Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2016

1 73753 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna ce urmează!

BERBEC

Vor relua relaţii de prietenie care le vor ajuta să depăşească obstacole majore în stabilirea contactelor profesionale. Sunt cuprinse de un fel de febră a schimbărilor sau renovărilor. Unele se mută,altele îşi transformă casa în oaza la care au visat o viaţă. Majoritatea nativelor sunt îndrăgostite.

TAUR

Aceste native vor accepta în continuare orice contract li se oferă,deşi se bucură deja de oportunităţi financiare. Cele mai multe celibatare intră în conflict cu familia,deoarece se încăpăţânează să susţină un pretendent sau se despart de altul cu agresivitate. Familistele sunt decise să aibă copii.

GEMENI

Mult mai pragmatice,dar şi mai puţin stresate,vor şti să exploateze corect toate şansele financiare care se succed cu rapiditate. Aproape toate strâng bani albi pentru zile negre. Sunt preocupate mai mult de aspectul lor şi sunt decise să refuze orice relaţie amicală care le-ar limita posibilităţile de acţiune. Unele native pleacă în călătorii,altele muncesc dincolo de limitele normale. Pot întâlni un partener fermecător care le reaminteşte ce înseamnă iubirea. În weekend,sunt depăşite de treburile casnice,dar sunt decise să nu lase nimic neterminat.

RAC

Vor ajunge la concluzia că au mulţi amici,dar prea puţini prieteni la care să apeleze când au nevoie de sprijin. Sunt active din toate punctele de vedere şi nu este exclus ca unele chiar să rămână însărcinate. Celibatarele cheltuiesc în neştire,iar familistele se decid să facă economii drastice.

LEU

Intransigente şi lipsite de maleabilitate,vor avea tot felul de mici decepţii,de regulă în legătură cu reacţiile partenerului de cuplu,de care încă se cramponează,deşi recunosc că nu le poate oferi ce-şi doresc. Sunt pătimaşe,extraordinar de intuitive şi mai diplomate decât au fost vreodată.

FECIOARĂ

Sătule de scandaluri,sunt în pericol să facă mania persecuţiei,dar nu fără să aibă motive întemeiate. Starea de sănătate nu le mulţumeşte şi este posibil să apeleze la alt medic specialist,sperând să scape măcar de acest aspect neplăcut. Majoritatea reacţiilor partenerului rămân imprevizibile.

BALANŢĂ

Ajung la concluzia că în zadar muncesc mult şi se bucură de atâtea şanse financiare,din moment ce majoritatea rudelor le cheltuiesc banii. Cele mai multe au ocazia să facă scurte călătorii de plăcere,iar celibatarele nu trebuie să piardă ultimul tren al căsniciei.

SCORPION

Foarte senzuale şi angajate în relaţii pasionale,nu mai au timp să-şi satisfacă dorinţele,deoarece sunt angrenate în prea multe joburi. Foarte multe pleacă peste hotare în delegaţii lungi,dar sunt şi unele care se decid brusc să-şi ia câteva zile de concediu. Majoritatea sunt promovate şefe.

SĂGETĂTOR

Din ce în ce mai introvertite,aceste native nu-şi ascund totuşi intenţia de a-şi schimba viaţa,de a se muta din locuinţa actuală,de a schimba ceva în familia lor. Intuiţia le ajută se descopere în sfârşit şi care le sunt adevăraţii duşmani şi să realizeze că nu şi-au ales cei mai buni prieteni.

CAPRICORN

De când au mai puţine şanse financiare ieşite din comun,parcă nu mai există aşa mulţi duşmani,ba descoperă că sunt ajutate şi de adversari. Celibatarele sunt decise să-şi facă o familie cât mai repede,iar familistele reiau relaţiile amicale cu foşti prieteni. Toate îşi fac prieteni noi la serviciu.

VĂRSĂTOR

Aceste native ar fi extrem de fericite şi de mulţumite îndeosebi de succesele profesionale,dacă nu s-ar acutiza conflictele cu partenerul de cuplu,de care încearcă de altfel să scape. Chiar şi celibatarele renunţă pentru moment la căsnicia la care au visat. Nativele mature pot avea colici renale.

PEŞTI

Invidiate mai ales de colegii de serviciu pentru curajul cu care se afirmă şi pentru ideile lor originale,aceste native vor să călătorească ori să se perfecţioneze într-un domeniu profesional neconvenţional. Relaţiile familiale se îmbunătăţesc continuu,însă partenerul de cuplu este ca şi inexistent.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg