţin cu picioarele pe pământ şi vă va face să luaţi în serios situaţia financiară şi să încercaţi să nu mai depindeţi de alţii.    

Influenţa lui Uranus vă poate aduce mici şocuri,căci lucruri pline de praf şi neconştientizate vă vor invada gândurile,iar până vă obişnuiţi e posibil să vă zdruncine puţin. Nu uitaţi că scopul lui Uranus este de a vă elibera de ceea ce vă ţine în loc şi a vă aminti cine sunteţi de fapt. Uranus nu face decât să vă forţeze un pic să fiţi oneste cu voi înşivă,să lăsaţi să iasă secretele pe care le ascundeţi de propria persoană. Pentru că dacă nu le realizaţi de bunăvoie,ele vor ieşi poate în momente nepotrivite sau atunci când sunteţi vulnerabile.

Neptun vă poate aduce în viaţă multe oportunităţi de a vă face prieteni,mai ales în aria spirituală,de a contribui activ la viaţa socială şi a vă identifica cu problemele societăţii în aşa fel încât poate că o să vreţi să fiţi voluntară într-o activitate socială.  Oricum,e bine să fiţi atentă şi puţin mai sceptică,căci puteţi pica uşor în deznădejde şi neîncredere,şi atunci prietenii se pot transforma rapid în duşmani.

Influenţa lui Pluton poate avea efecte foarte pozitive în ceea ce priveşte educaţia,viziunea asupra vieţii,propriile concepte,filosofia de viaţă,o mai bună înţelegere a lumii şi a rolului tău aici sau chiar şi asupra vieţii tale religioase.  În 2015,Pluton deschide uşile sufletului tău pentru a putea să arăţi adâncimea interioară,principiile şi regulile după care te ghidezi în viaţă. Dacă vrei să îţi continui studiile este foarte bine,pentru că acest lucru va avea un impact puternic asupra viitorului tău.

Este anul care îţi va aduce mai multe transformări interioare,pe plan spiritual,dar şi psihic.

Gemeni-Horoscop feminin 2015 în dragoste    

Începând cu septembrie 2015 veţi avea o perioadă lungă în care vă veţi concentra mult pe realitatea relaţiilor de dragoste. O să simţiţi nevoia să faceţi curăţenie şi ordine în relaţie,să impuneţi nişte limite,să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat de la o relaţie,să fiţi sincere şi să recunoaşteţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie cu partenerul sau dacă este cazul să vă separaţi. În concluzie,aveţi de traversat o perioadă grea din acest punct de vedere,poate veţi avea parte de suferinţe,dar sigur că veţi învăţa multe despre ce înseamnă responsabilităţile unei relaţii.

De asemenea este o perioadă bună pentru a vă face introspecţie sinceră,în care să vedeţi propriile greşeli,fără a mai da vina  pe alţii din jur,iar asta vă va ajuta să luaţi atitudine în această privinţă,vă veţi schimba comportamentul,se poate spune că vă veţi maturiza şi asta este un semn bun.

Pluton se va stabili pe durata întregului an sub semnul Capricornului,în a opta casă a Gemenilor,iar a opta casă a Gemenilor se mai referă şi la sex,deci se poate ca relaţiile intime să fie mai intense si să înţelegeţi mai bine ce implică o relaţie intimă. Dacă veţi dori să vă exprimaţi deschis din acest punct de vedere,cu siguranţă vă veţi îmbunătăţii relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă sunteţi singure,anul acesta sigur veţi experimenta ceva unic în ceea ce priveşte relaţia amoroasă din pat,veţi cunoaşte pe cineva care vă va schimba toate părerile de până acum legat de pasiune şi exprimarea sexuală. Asta cu condiţia să  vă aruncaţi fără limite cu capul în senzualitatea ce zace în voi.

Gemeni-Horoscop feminin 2015 în viaţa socială    

În cazul Gemenilor,Jupiter va începe anul sub semnului Leului în a treia casă a Gemenilor,casa care se referă la comunicare,la mentalitate,la felul de a gândi,tot ceea ce se leagă de scris şi citit,la studii,la educaţie şi toate sursele de comunicare – scrisori,telefoane,e-mail-uri.

În primele 6-7 luni ale anului norocul vă va surâde în legătură cu informaţiile pe care le deţineţi,mentalitatea voastră,ideile şi modul de a pune problema în viaţă. Atitudinea voastră va fi una mai generoasă,veţi fi mai tolerante cu oamenii şi cu diferenţa dintre ei,veţi fi mult mai puţin afectată de prejudecăţi şi veţi dori să vă bazaţi mai mult pe propria experienţă.

Vă veţi bucura de mobilitatea şi dinamismul de început de an,fiind o perioadă norocoasă şi propice pentru călătorii. Este foarte posibil să vă cumpăraţi o maşină,sau poate un telefon mai bun,un fax sau o imprimantă. Cert este că veştile bune vor veni la voi prin telefon sau e-mail. Dacă eşti studentă ai o perioadă bună de asimilare a cunoştinţelor,iar dacă eşti scriitoare sau orice altceva ce ţine de ramura asta trebuie să ştii că este o perioadă bogată pentru a scrie,a compune.

Aveţi,deci,un început de an plin de mobilitate,poate călătorii,oricum mai multă încredere. Aşadar simţiţi-vă libere să scrieţi,să ascultaţi,să fiţi mai prietenoase şi mai puţin arogante.

Gemeni-Horoscop feminin 2015 în situaţia financiară,socială şi sănătate    

Influenţa lui Saturn în acest an va continua să vă testeze limitele la locul de muncă,în relaţiile cu colegii de muncă şi superiorii (sau subalternii dacă aveţi o funcţie de conducere). Nu trebuie să vă stresaţi prea mult,pentru că aceste teste vă vor face să deveniţi mai responsabile la locul de muncă,dar şi în viaţa de zi cu zi.

Legat de sănătate,Saturn nu va aduce probleme foarte mari,dar este bine să aveţi în vedere obiceiurile proaste,dependenţele,pentru că e posibil să aibă acum impact asupra sănătăţii voastre.

Influenţa lui Uranus va continua procesul de auto-analiză şi vă va încuraja să socializaţi mai mult,să vă alegeţi prietenii care chiar contează pentru voi,care vă ajută să vă dezvoltaţi pe toate planuri şi veţi simţi nevoia să vă depărtaţi de cei care vă limitează şi nu vă respectă libertatea. Aşadar,veţi traversa o perioadă în care vă veţi lumina în privinţa dorinţelor şi motivaţiilor voastre şi veţi face curăţenie nu numai în interiorul vostru,dar şi în exterior,descoperind adevăratul sens al relaţiilor de dragoste,dar şi de prietenie.

Influenţa lui Neptun în 2015 vă va îndrepta atenţia destul de mult în ceea ce priveşte cariera,dar nu veţi fi sigură de direcţia pe care va trebui să o urmaţi şi ce fel de carieră vi se potriveşte cel mai bine. Aveţi grijă să nu intraţi într-un mic impas din acest punct de vedere şi să fiţi mai confuză decât eraţi. Încercaţi să vă păstraţi pe linia de plutire şi să fiţi mai realiste,ci nu să visaţi prea mult. Trebuie să luaţi în considerare că Neptun este asociat şi cu decepţii,deci mare grijă să nu vă lăsaţi duse de valurile propriilor vise,ci să fiţi mai ancorate în realitate ca să nu picaţi în depresie sau deziluzii.

Pluton se va stabili pe durata întregului an sub semnul Capricornului,în a opta casă a Gemenilor,care se referă la resurse,moşteniri,sexualitate şi transformări. Această a opta casă este casa lui Pluton,aşa că veţi avea câţiva ani planeta banilor şi a resurselor sub semnul profesionalismului şi integrităţii. Asta înseamnă că Pluton vă obligă cumva să luaţi în serios toate angajamentele făcute în acest an. Pluton vă poate aduce multă putere,bani sau moşteniri.

Dacă veţi investi în ceva,financiar vorbind,dar şi emoţional,veţi avea nevoie de o baza stabilă,construită pe încredere. Pluton este asociat cu dorinţa de putere,deci este foarte posibil să nu fiţi foarte îngăduitori când vine vorba de alte persoane,fie partener de afaceri sau de viaţă.

Este un an plin de descoperiri interioare,atât la nivel conştient,cât şi inconştient,iar asta nu trebuie să vă sperie,ci profitaţi,căci este posibil să găsiţi comori de mult uitate în cămăruţele ascunse ale sufletului. Vă veţi da seama mai bine de dorinţele şi motivaţiile care vă fac să acţionaţi în viaţă şi veţi înţelege mai multe despre natura voastră emoţională. Foarte posibil să iasă la suprafaţă şi lucruri la care nu vă aşteptaţi,dar încercaţi să îndreptaţi totul către ceva pozitiv.

Racul-Horoscop feminin 2015 în dragoste    

Influenţa lui Saturn,care se va stabili sub semnul Scorpionului în a cincea casă a Racului vă va forţa să vă luaţi serioase angajamente în legătură cu copiii voştri,cu relaţiile de dragoste,cu creativitatea în sensul se relaxare,mai mult decât seriozitate. Aşadar,este o perioadă în care veţi redescoperi bucuria vieţii,lăsaţi copilul din voi să iasă la lumină şi să-i bucure şi pe ceilalţi din jurul vostru.

Anul acesta este un an numai bun de a îmbunătăţii relaţiile cu fraţi,surori,vecini,rude. Foarte posibil să primiţi veşti bune,iar norocul vă va surâde în tot ceea ce se referă la ce gândiţi,la mentalitatea voastră,la ideile şi modul de gândire. Va fi o perioadă de expansiune a mentalului şi intelectului,veţi gândi mai pozitiv şi vă veţi lovi de oportunităţi de a învăţa lucruri noi,de a studia,de a cunoaşte oameni noi. Veţi fi mult mai tolerante,mai pline de compasiune,veţi vrea să nu mai judecaţi atât lumea din jur,ci vă veţi concentra pe sine.

Ţineţi cont de următorul aspect,nu deveniţi arogante,chiar dacă veţi avea o înflorire pe plan intelectual,nu faceţi pe atotştiutoarele şi nu picaţi în superficial şi indiferenţă. Veţi avea un an dinamic,în care vă veţi simţi foarte bine,poate chiar o să călătoriţi mai mult,o să învăţaţi uşor şi repede orice.

Racul-Horoscop feminin 2015 în viaţa socială,situaţia financiară şi sănătate

În ceea ce priveşte munca,foarte posibil să fiţi subestimat,prea puţin apreciat,iar dacă nu aveţi un loc de muncă este posibil să aveţi ceva greutăţi în găsirea unuia. Sau poate nu vă mai place locul de muncă şi vă este frică să ieşiţi din zona de confort. Oricum,e bine să priviţi partea pozitivă,deoarece veţi deveni mai serios şi mai responsabil la locul de muncă,dar şi acasă. Este un moment bun de a acorda mai multă atenţie regulilor,de a face lucrurile ca la carte,fără să mai amânaţi sau chiar să trageţi chiulul. Vă va fi greu până veţi intra în acest ritm nou pentru voi,căci aţi avut un stil cam haotic şi permisiv,iar lucrurile tind să se schimbe în sens opus.

Problemele de sănătate nu vă vor supăra prea mult,dar nu strică să aveţi grijă de corpul vostru mai mult,mai multe plimbări nu ar strica sau poate chiar un abonament la sală.

Uranus vă aduce schimbări semnificative în ceea ce priveşte partea voastră socială. Uranus vă va ajuta să dezvoltaţi latura socială,să duceţi la bun sfârşit ce vă doriţi de la carieră şi să vă îmbunătăţiţi talentele cu care aţi fost înzestrate.

Foarte posibil ca Uranus să vă încurajeze să vă bucuraţi în continuare de libertatea de la muncă şi să nu respectaţi cu stricteţe regulile. Dar trebuie să vă lăsaţi duse de necunoscut şi să experimentaţi viaţa şi aşa,prin ordine şi disciplină. Nu mai plecaţi urechea cu atâta uşurinţă la ce zic alţii despre voi,ci fiţi mai încrezătoare.

Neptun vă va face mai visătoare,o să vă preocupe mai mult problemele filosofice,religioase,interesul pentru propria cultură sau alte culturi,veţi dori să călătoriţi pentru a intra în contact cu alte culturi. Încercaţi totuşi să păstraţi o notă de realism,căci pornirea aceasta este una foarte bună,dar nu întotdeauna lucrurile stau aşa cum vi le imaginaţi şi e foarte uşor să picaţi în decepţie.

Dacă până acum aveaţi rafturile pline cu cărţi despre ştiinţe exacte,cărţi realiste,studii sociologice,intraţi într-o perioadă în care veţi fi avide de spiritualitate,  metafizică,călătoritul în alte dimensiuni. Veţi începe să vă cumpăraţi cărţi din sfera religiei,metafizicii,dezvoltare personală sau ocultism. Veţi vrea să înţelegeţi mai profund anumite evenimente care apar în viaţă.

Fiind foarte deschise la ce este nou din sfera spiritualului,nu vă lăsaţi influenţate prea mult. Tot ceea ce pare să fie complicat nu luaţi în seamă şi încercaţi să vă bazaţi mai mult pe instinct şi pe ceea ce ştiţi. Este posibil să fiţi mai uşor atrase către anumite religii sau secte,de aceea este bine să nu deveniţi fanatice şi să păstraţi totuşi o distanţă. Altfel,dacă ceva nu va merge bine vei ajunge la concluzia că totul este o iluzie şi veţi fi dezamăgite.

  Leul-Horoscop feminin 2015 în dragoste    

Saturn vă va influenţa în sfera familiei,a căminului,deci aveţi mari şanse să vă găsiţi un loc al vostru. Este un moment bun pentru a realiza ce înseamnă familia pentru voi şi la ce vă aşteptaţi de la ideea de familie. Tot legat de familie,e posibil să aveţi un membru al familiei care se confruntă cu probleme şi sunteţi îngrijorate. Poate va fi nevoie să faceţi reparaţii,renovări şi îmbunătăţiri în casă sau poate va fi nevoie să clarificaţi nişte treburi serioase legate de casă,cum ar fi să întocmiţi nişte acte.

Un lucru este cert,vă veţi aşeza la casa voastră,veţi face paşi importanţi în viaţa de familie,vă veţi schimba comportamentul faţă de membrii familie,veţi corecta atitudinile greşite faţă de familie şi vă veţi înţelege mai bine în legătură cu evenimentele din trecut şi deciziile luate care vă afectează în prezent.

Saturn vă atenţionează într-un mod foarte pozitiv că este vremea să vă maturizaţi,să vă luaţi viaţa în serios,să vă fortificaţi pentru a fi o putere pentru voi înşivă,în primul rând,apoi pentru ceilalţi.

Neptun vă aduce confuzie în tot ceea ce priveşte intimitate,fidelitate,relaţii sexuale. Puteţi avea tendinţa de a vă schimba foarte des partenerul,de a vă elibera prin sexualitate şi senzualitate,ajungând până la a fi în prag de dependenţă de sex,deci trebuie să aveţi mare grijă cum vă direcţionaţi această energie.

Leul-Horoscop feminin 2015 în viaţa socială,situaţia financiară şi sănătate

Tot ceea ce ţine de persoana voastră înseamnă noroc:caracter,fizic,psihic. Veţi deveni mult mai exuberante şi entuziaste. Veţi lăsa trecutul în urmă şi veţi fi concentrate pe viitor,cu o mare încredere că totul se va rezolva. Veţi putea în sfârşit să vă simţiţi libere,să fiţi aşa cum vă doriţi,iar lumea vă va accepta mult mai uşor. Veţi avea mai mare încredere în voi şi îi veţi face şi pe cei din jurul vostru să prindă încredere.

Veţi deveni mai bucuroase,mai optimiste,mai tolerante şi înţelegătoare. Veţi putea să vă puneţi ţeluri măreţe de atins şi să le realizaţi mult mai simplu,să vă propuneţi să vă îmbunătăţiţi aspectul exterior şi să vă iasă mai uşor. Veţi dori să vă extindeţi orizonturile şi să descoperiţi în voi un nou ideal. Anul acesta este anul în care vă veţi descoperi sensul vieţii,iar apropierea  de biserică şi religie vă poate aduce beneficii. Foarte posibil să aveţi oportunitatea de a pleca în vacanţe departe de ţară.

Orice vârstă aţi avea,anul 2015 este un an în care veţi fi răsplătite pentru tot efortul pe care l-aţi depus de-a-lungul anilor. Este un an propice pentru a câştiga mai mulţi bani,deoarece vă veţi întâlni cu posibilităţi maxime pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare,veţi fi axate pe proprietăţi şi posesiuni. Aveţi mari şanse de a prospera în plan financiar,mai ales în activităţile ce ţin de comerţ,vânzări,tranzacţii,scris,comunicare,călătorii,şcoală şi educaţie,care sunt avantajoase în special pentru voi.

Influenţa lui Uranus poate avea consecinţe în ceea ce priveşte modul de a vă raporta la viaţă şi filozofia de viaţă pe care o aveţi. Aşadar,veţi fi mult mai sigură pe sine,veţi simţi nevoia să vă impuneţi mai serios punctele de vedere. Veţi fi mai dispuse să creaţi noi metode de gândire,să vă gândiţi la viitor acţionând prin propria voinţă.

E bine să fiţi atente,mai ales pe data de 16 martie,când sunteţi în pericol de a vă aventura prea mult şi puteţi să întâmpinaţi probleme serioase. Bucuraţi-vă de libertate,dar nu exageraţi.

În 2015,Pluton vă aduce schimbări în sfera muncii. În cazul în care nu daţi dovadă de disciplină şi responsabilitate,Pluton vă va pune în subordinea altora. Iar în ceea ce priveşte sănătatea,posibil să apară mici probleme în sfera inconştientului,în urma cărora să dezvoltaţi o obsesie legată de sănătatea voastră mintală. Dacă sunteţi studente e posibil să vă simţişi atrase de ştiinţe,IT,astrologie,aviaţie sau inginerie.

Fecioara-Horoscop feminin 2015 în dragoste

Influenţa lui Uranus vă va face să deveniţi mai conştiente de propria putere,iar în ceea ce priveşte viaţa personală,se ştie că Uranus nu încurajează stabilitate,ci libertate sexuală,idei neconvenţionale şi progresive faţă de viaţa sexuală. Puteţi începe o relaţie amoroasă foarte şocantă şi diferită de ce aţi avut până acum cu cineva chiar foarte diferit de voi,oricum,cu siguranţă unic de ceea ce aţi mai avut. Nu e bine să vă faceţi planuri de viitor în această privinţă,nu va fi cazul de o relaţie stabilă.

Neptun însă va traversa a şaptea casă a Fecioarei,şi vă va aduce mister,magie,compasiune şi idealism în căsnicia voastră şi în relaţiile cu ceilalţi. În sens pozitiv,veţi învăţa ce înseamnă să oferi dragoste necondiţionat,să fiţi mai romantice,să petreceţi mai mult timp cu cei care credeţi că au nevoie de sprijinul vostru.

Sunteţi înclinate să vă puneţi ochelari roz în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul şi să nu vreţi să-i vedeţi defectele. Foarte posibil să vă sacrificaţi pentru relaţie mai mult şi să oferiţi mai mult. De multe ori veţi tinde să vă lăsaţi în urmă şi să puneţi viaţa conjugală pe primul loc. Acest lucru nu este rău,dacă nu deznădăjduiţi şi nu vă lăsaţi dezamăgite aşa uşor. Dacă simţiţi că nu mai puteţi ar fi bine să stabiliţi nişte limite şi să cereţi ajutorul partenerului atunci când este cazul.

Aveţi mare grijă în ceea ce priveşte îndrăgostitul,căci e posibil să atrageţi persoane prea idealiste şi visătoare şi să vă încurcaţi viaţa şi mai mult.

Pluton,în 2015,traversează zona dragostei şi familiei,iar dacă sunteţi într-o relaţie veţi dori să o aprofundaţi poate prea mult,până la a deveni uşor dependente şi obsedate de cel iubit. Veţi vrea o dragoste care să dureze,să fie profundă şi pentru totdeauna. Aveţi grijă,însă,să nu folosiţi această energie în sens negativ,căci pot apărea distanţe între voi şi partener sau familie în dorinţa de a avea totul sub control.

Fecioara-Horoscop feminin 2015 în viaţa socială,situaţia financiară şi sănătate    

Jupiter începe anul 2015 sub semnul Leului,în cea de-a 12-a casă a Fecioarei,iar aceasta vă va descoperi că sufletul şi spiritul sunt secretul succesului vostru.   

Poate că la început nu vă veţi simţi confortabil să vă izolaţi o perioadă pentru a petrece mai mult timp singure,pentru că aveţi mare nevoie să vă regăsiţi. Foarte posibil să descoperiţi Divinitatea,rugăciunea sau meditaţia. Veţi învăţa în această perioadă să vă ascultaţi intuiţia,să oferiţi mai multă compasiune şi chiar să vă împrieteniţi cu duşmanii.

Veţi înţelege ce vă trage în jos,comportamentele auto-distructive,credinţe ce vă limitează în viaţă şi felul în care vă sabotaţi şi vă îngreunaţi viaţa.

Începând cu august 2015 Jupiter intră sub semnul zodiei voastre,aşa că urmează o perioadă foarte bună. Veţi deveni mai bucuroase,mai optimiste,mai tolerante şi înţelegătoare. Veţi putea să vă puneţi ţeluri măreţe de atins şi să le realizaţi mult mai simplu,să vă propuneţi să vă îmbunătăţiţi aspectul exterior şi să vă iasă mai uşor. Veţi dori să vă extindeţi orizonturile şi să descoperiţi în voi un nou ideal.

Aveţi grijă totuşi la excese,nu ţineţi cure interminabile de slăbire sau nu mâncaţi ca şi când nu v-aţi îngrăşa niciodată.

Saturn va fi prezent sub semnul Scorpionului în a treia casă a Fecioarei,casă care se referă la comunicare,mentalitate,minte şi gândire,tot ce se leagă de scris,vorbit,citit,educaţie şi şcoală. Saturn vă sfătuieşte să învăţaţi să comunicaţi mai eficient şi să demonstraţi că vă puteţi înţelege cu cei din jurul vostru.

Foarte probabil să aveţi înclinaţia de a gândi uşor negativ,deci aveţi grijă cum comunicaţi,căci gândurile se răsfrâng asupra vieţii. Va trebui să învăţaţi să vă disciplinaţi mintea şi să deveniţi mai responsabile în legătură cu ce gândiţi şi ce spuneţi.

Uranus vă va face să deveniţi mai conştiente de propria putere,să înţelegeţi emoţiile negative,fricile şi alte aspecte negative ale vieţii,care trebuie îndepărtate pentru a nu vă sabota în ceea ce v-aţi propus. Posibil să iasă la suprafaţă,atunci când vă aşteptaţi mai puţin,nişte dureroase amintiri şi emoţii reprimate,secrete pe care doreaţi să le ţineţi ascunse cât mai mult timp. Veţi primi ajutorul lui Uranus pentru a vă descoperi mai bine şi a începe să fiţi oneste cu voi înşivă.

În ceea ce priveşte finanţele,nu este un an care vă va aduce siguranţă financiară. Iar dacă v-aţi bazat până acum pe finanţele partenerului e foarte posibil ca anul acesta acestea să trebuiască să deveniţi mai independente din acest punct de vedere. Veţi avea beneficii financiare în urma locurilor de muncă legate de tehnologie,internet,astrologie,noi descoperiri. Posibil să moşteniţi ceva,puteţi avea surprize în acest punct.

Predicţiile pentru restul de 6 zodii din horoscopul feminin 2015 pot fi consultate în acest articol.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg