Horoscopul primăverii. Indiferent de zodie, „vom tăia în carne vie şi vom face curăţenie în vieţile noastre‟

1 73484 original jpg jpeg

Primăvara anului 2021 este sub auspicii foarte bune. Pe cer s-a format marea trină, cel mai benefic aspect din astrologie, care ne aduce emoţii, pozitive, dar şi nevoia de stabilitate. Asta înseamnă că foarte multe semne zodiacale vor avea nevoie să se echilibreze, să se stabilizeze, iar asta se va obţine doar dacă facem pace cu emoţiile, cu ceea ce simţim şi ceea ce emitem către ceilalţi.

Astrologul Alexandra Coman spune că, în această primăvară, cu toţii, indiferent de zodie, „vom tăia în carne vie şi vom face curăţenie în vieţile noastre‟. În relaţii, în stilul de viaţă, în colaborări, cu toţii observăm că nu mai merge aşa ca până acum. Vrem schimbare, vrem transformare, dar dacă nu rezonăm cu mersul lucrurilor, riscăm să devenim mai obosiţi, mai irascibili, mai neatenţi. Foarte multe persoane se plâng că dorm mai mult decât de obicei, iar asta se întâmplă pentru că nu permit schimbării să se producă, se împotrivesc.

Berbec

În această primăvară, trebuie să se pregătească de războaie cu propria mentalitate. Cei născuţi în această zodie se iau la trântă cu viaţa, la propriu, în următoarele luni. Dacă îţi faci treaba şi ai curajul să accepţi schimbările care apar – va fi cu tensiune, cu veşti care te vor scoate din zona de confort –, după aceea vei avea parte de atât de multe bucurii, de satisfacţii şi de beneficii, încât toate obstacolele din lume nu vor mai conta, pentru că le vei depăşi cu brio şi te vei bucura de succes.

Taur

Cei născuţi în zodia Taur au parte în această primăvară de nişte transformări fabuloase în sectoarele casei, relaţiilor, asocierilor şi parteneriatelor. Taurii vor ieşi din anumite relaţii, vor închide anumite colaborări; în acelaşi timp, apar persoane noi în viaţa lor, care nu doar că vin cu un aflux de energie pozitivă, de care au nevoie, dar le vor deschide uşa către abundenţă şi satisfacţii financiare deosebite. În dragoste, s-ar putea să rupă legături, fără regrete, mai ales că îi aşteaptă la orizont cineva mult mai bun.

Gemeni

Toată primăvara, Gemenii dezvoltă un Univers spiritual extraordinar. Se duc într-o altă latură a conştientizării unor realităţi, altă direcţie a unor transformări profunde. Este un sezon în care lucrează cu ei în a accepta anumite lucruri, care se întâmplă dincolo de ceea ce îşi pot imagina. Trebuie să gândească, pe cât posibil, cât mai în ansamblu şi cu cât mai multă energie pozitivă, dar şi cu o doză ridicată de curaj, pentru că îi aşteaptă lucruri frumoase. Bonus: îşi pot întâlni şi sufletul-pereche.

Rac

În următoarele luni, Racii sunt foarte bine susţinuţi pe sectorul studiilor, al călătorii şi descoperă o nouă folosofie de viaţă. Ies oamenii nepotriviţi din viaţa lor şi se face loc la o cu totul altă categorie de persoane. Este un sezon cu multe transformări, şi foarte mulţi Raci s-ar putea să reia din trecut situaţii neîncheiate pe care să le ducă la bun sfârşit. Posibil să finalizeze studii, poate iau hotărârea de a se muta, de a face lucruri fără teamă, pe care le-au tot amânat.

Leu

Leii au foarte multă intuiţie, sensibilitate şi empatie pentru cei din jurul lor. În această perioadă, nativii în această zodie învaţă ce înseamnă puterea vibraţională a grupului, dar nu numai asta, ci şi capacitatea de a empatiza cu cei din jur. Şi din această cauză, Leii vor fi mai emoţionali în această primăvară. Pe de altă parte, vor avea intuiţie în afaceri, pot ascensiona social. Posibil să apară şi o dragoste la prima vedere, pentru cei disponibili amoros.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele învaţă să colaboreze cu oamenii din anturajul lor şi rezolvă ceva legat de casă; poate fi un aspect imobiliar: vânzare, construcţie, achiziţie sau mutare. Zona aceasta a imobiliarelor este foarte bine susţinută şi aspectată pe harta lor. Urmează, de asemenea, să rezolve chestiuni care au fost îndelung amânate, iar acum a venit timpul să le aducă la zi. Este un anotimp extrem de benefic pentru Fecioare să îşi creeze relaţii puternice.

Balanţă

Pe Balanţe le aşteaptă emoţii care caută echilibru, stabilitate. În această primăvară, nativii în Balanţă dobândesc un element care, prin definiţie, lipseşte zodiei, şi anume echilibrul. Tu eşti o zodie a gânditorului, a celui care găseşte pace şi linişte pentru cei din jur, dar la tine tulburările şi frământările emoţionale sunt atât de puternice, că te pot scoate de pe orbită. În următoarea perioadă, vei găsi resursele necesare să te echilibrezi, iar echilibrul va veni şi prin intermediul prietenilor, cunoştinţelor, relaţiilor tale.

Scorpion

Voi căpătaţi foarte multă forţă şi deveniţi vocali. În această primăvară, Scorpionii îşi conştientizează puterea interioară şi nu vor mai exista piedici, mai ales în cazul parteneriatelor, al asocierilor, al poveştilor de iubire şi al afacerilor. Rezolvaţi foarte multe lucruri, însă luaţi-le treptat, cu calm, cu măsură, cu gestionare emoţională a situaţiilor. Vor fi mulţi Scorpioni care vor rezolva foarte multe lucruri delicate, legate de propria înfăţişare. Este recomandat să te ocupi de garderobă, de aspectul fizic, de stilul vestimentar – aducând lucruri noi în viaţă, transmiţi Universului că eşti pregătit de schimbare.

Săgetător

Săgetătorul perfecţionează zona financiară, a posesiunilor materiale, fac ordine. Unii Săgetători pot cunoaşte viitorul soţ sau pe viitoarea soţie în această primăvară, întâlnesc persoana potrivită, chiar dacă nu este cazul de căsătorie. În următoarea perioadă, nativii aceştia fac bani şi îşi pun ordine în viaţa financiară. În plus, este vorba despre a acumula şi se recomandă să accepţi cadourile, chiar şi complimentele. Acceptă-le, pentru că e forma Universului de a-ţi transmite că este cu focusul pe tine şi că sunt mult mai multe de primit, dar trebuie să „vadă‟, dacă eşti pregătit pentru nivelul de bucurie care te aşteaptă.

Capricorn

În această primăvară, Capricornul renunţă la ceva care nu îi aducea noroc sau îl bloca. Nativul în această zodie scoate ceva din viaţa lui care nu îi mai trebuie, iar asta nu se va produce cu uşurinţă; va fi cu multă contorsiune emoţională, cu mult stres. Cert este că nu trebuie să se frământe atât de mult, pentru că îl aşteaptă nişte lucruri minunate. Oricare ar fi cantitatea de blocaj care apare în viaţa sa în aprilie şi mai, el vei ieşi victorios din toate situaiile complicate. Este indicat să nu accepte să fie călcat în picioare şi să asculte toate dramele celor din jur! Secretul succesului pentru Capricorn: să fie mai combativ.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte prinşi pe zona karmei, iar asta înseamnă că lucrurile nerezolvate în trecut vin spre ei, cu impact, şi vorbesc despre faptul că e timpul să schimbe ceva, să nu mai stea în vechea paradigmă. Pentru cei care vor să stea în cutiuţa lor, să nu fie deranjaţi de nimeni, va fi cu multă presiune, vor fi scoşi la lumină, în viaţa care le trebuie. Vărsătorul va avea o primăvară în care se transformă, iar trecutul nerezolvat va fi soluţionat, erorile vor fi uitate. Dacă eşti Vărsător, poţi rezolva nişte lucruri legate de o casă, iar o femeie te ajută, în calitate de înger păzitor.

Peşti

Peştii au o perioadă intensă, cu multă intuiţie. Aceştia vor comunica mult, vor interacţiona mult mai mult decât au fost obişnuiţi până acum. Este o primăvară în care aceşti nativi îşi descoperă talente şi calităţi pe care nici nu le-au bănuit. Unii îşi pot găsi calităţi de tămăduitor sau terapeut. Alţii îşi deschid inima iubirii şi vindecă ceva legat de dragoste, care a lăsat cicatrici adânci. Vărsătorii pot da o şansa iubirii, indiferent de vârstă. Multă creativitate, spirit artistic şi mână bună la afaceri se întrevede pentru Peşti. Sfat: Testează întâi şi ajustează din mers, nu investi tot! Unii nativi pot deveni părinţi.

2 alexandra coman jpg jpeg

Astrolog Alexandra Coman

contact@astrologalexandracoman.comRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg