Horoscopul pe două săptămâni. Veşti bune după 22 octombrie, deblocări şi noi surse de venit

1 shutterstock 93234295 jpg jpeg

Până pe 29 octombrie, toţi nativii din zodiac trebuie să se aştepte la situaţii tensionate, la discuţii cu cei apropiaţi, la provocări în domeniul carierei. Din fericire, începând cu zilele de 22 şi 23 octombrie, lucrurile încep să se deznoade, se întrevăd noi surse de venit în cazul nativilor în Fecioară şi Scorpion, iar pentru cei născuţi în zodia Leu se cere păstrarea calmului.

Astrologul revistei „Click! pentru femei‟ atrage atenţia asupra supravegherii sănătăţii, în special nativilor în Rac. Multă atenţie, diplomaţie şi calm trebuie să aibă persoanele născute în zodia Balanţă, pentru că le aşteaptă evenimente cu potenţial distructiv. Chiar şi în familiile lor pot apărea probleme neplăcute, aşa că este recomandat să nu pună pe foc! Descoperă previziunile astrale pentru cea de-a treia decadă a lunii şi vezi ce ai de făcut pentru a depăşi cu brio conflictele şi provocările.

Berbec

Este mai bine să lăsaţi afacerile importante până după 22, când orice intrare în serviciu pentru o cauză obişnuită, orice muncă asiduă ar putea da roade. Poate veţi face o descoperire în afaceri. Afectiv, veţi fi în plină dispoziţie romantică, veţi avea noi simpatii care pot fi un puternic factor de inspiraţie. Prin urmare, acesta este un moment bun pentru a remedia relaţiile întrerupte, pentru a rezolva neînţelegerile avute în trecut cu cei dragi.

Taur

Mai favorabilă va deveni perioada de după 22 octombrie, când energia şi charisma, depunerea de eforturi pentru exprimarea creativităţii, comunicarea, toate vor da tonul proiectelor voastre. Şansa poate veni prin cei dragi, iubiţi sau superiori, cu care chiar vă sfătuiesc să discutaţi deschis despre planurile voastre. Aşadar, sfârşitul lunii octombrie poate aduce schimbări pozitive atât în viaţa personală, cât şi în relaţiile de afaceri.

Gemeni

Deveniţi mai responsabile în afaceri şi relaţii, ceea ce vă ajută la consolidarea autorităţii şi la construirea unei baze bune pentru viitor. Pentru asta, vedeţi să nu rataţi oportunităţile oferite de Univers! Afectiv, este o perioadă favorabilă pentru crearea unor relaţii de dragoste stabile, pentru divertisment, pentru petreceri sau pentru căsătorie. Dacă vor apărea probleme, ele vor fi mici, dar urgente. Cu mobilizare de moment, le veţi rezolva.

Rac

Este recomandabil să vă angajaţi în promovarea sănătăţii, precum şi în relaţiile cu cei dragi, deoarece susţinerea va fi importantă. Abia în jur de 17 octombrie veţi deveni mai active, nivelul de energie vitală va creşte, aşa că după 21 octombrie veţi reuşi să fiţi în formă, pentru a putea pune lucrurile în ordine, a vă ordona sentimentele şi dorinţele şi a acţiona cu succes.

După 23 octombrie, succesul în activităţile sociale este posibil, dacă sunteţi mai diplomate.

Leu

Este o perioadă nepotrivită pentru călătorii, deoarece departe de casă, prieteni şi parteneri va fi mai greu să vă protejaţi. Aşa că, va trebui să „încetiniţi‟ şi să fiţi mai reţinuţi şi mai atenţi atât acasă, cât şi la serviciu. Cooperarea în afaceri şi creativitatea vor ajuta la formarea de parteneriate pe termen lung. Pentru a simţi încredere şi a avea rezultate bune în decada a III-a a lunii octombrie, ar trebui întâi să treceţi cu calm peste a doua.

Fecioară

2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Veţi găsi noi surse de venit, poate investiţi în casă, în imobiliare sau în proiecte noi. Trebuie să fiţi eventual mai întreprinzătoare şi mai deschise comunicării. Acesta este un timp bun pentru a vorbi în public, pentru relaţii romantice sau de afaceri, căci aveţi şanse să deveniţi populare şi atractive pentru noi parteneri şi relaţii lungi. Charisma, magnetismul, energia şi potenţialul vor creşte, ceea ce va permite să consolidaţi relaţiile afective, precum şi să experimentaţi iubirea.

Balanţă

Trebuie să vă comportaţi foarte atent, deoarece evenimentele care pot sosi au potenţial de a zgudui situaţia. Chiar şi în familie, alături de cei dragi pot apărea probleme neplăcute. Nu puneţi şi voi paie pe foc! În ultimele zile din lună, se va ameliora starea lucrurilor, va veni un timp favorabil pentru începerea de noi proiecte, pentru obţinerea unui alt loc de muncă sau pentru extinderea cercului de afaceri şi al legăturilor personale.

Scorpion

După ziua de 22 octombrie, începe o perioadă mai dinamică şi care va fi un start pozitiv pentru noul ciclu anual. Tot atunci, veţi putea întoarce pierderile sau înfrângerile din trecut în avantajul vostru. Veţi avea pentru asta energie, iniţiativă şi sprijinul partenerilor. Exact ceea ce aveţi nevoie. Cu fiecare zi veţi simţi o creştere a energiei interne, a dorinţei de independenţă, o mare determinare şi disponibilităţi pentru activităţi de conducere.

Săgetător

Dacă veţi reuşi să vă menţineţi poziţiile, să nu vă implicaţi în vanitate şi aventuri, atunci, la sfârşitul celui de-al doilea sau începutul celui de-al treilea decan de lună, veţi putea să puneţi lucrurile în ordine şi să vă stabilizaţi poziţia. Vă vor fi de folos noile alianţe, persoanele cu aceleaşi idei şi acelaşi scop, implicit cu planuri comune. Situaţiile favorabile de la sfârşitul lunii vor ajuta la compensarea pierderilor din trecut.

Capricorn

Dacă veţi alege călătoria în vacanţă, nu numai că vă veţi relaxa şi vă veţi recăpăta forţele, dar puteţi întâlni şi o persoană cu un spirit similar, de care să vă îndrăgostiţi. Posibilitatea de a face yoga, dar şi practicile spirituale, de asemenea, vor ajuta la întărirea spiritului şi la menţinerea sănătăţii.

În intervalul 19-22 octombrie este destulă activitate, căci propuneri vor veni pe neaşteptate, ceea ce poate aduce perspective bune.  

Vărsător

Trebuie să aveţi grijă la relaţii, căci multe puteţi fi vulnerabile la critici şi la opoziţii din partea altora, inclusiv din partea partenerilor. Dar nu trebuie să puneţi paie pe foc, pentru că sunteţi dependente de circumstanţe şi de oamenii din jur şi aveţi limitate libertăţile.

Nu este un moment potrivit nici pentru deplasări de plăcere sau călătorii de afaceri, în special în străinătate. Acolo vă pot aştepta situaţii periculoase şi neprevăzute.

Peşti

Lucrurile se vor mai relaxa, veţi putea să îndreptaţi situaţii din urmă, să rezolvaţi disputele şi conflictele apărute mai devreme. Dar trebuie să ştiţi un lucru: deşi grele şi neplăcute, exact acele situaţii care au avut loc deschid calea unei alte perspective.

După 23 octombrie, puteţi începe să vă construiţi planuri ambiţioase pentru viitor, căci de data aceasta veţi avea cale liberă, idei şi informaţii necesare. Să vă reveniţi, puteţi pleca măcar câteva zile în călătorie.

@shutterstockRecente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg