Horoscopul pentru următoarele 2 săptămâni: 19 februarie – 4 martie. Corectăm greşelile trecutului

1 shutterstock 1884572710 jpg jpeg

Perioada de retrogradare a planetei Mercur se încheie odată cu prima zi din intervalul 19 februarie – 4 martie. Previziunile astrologului Lorena anunţă două săptămâni mai aşezate decât ultimele din luna ianuarie şi primele din februarie, dar asta nu înseamnă că ne liniştim. Avem de-a face cu familia în toate sensurile cuvântului, cu anturajul, prietenii şi colegii. Este un moment bun să spunem lucrurilor pe nume.

Pe unii nativi din zodiac, ultima decadă din luna februarie şi jumătatea primei decade din luna martie îi aşteaptă reparaţii casnice, renovări în apartamente sau case. Pe alţii îi aşteaptă un nou capitol pe plan amoros, cu alte cuvinte, încheie o relaţie şi încep alta nouă sau reuşesc, în sfârşit, să iasă dintr-o legătură toxică. Pentru unele native din zodiac, lucrurile în dragoste sunt tulburi, deoarece comportamentul partenerului de viaţă poate deveni agresiv, iar certurile se pot ivi din senin. Mai mult, previziunile arată că se pot strica relaţiile până la o ruptură zdravănă, în unele cazuri, definitivă.

Berbec

O nouă relaţie este puţin probabilă, căci revenirea fostelor sentimente este completă. Dacă e o perioadă bună pentru a petrece cu un iubit, e la fel de bună şi pentru asumarea educaţiei copilului, pentru a te dedica unei cauzei favorite. De asemenea, e un timp bun de vizionat o piesă de teatru sau un concert, poate organizat online. Este posibil să creezi opere de orientare spirituală. Părinţilor, profesorilor şi educatorilor le va fi mai uşor să dezvolte în elevii lor abilităţile intelectuale şi creative, precum şi să le insufle standarde morale şi etice înalte.

Taur

Este momentul să clarificaţi relaţiile şi să redistribuiţi rolurile. Cum astfel de momente nu sunt niciodată uşoare, vă sfătuiesc să ajustaţi conversaţiile amănunţite cu oamenii apropiaţi, inclusiv cu soţul. Toţi vă vor susţine emoţional. Astrele vă recomandă şederea mai îndelungată acasa, cu cei dragi, să vă ocupaţi de treburile casnice zilnice, să citiţi cărţi bune, să discutaţi cu părinţii despre istoria şi tradiţiile familiei şi să vă bucuraţi de viaţă, înconjurate de oameni dragi. Familia şi părinţii în acest moment pot juca un rol important.

Gemeni

Principalele evenimente pot apărea în familie sau la domiciliu. Sunt posibile reparaţii minore, renovarea unui apartament, a unei case, a reşedinţei de vară. Se pot achiziţiona mobilier şi obiecte diverse care decorează viaţa. Mulţi vor să dedice timp părinţilor, rudelor, dar pot să primească şi sprijin bun din partea lor, moral şi financiar. După destule luni intense, acum vă puteţi bucura de linişte şi pace, pe care le va oferi de această dată familia. Sunt posibile întâlniri cu fraţi, surori, vecini, prieteni din copilărie. Încercaţi să dialogaţi mai des cu aceştia.

Rac

Perioada este favorabilă pentru corectarea greşelilor trecutului, a reconcilierii, a revenirii la vechile legături, atât amoroase, cât şi de afaceri. Membrii cuplului pot fi uniţi de copii, căci este posibilă o excursie, la care vor participa toţi. În relaţiile cu copiii, este timpul să împliniţi acordurile promise acum multă vreme, fie că sunt cu privire la plimbarea pe la grădina zoologică, fie că e vorba de ceva mult mai serios. Aceasta este săptămâna în care puteţi repara, şi amintiţi-vă bine ce doriţi să predaţi, să daţi, să lăsaţi copilului.

Leu

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine în casă şi pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme de familie. Putem spune chiar că, după o vară furtunoasă, acum, în multe familii domină pacea şi liniştea. Ceva probleme minore cu rudele au fost soluţionate rapid şi nu au afectat atmosfera generală pozitivă în familie, de acum. Despre perechile aflate în căutare de locuinţă, mi-este greu să spun ceva deocamdată, dar este posibil ca măcar să primiţi avizul şi aprobarea părinţilor de a începe să locuiţi o perioadă sub acelaşi acoperiş.

Fecioară

În intervalul cuprins între 19 februarie şi 4 martie, puteţi schimba ceva într-o relaţie sau puteţi începe o pagină nouă în povestea de dragoste. Principalul lucru este să înţelegeţi ceea ce doriţi de la relaţii, la ce anume să vă aşteptaţi de la partener şi, de asemenea, ce sunteţi gata să oferiţi în schimb. Este, deci, în următoarea perioadă, posibilă o reluare neaşteptată a unei legături cu o persoană din trecutul vostru, sau refaceţi un traseu la o întâlnire cu cineva care trăieşte într-un alt oraş sau într-o altă ţară.

Balanţă

În sfera iubirii, lucrurile nici pe departe nu sunt uşoare. Şi dacă aveţi deja un partener oficial, nu vă veţi simţi ca o persoană cu drepturi depline, căci lucrurile pot fi complicate de orgoliu, de trădare sau gelozie. Astfel, se va ivi cearta şi se pot strica relaţiile până la o ruptură puternică a legăturilor. Pentru unele native, comportamentul partenerului de viaţă poate fi agresiv. Balanţele singure vor fi extraordinar de atractive şi de senzuale, ceea ce va creşte interesul pentru ele în rândul persoanelor de sex opus.

Scorpion

Conflictele pot fi asociate cu probleme interne, dar şi cu un fel de concurenţă între voi şi rude sau confruntare cu părinţii. Se pot ivi gelozii faţă de succesele voastre, sau locul unde v-aţi născut devine periculos zilele acestea, casa în acest moment poate fi un adevărat câmp de luptă, aşa că, atenţie! Unele native pot avea probleme familiale, care sunt un ecou al problemelor vechi şi dificile, inclusiv o karmă. Casa poate fi deschisă infractorilor, ceea ce poate duce la furt şi violenţă. Nu primiţi necunoscuţi la domiciliu!

Săgetător

În viaţa personală, totul se va roti în jurul trecutului, cu amintiri, greşeli şi bucurii. Acum puteţi avea ştiri de la o persoană de care v-aţi despărţit de mult timp şi pentru care aţi simţit odată sentimente calde. Cât despre certuri, reconciliere şi alte plăceri, acestea vor fi la iniţiativa dumneavoastră. Se vor forma noi prietenii, iar relaţiile prietenoase pot merge până la iubire. Casa va avea o atmosferă caldă, iar relaţiile emoţionale şi înţelegerea dintre membrii familiei nu vor interfera unul cu celălalt, ci vor contribui la revizuirea valorilor.

Capricorn

În viaţa personală, e posibilă acum repetarea unei metode uzate sau chiar a unor erori. Perioada, însă, poate fi numită una de proiect de lucru şi de corectare a greşelilor, dacă se vrea. În primul rând, mă refer la relaţia cu cel ales. În familie, de ceva timp se simte energie în atmosferă. Deşi presimţiţi foarte bine ce cuvinte şi acţiuni vă vor determina să aveţi reacţii, ba chiar şi modul cum veţi reacţiona, tot nu vă puteţi stăpâni şi faceţi în consecinţă. În acest fel, nu puteţi scăpa de cercul vicios al problemelor.

Vărsător

În următoarea perioadă, pentru persoanele născute în această zodie şi care se află într-un cuplu neoficial, relaţiile cu un iubit se stabilizează şi, deşi este posibilă încă o ceartă care poate apărea din senin, se poate ajunge, tot brusc, la împăcare. Trebuie să ştiţi că iniţiatoarele veţi fi voi. În aceea ce priveşte mariajele oficiale, următoarele două săptămâni constituie un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă şi nu numai. Este nevoie de reorganizare în familie, precum şi în gânduri şi sentimente.

Peşti

Perioada care cuprinde a treia decadă a lunii februarie şi jumătate din prima decadă a lunii martie este una dedicată pentru normalizarea relaţiilor de familie şi a celor romantice. Este posibilă restaurarea legăturilor vechi, reluarea relaţiilor cu rudele care locuiesc la distanţă. Cu prietenii va fi o relaţie puternică şi ei vă vor atrage în mod constant la întâlniri, la ieşiri în grup. Cu iubiţii din trecut veţi avea dialoguri serioase, care vor conduce la reconciliere, deşi poate e mai bine să mergeţi spre viitor separat.

@shutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg