Horoscopul săptămânii 10 - 16 iulie

1 70903 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 10 - 16 iulie.

BERBEC

Sunteţi obligată marţi să lansaţi o activitate în care nu aveţi încredere sau pe care nu o puteţi finanţa singură. Deşi nu aveţi mijloacele materiale necesare,nici alt fel de posibilităţi care să vă susţină,vă angrenaţi întregul interval în numeroase activităţi,ce presupun responsabilităţi majore.

TAUR

Vă îngrijorează soarta persoanei iubite,dar nu aveţi cum să o ajutaţi în contextul actual. Este bine să nu o părăsiţi,să mai staţi acasă o zi împreună sau să o luaţi cu dv. peste tot. Nimeni nu vă ia miercuri şi vineri în seamă părerile. Prietenii vă dau de furcă întregul interval,însă vă şi ajută.

GEMENI

Încercaţi să faceţi lucruri bune întregul interval,doar că nu sunteţi înţeleasă de nimeni,iar demersurile dv. profesionale sunt respinse de şefi. Miercuri,nu vreţi să lăsaţi la o parte nimic din ceea ce aţi planificat şi descoperiţi că vă este imposibil să ţineţi pasul cu persoanele din anturaj.

RAC

O foarte bună amică vă împiedică să plecaţi la drum lung,apelând din nou la dv. ca să o ajutaţi financiar. Chiar dacă sunteţi apreciată întotdeauna pentru corectitudine,nu trebuie să exageraţi şi nu trebuie să uitaţi că şi dv. aţi fost cândva în situaţiile pe care le dezaprobaţi întreg intervalul.

LEU

Nu aveţi cum să satisfaceţi pretenţiile celor din anturaj,mai ales că apar conflicte noi între colegi din pricina unor gratificaţii în principiu egale. Miercuri apar surprize şi din partea familiei dv.! Aveţi o reacţie mai mult decât amabilă şi vă „relansaţi“ sentimental. Se ivesc şi noi protectori!

FECIOARĂ

Pentru a putea să aveţi în continuare linişte în familie,trebuie să administraţi întreg intervalul cu grijă fondurile existente,deoarece nu veţi mai primi pentru moment niciun fel de alte ajutoare financiare. Stabiliţi vineri norme care dau peste cap întreaga activitate a colegilor dv. mai tineri.

BALANŢĂ

La începutul intervalului,este posibil să apară o situaţie în care să vă dovediţi erudiţia şi să vă impuneţi în faţa celor mai puternici adversari. Vă decideţi pe neaşteptate ca de miercuri să faceţi economii. Serile,vă simţiţi singură şi părăsită. Sunteţi însă mult mai maleabilă întreg intervalul!

SCORPION

La începutul intervalului,găsiţi cele mai bune metode de abordare a celor cu care colaboraţi sau a membrilor familiei,care aşteaptă toţi de la dv. un semn de maximă bunăvoinţă. La sfârşitul intervalului,aveţi ocazia să recuperaţi timpul pierdut şi să faceţi vizite la rudele cele mai apropiate.

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR

Situaţia dv. financiară este înfloritoare,chiar dacă există numeroase cheltuieli familiale şi renunţări de „patrimoniu“. Lansaţi miercuri invitaţii care sunt refuzate într-o manieră nediplomatică. Dacă veţi continua să doriţi să le impuneţi propriile idealuri celor din familie,vor apărea ca urmare numeroase probleme de comunicare. Doriţi sincer să elucidaţi situaţiile conflictuale care ies la iveală şi reuşiţi prin cele mai neaşteptate metode. Starea de sănătate excelentă vă susţine în toate deplasările efectuate (poate fi vorba şi de călătorii lungi în afara ţării). În iubire,nu apar schimbări semnificative.

CAPRICORN

De la începutul intervalului,pot apărea discuţii lipsite de sens cu rudele,ce vă irită la maximum. Nu vă mai bazaţi pe argumente verbale deoarece sunteţi nerăbdătoare şi treceţi la demonstraţi „practice“. La sfârşitul intervalului,asistaţi la certuri fără a interveni,deşi le provocaţi intenţionat.

VĂRSĂTOR

Faceţi tot posibilul pentru a nu fi refuzată de cei pe care doriţi să-i atrageţi într-un fel de cursă sentimentală. Manevrele dv. sunt mai mult decât transparente,dar continuaţi întreg intervalul în aceeaşi manieră! După program,ar fi de preferat să le mulţumiţi celor cu care munciţi împreună.

PEŞTI

Beneficiaţi de ajutor,banii sunt mai mulţi,iar datoriile,mult mai puţine. Reveniţi la mijlocul intervalului asupra unor decizii mai vechi,dar nu rezolvaţi nimic până nu vă cereţi scuze de la cei cu care munciţi. Persoanele implicate au suferit suficient şi încercaţi să le restabiliţi drepturile.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg