Horoscopul săptămânii 13 - 18 noiembrie

horoscop jpeg

Descoperă ce îţi rezervă astrele în perioada 13 - 18 noiembrie 2015.

BERBEC

La mijlocul intervalului,veţi face tot posibilul să vă ajutaţi prietenii ori rudele care au probleme,chiar dacă intraţi în conflict cu partenerul de cuplu. O mare parte dintre aceste native nu mai suportă condiţiile de lucru,mai ales pentru că au senzaţia că sunt lipsite de putere de decizie.

TAUR

Foarte amabilă,creativă şi pretenţioasă,suportaţi foarte greu dificultăţile financiare. Veţi găsi însă numeroase modalităţi de a vă reechilibra bugetul şi veţi fi admirată de colege şi de partenerii de afaceri mai tineri. Persoana iubită vă dă sfaturi pe care doar aparent nu le luaţi în seamă.

GEMENI

Treceţi printr-un fel de criză sentimentală,care vă afectează manifestările afective în general şi erotice în special,însă relaţiile cu partenerul de cuplu rămân excelente. Celibatarele care n-au acceptat să lucreze peste hotare ori cu străinii vor primi pe neaşteptate oferte avantajoase.

RAC

Sunteţi în imposibilitatea de a vă deplasa din diverse cauze,dar cea mai frecventă se referă la o activitate împovărătoare. La mijlocul intervalului,sunteţi forţată de împrejurări să renunţaţi la întâlnirile amicale şi,fiind o persoană sociabilă,vă displace situaţia.

LEU

Excesul vă caracterizează orice manifestare,în toate domeniile. Mai ales tendinţa spre furie este „neproductivă” şi pot apărea daune din verdicte legale,chiar dacă renunţaţi la afirmaţiile nefondate şi redeveniţi amabilă. La sfârşitul intervalului,cheltuielile vă depăşesc bugetul.

FECIOARĂ

Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu vă mai place şi aveţi tendinţa să reluaţi şi să corectaţi totul. Nici în acest interval nu renunţaţi la cheltuielile masive fără acoperire. Nativele mămici sunt mai înţelegătoare cu propriii copii,dar preferă să păstreze o educaţie conservatoare.

BALANŢĂ

În acest interval,atmosfera din casa dv. vi se pare insuportabilă. Descoperiţi că încă aveţi prieteni foarte buni,care abia aşteaptă să vă sară în ajutor. Oricum,miercuri trebuie să faceţi un drum într-o altă localitate,însă aveţi impresia că starea de sănătate nu vă va susţine eforturile.

SCORPION

Marţi,aveţi senzaţia că sunteţi persecutată,iar neînţelegerile cu partenerul de cuplu vă accentuează această stare. Cele care au funcţii de conducere sunt foarte stresate şi încearcă în zadar să se relanseze de miercuri. Nativele foarte tinere sunt cu adevărat trădate ori chiar înşelate de amici.

SĂGETĂTOR

Oricât de mult v-ar displăcea activitatea profesională pentru moment,sunteţi conştiente că nu puteţi renunţa la aceasta. Nativele tinere fac excese erotice şi descoperă universuri sexuale periculoase. Pentru nativele mature,pot chiar să apară sarcini neprevăzute.

CAPRICORN

Marţi,ajungeţi la concluzia că prietenii dv. vă doresc tot ce-i mai rău. Este adevărat că au pretenţii cam exagerate,că au tendinţa să nu vă creadă şi vă critică permanent. Din păcate,din cauza partenerului de cuplu,sunteţi nevoită să amânaţi aproape toate deplasările planificate.

VĂRSĂTOR

Impulsivitatea şi imprudenţa sunt maxime,mai ales în primele zile ale intervalului. Este necesar să fiţi foarte atentă pentru a evita eventualele accidente,iar cele care au copiii trebuie să fie mult mai îngăduitoare. Celibatarele au miercuri conflicte cu părinţii.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Extrem de sensibilă,dacă vă sunt criticate activităţile profesionale,deciziile şi partenerul de cuplu,aveţi reacţii exagerate. În ciuda optimismului exagerat,aveţi senzaţia lipsei de putere,iar obiectivele pe care vi le-aţi propus vă depăşesc. Cu toate acestea,aveţi capacitatea de a-i influenţa pe cei din anturaj. Chiar şi şefii direcţi vă acceptă toate ideile,oricât de excentrice ar fi. Rezultatele financiare sunt minime şi aveţi tendinţa de a cheltui până la ultimul leuţ. Pericole reale nu există,însă,decât pentru familistele încăpăţânate şi pentru nativele care consumă prea multă sare.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg