Horoscopul săptămânii 12-18 august 2016

horoscop jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în dradoste, sănătate, familie şi bani pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Lăsaţi să treacă neobservate ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi,sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale,ci şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi în timp util banii de care aveţi nevoie. Nimeni nu vă recunoaşte meritele de bună organizatoare pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La sfârşitul intervalului,decideţi o schimbare radicală în casă ori familie.

GEMENI

Vor fi,cu siguranţă,mai puţin stresate,în primul rând pentru că vor avea bani suficienţi pentru a-şi achita datoriile de pe la prieteni. Mai puţin înfloritoare din punct de vedere financiar este situaţia nativelor care au copii (care se dovedesc din ce în ce mai pretenţioşi). Cele căsătorite nu prea mai suportă hachiţele partenerului de viaţă,însă celibatarele tinere pot avea aventuri ca în vise. Starea de sănătate este foarte bună,însă doar în cazul celor care nu muncesc pe brânci ori fac excese alimentare. În acest interval,pentru toate nativele,norocul apare din muncă ori chiar din partea colegilor.

RAC

Atmosfera familială este din ce în ce mai armonioasă,dar nu sunteţi deloc mulţumită,pentru că lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine în acest interval,veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri,vor apărea şi multiple ocazii de relaxare.

LEU 

După o perioadă destul de lungă,în care aţi fost stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere,vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi şi dv. uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac necontenit greşeli după greşeli.

FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate admirată şi lăudată de familie. Doriţi să participaţi la o excursie obositoare şi faceţi întreg intervalul multe treburi casnice,deşi nimeni nu vă cere aşa ceva. Nimic din ceea ce doriţi să înfăptuiţi nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore.

BALANŢA

Se pare că lipsa banilor este unul din motivele claustrării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care-l aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau,în cazurile persoanelor mai tinere,prin multă nerăbdare. Sunt posibile mici accidente casnice la sfârşitul intervalului.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare,din dorinţa de a ajuta un bun amic să-şi revină din punct de vedere profesional. Din păcate,ca de obicei de altfel,eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri,o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează.

SĂGETĂTOR

Foarte sensibilă,deveniţi şi mai melancolică miercuri,din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite. Refuzaţi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele. În week-end,visaţi doar la o scurtă excursie,care ar putea însă avea loc de abia la sfârşitul lunii.

CAPRICORN

O vizită vă pune inima pe jar şi este posibil să luaţi o decizie sentimentală forţată. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. Aveţi bani suficienţi,dar munciţi în continuare foarte mult şi-i forţaţi şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Vă decideţi să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite,ca şi când nu v-ar fi dat până acum suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul,aveţi gânduri pesimiste alternate cu un optimism exagerat. Daţi în zadar telefoane şi le cereţi sfaturi celor dragi.

PEŞTI

Aveţi încredere numai în rude,dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici măcar la telefon. Consideraţi că unii au interese ascunse,iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă,faceţi nişte concesii,care însă vă irită la maximum.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să ştiu ce-mi rezervă viitorul la capitolul sănătate,dragoste,parte financiară,dacă voi avea copii şi dacă voi reuşi să mă stabilesc în altă ţară.”

Ioana Ioniţă,născută pe 12 septembrie 1977,la ora 17:30,în Bacău.

Soare în Fecioară cu Ascendent în Vărsător. Foarte pragmatică şi meticuloasă,sunteţi şi suficient de ambiţioasă pentru a nu vă lăsa niciun vis neîmplinit. Este posibil (dacă ora de naştere este corectă) să vă căsătoriţi în a doua parte a vieţii sau partenerul va fi mai în vârstă. Nu sunt excluse separările stresante ori chiar despărţirile legale. În astrogramă,apar doi copii,iar stabilirea în altă ţară sau localitate este posibilă,numai că veţi alege un loc nepotrivit pentru dv. Problemele de sănătate se axează mai mult pe mici complicaţii cardiace şi dureri de coloană,dar pot apărea şi tulburări ale organelor abdominale. Controalele ginecologice şi la sâni sunt obligatorii,la intervale regulate



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg