Horoscopul săptămânii 11 - 17 dec 2015

horoscop jpeg

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în week-end şi în săptămâna care urmează.

BERBEC

Pentru că au scăpat de o parte din responsabilităţi,nativele mămici au mai mult timp pentru a se ocupa de copii,iar celibatarele pot să se distreze în voie. Muncesc mult oricum şi se consideră nedreptăţite din cauza absenţei unor recompense financiare. Sensibilitatea şi emotivitatea sunt maxime.

TAUR

Lipsite de fondurile financiare necesare pentru renovările din locuinţă,aceste native vor face eforturi supraomeneşti,preluând noi contracte ori implicându-se în activităţi nepotrivite. Partenerul de cuplu refuză orice „sponsorizare“dacă este depăşit un anumit plafon de cheltuieli.

GEMENI

Nu refuză niciun fel de activitate care apare,dar bugetul e din ce în ce mai mic. Li se impune să facă multe deplasări şi unele chiar au norocul să fie „forţate“să plece peste hotare. Îşi fac prieteni noi,reuşesc să organizeze o întâlnire a rudelor şi sunt sprijinite întru totul de partenerul de cuplu.

RAC

Nimeni nu se mai poate înţelege cu aceste native care recuperează acum toate pierderile financiare şi pagubele din ultimul an. La începutul intervalului,fac greşeala de a nu-şi administra corect fondurile,sperând că nivelul câştigurilor va rămâne pe aceeaşi treaptă.

LEU

Celibatarele cheltuiesc şi ultimul leuţ pentru a-şi organiza o nuntă cu fast. Nici familistele nu scapă de această tendinţă,dacă au copii care vor să se căsătorească. Îşi impun atât opiniile,cât şi propriile dorinţe,fără să mai ţină cont de cineva. Relaţia de cuplu e ameninţată,dar nu prea le pasă.

FECIOARĂ

Energice,dar prea pesimiste,aceste native realizează că au reuşit să-şi facă o mulţime de adversari. Cele care au fost nevoite să facă o intervenţie chirurgicală în ultimul an vor fi nevoite să repete operaţia şi vor avea reacţii greu de suportat de anturaj. Partenerul de cuplu devine recalcitrant.

ZODIA NOROCOASĂ-BALANŢĂ

În prima parte a intervalului,vor descoperi că au foarte mulţi prieteni,dar şi că există destule persoane care le bârfesc şi care abia aşteaptă să le implice în scandaluri. Muncesc foarte mult. Există în anturajul lor intim rude şi amici care continuă să le spolieze de bani,sunt obosite,însă fericite. Starea de sănătate nu le susţine suficient pentru a putea pleca în călătoriile visate. Stresul este maxim şi combinat prin apariţia permanentă a unor noi responsabilităţi. Dacă se ivesc totuşi noi adversari mai puternici,vor fi anihilaţi imediat. Sunt din ce în ce mai puternice şi mai lipsite de complexe ori prejudecăţi.

SCORPION

Schimbările la nivel profesional sunt importante şi le lipseşte plăcerea de a se relaxa în familie. Este posibil să li se facă reproşuri de către cei dragi şi să li se atragă atenţia că au devenit străine în propria casă. Mamele nu mai au răbdare şi preferă să-i folosească pe cei din jur ca dădace.

SĂGETĂTOR

Cele norocoase vor pune în practică planurile de călătorie împreună cu persoana iubită,uitând de responsabilităţi. Celelalte se implică în activităţi profesionale noi ori sunt solicitate să acţioneze ca şefe,dacă managerul e plecat în concediu. Majoritatea nu mai suportă schimbări în locuinţă.

CAPRICORN

Este de preferat să nu se bazeze pe promisiunile făcute de bărbaţii din anturaj,dacă se referă la facilitarea unor acte pentru o deplasare în străinătate. Sunt multe persoane care le invidiază,dar profită din plin de pe urma lor. Persoana iubită continuă să aibă pretenţii financiare foarte mari.

VĂRSĂTOR

Celibatarele vor exclude orice plan matrimonial,iar familistele sunt stresate atât de mult de partenerul de viaţă,încât ar pleca unde văd cu ochii. Sunt ajutate de către amici să depăşească nemulţumirile. Realizările profesionale sunt de asemenea puncte de sprijin pentru psihicul lor prea încercat.

PEŞTI

Din cauza eforturilor prelungite,este foarte posibil ca starea de sănătate să devină fragilă şi nativele să aibă nevoie de unele „tratamente“speciale. Cele tinere vor continua să aibă un program foarte încărcat,însă există şi multe norocoase care ajung să-şi pună în aplicare planurile de Sărbători.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg