Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2016

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în prima săptămână din anul 2016!

BERBEC

Doriţi să deţineţi controlul,atât în afaceri,cât şi asupra celor din anturaj. Mai serioasă,mai decentă şi mult mai pragmatică,veţi reuşi,la mijlocul intervalului,să vă impuneţi deciziile şi să recăpătaţi măcar o parte din drepturile pe care le-aţi pierdut. Persoanele mature pun la cale căsătorii.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR

Extrem de tenace şi de conştiincioasă,nu veţi lăsa nimic la voia întâmplării. Se vor ivi în acest interval contracte noi,care la prima vedere pot părea fără importanţă ori care vor fi limitate în timp. În cazul în care le veţi da atenţia cuvenită,veţi beneficia de recompense. Plata se va face,însă,peste o perioadă de timp. Nu este exclus ca o parte din aceste activităţi să devină ocupaţii profitabile abia în anul 2017. Nativele tinerele se pot îndrăgosti de partenerii lor de călătorie,iar cele căsătorite vor face pregătiri fastuoase pentru sărbătorile de familie,împreună sau pentru persoana iubită.

GEMENI

Prea optimiste şi mult prea vorbăreţe,aceste native sunt întreg intervalul excesiv de erotice şi atrase de experienţe amoroase „originale“. Prietenii şi mai ales rudele apropiate au tendinţa de a le judeca greşit. Joi,trebuie să acopere nişte pagube mici,dar multe. Se pot îndrăgosti de un prieten.                                             

RAC

Neînţelegerile parteneriale continuă să le nedumerească şi să le neliniştească,cu toate că vor apărea destule persoane care să le susţină deciziile. Nu se pot plânge,însă,de situaţia financiară şi de comportamentul prietenilor. Cele foarte tinere sunt atrase întreg intervalul de aventuri.

LEU

Faceţi planuri peste planuri referitoare la călătorii foarte lungi ori de schimbare a profilului dv. profesional. Chiar dacă aceste planuri vor fi din nou amânate de dv.,prietenii le vor prelua şi le vor finaliza. Invidiile colegilor vă împiedică să vă concentraţi şi preferaţi să lucraţi doar acasă.

FECIOARĂ

Este din ce în ce mai mare tentaţia de a da sfaturi tuturor celor apropiaţi,mai ales unele referitoare la probleme care ţin de justiţie. Sunteţi foarte altruistă,însă vă place să deţineţi controlul asupra vieţii dv. de zi cu zi. Unele native tinere pot să piardă sarcina,dacă fac eforturi prelungite.

BALANŢĂ

Vă reproşaţi că n-aţi acţionat la momentul potrivit pentru a vă exploata toate ideile financiare,care acum,puse în practică de prieteni,se dovedesc excepţionale. Nativele care iau în seamă contractele cu străinii vor avea succes nelimitat. Nu poate scăpa însă niciuna de decepţiile sentimentale.

SCORPION

Nu aveţi stare! Doriţi să faceţi o deplasare,sperând într-o schimbare de noroc. Călătoriile sunt însă contraindicate,iar dacă nu sunteţi suficient de atentă,conflictele cu rudele şi colegii devin perene. Persoana iubită pleacă la drum lung,poate şi peste hotare.

SĂGETĂTOR

Mai zgârcite decât aţi fost vreodată,faceţi eforturi de a vă achita toate datoriile acumulate şi treceţi prin momente în care parcă viaţa dv. se întoarce pe dos. De vineri,familia vă susţine continuu şi încearcă să vă implice în multe activităţi.

CAPRICORN

Treceţi în continuare printr-o perioadă susţinută de creativitate şi de schimbări de tot felul chiar şi a casei în care locuiţi. Cele mai energice native nu ţin cont de lipsa de fonduri sau de vremea rea şi se apucă de zugrăvit,iar cele bogate caută o casă mai mare.

VĂRSĂTOR

Deşi ascultaţi cu sfinţenie de sfaturile celor cu experienţă,nu vă puteţi reţine agresivitatea şi dorinţa de a vă impune cu orice preţ opiniile. Neînţelegerile familiale tind să se acutizeze,iar financiar puteţi intra oricând în faliment,dacă nu sistaţi achiziţiile.

PEŞTI

Vă uimiţi partenerii printr-un discurs logic,prin care aveţi grijă să restabiliţi,fără părtinire,drepturile fiecăruia. Vă motivaţi cu succes cheltuielile exagerate pentru persoana iubită. Atracţia sexuală se manifestă într-o manieră imperativă şi daţi de necaz.Recente

Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg