Horoscopul lunii decembrie 2015

1 75010 original jpg jpeg

Află ce-ţi prezic astrele pentru ultima lună a acestui an şi care sunt aspectele importante din viaţa ta la care va fi nevoie să fii mai atentă în această perioadă!

O lună bună pentru cea mai mare parte dintre nativi,deoarece îşi vor finaliza proiectele începute anul acesta. Cei născuţi sub semnul Taur se vor concentra exclusiv pe serviciu şi vor culege roadele spre sfârşitul anului. Nativii Peşti vor fi axaţi pe viaţa socială,iar cei Capricorn sunt deja cu gândul la o călătorie,în care este posibil să şi pornească în curând. În cele ce urmează,găseşti detalii privind previziunile astrale ale celorlaltor zodii.

Horoscopul lunii decembrie 2015 – Berbec

Ai trecut prin multe încercări de-a lungul anului,iar la finalul lui vei simţi că toate intră pe făgaşul normal. Te vei simţi mai împlinită,mai mulţumită de toate,deci savurează această stare din plin şi profită de ea pentru a duce la capăt orice ţi-ai propus până acum şi n-ai reuşit din diverse motive. Mare atenţie să nu te oboseşti prea tare,pentru că este posibil să-ţi şubrezeşti sănătatea! Cum se aproprie Crăciunul,e indicat să fii foarte atentă la starea sănătăţii.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Taur

Vor fi aspecte din trecutul tău care vor reveni şi te vor deranja din nou,dar nu-ţi vei putea explica de ce. Urmează o perioadă în care vei cunoaşte oameni noi şi vei lega prietenii. La serviciu,vei avea parte de critici din partea colegilor,însă nu e cazul să le iei în seamă atâta vreme cât şefii tăi sunt mulţumiţi de tine. Dacă eşti singură încă,e posibil să întâneşti pe cineva interesant luna aceasta,dar din păcate este posibil ca relaţia să nu fie de durată.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Gemeni

Profită de apropierea Sărbătorilor pentru a-ţi pune în ordine lucrurile în casă. Mai mult,cum până acum viaţa ta socială n-a fost prea activă,pentru că te-ai axat pe serviciu,n-ar fi rău să vezi ce mai fac amicii tăi şi să vă vedeţi. Pentru a fi în formă,nu renunţa la sport sau începe de acum să faci mai multă mişcare.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Rac

Traversezi o perioadă în care investeşti în propria persoană. În decembrie,faci achiziţii noi şi-ţi înnoieşti garderoba,ceea ce nu e rău deloc. La serviciu,eşti mai ocupată decât te-ai aştepta şi asta nu te întristează,din contră. E bines să-ţi faci planuri pe termen lung,mai ales că începutul anului următor s-ar putea să vină cu schimbări pe toate planurile.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Leu

Dacă până acum au fost personae care te-au făcut să baţi pasul pe loc,e timpul să preiei controlul. Ţi-ai luat prea multe responsabilităţi casnice,dar de acum vei găsi soluţii de a te degreva de unele pentru a avea mai mult pentru tine. În caz că nu ai un partener de cuplu,e posibil să găseşti pe cineva pe gustul tău,iar dacă eşti căsătorită,vei avea parte de mai mult romantism. Mare grijă la petrecerile de final de an! Surplusul de alimente nu-ţi va face bine deloc.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Fecioară

Te aşteaptă o perioadă liniştită,în care vei ocazia să reflectezi mai mult la viaţa ta. Ai nevoie de atenţie sporită în privinţa cheltuielilor de Sărbători,pentru că e posibil să fii tentată să cumperi foarte multe din generozitate. Porneşte la drum cu o listă bine ticluită,ca să nu fii la strâmtoare în luna ianuarie. E un punct de cotitură în viaţa ta profesională. Te vei gândi serios la o schimbare de job sau la ce trebuie să faci pentru a obţine o promovare.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Balanţă

Toamna asta ai început multe proiecte car au rămas neterminate,din cauza lipsei de energie,iar acum,la final de an,le vei duce la capăt cu succes. Fii mândră de tine şi priveşte-le ca pe oportunităţi pentru anul care vine.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Scorpion

Este vremea să faci schimbăre de look,să cumperi ceva nou pentru tine. Modul în care arăţi este destul de important,decin-ar fi rău să investeşti în câteva articole vestimentare noi. La fel de important este să-ţi înnoieşti şi CV-ul pentru a fi gata de oportunităţi noi pe plan professional,pentru anul viitor.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Săgetător

Eşti pe cale să faci ultimele retuşuri pentru a avea o imagine cu totul schimbată,nu doar în ceea ce priveşte modul în care arăţi. Unele rude nu vor fi acord cu cheltuielile pe care le faci în ultima vreme şi poate că au dreptate. Până la urmă,de Crăciun este important să fii alături de cei cei dragi. Profită de perioada ce vine pentru a te odihni mai mult.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Capricorn

Nu te atrage deloc ideea de a petrece un Crăciun tradiţional,ci mai degrabă să scapi de ritmul alert de până acum. Vei avea nevoie de prezenţa unui prieten,mai mult decât de iubire. Pe plan financiar,lucrurile merg bine,dar nu cheltui peste măsură,doar dacă ţi se pare că este cu adevărat necesar.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Vărsător

Faci cheltuieli importante pentru a petrece vacanţa de Crăciun cât mai bine. Vei fi alături de prieteni vechi şi rude,dar nu încerca să impresionezi prin îmbrăcăminte sau să fii gazdă pentru a surprinde. Invită-i la tine pe câţiva amici noi şi relaxează-te în restul timpului. Profită de perioada aceasta ca să oferi celor nevoiaşi. Nu trebuie sp fie neapărat bani.

Horoscopul lunii decembrie2015 – Peşti

Trebuie s-o iei mai încet luna aceasta,să asculţi muzică de Crăciun,să te odihneşti mai mult. Aşa vei privi cu mai multă claritate viitorul. Rezervă timp pentru a reflecta la oportunităţi profesionale noi sau la idei pentru proiecte viitoare.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg