Horoscopul săptămânii 14-20 iulie 2017

1 75676 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Să nu îşi facă griji dacă ratează vreo oportunitate, pentru că vor apărea altele. Multe dintre ele îşi doresc o profesie în care să-şi poată folosi simţul umorului. Cele care n-au un loc de muncă pot găsi unul, deşi eu le-aş sugera să fie prudente când li se face oferta, deoarece poate ascunde multe capcane. Marţi, nu trebuie decât să-şi dovedească încrederea în propriile abilităţi.

Taur

În prima parte a săptămânii li se va cere să nu stea pe gânduri, ci să acţioneze. În cupluri domneşte armonia. În weekend, pot apărea disensiuni cu cineva drag, dar lucrurile se vor lămuri repede, aşa că e bine să fie pregătite pentru orice. Vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

Gemeni

Nu este momentul să se gândească la conceperea unui copil. Atenţie la relaţiile extraconjugale! Pentru cele singure, persoana care va apărea în viaţa lor le va transforma existenţa într-un vârtej care le va ţine cu sufletul la gură. Să nu ezite să spună adevărul, fără a înfrumuseţa faptele. Abordarea directă este cea mai singura metodă de a fi crezute.

Rac

Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea pentru a-şi păstra slujba sau afacerea. Să nu ezite să-şi exprime părerea când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţa lucrurilor, deoarece aceasta le va oferi perspectiva obiectivă necesară. În niciun caz să nu se izoleze de cei dragi.

Leu

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de capacitatea lor de concentrare. Au abilitatea de a se adapta la schimbări. Va fi extrem de important, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a direcţiei. În sfera relaţiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au şi duşmani.

Fecioară

Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare. Singura problemă va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Vor trebui să depună mai mult efort. Cu cât drumul este mai dificil, cu atât le va ambiţiona să-şi dorească mai mult altceva. Felul lor de-a fi, adaptabilitatea şi capacitatea de a ieşi chiar şi din cele mai dificile situaţii le-ar putea aduce succesul.

Balanţă

Este posibil ca în weekend să se confrunte cu situaţii dificile din care vor ieşi cu bine, dar cu o altă perspectivă asupra iubirii. Ultimele trei zile din perioadă vor fi cele mai fericite pentru ele. Dacă vor să trăiască izolate, comunicând doar atât cât este strict necesar, pot s-o facă – dar să nu aştepte să fie fericite ori ca fericirea să alerge după ele.

Scorpion

Nativele şi partenerii lor vor fi preocupaţi cu planuri de renovare. Dacă doresc să investească într-o casă nouă, ar trebui să amânate până după 10 septembrie. La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil. Un lucru foarte important este să fie ele însele. Dacă vor neapărat să câştige atenţia cuiva, să-şi pună la bătaie charisma, cu un strop de viclenie.

Săgetător

Putem vorbi despre dragoste pe meleaguri străine. Către mijlocul săptămânii, şansa iubirii se mută printre colegii de muncă. Familia şi prietenii vor pune umărul să le ajute la găsirea unui partener. Este o perioadă în care trebuie să-şi asculte mai atent sentimentele, dar, în acelaşi timp, să nu confunde vocea inimii cu cea a dorinţei carnale.

Capricorn

Răspund aşa cum doresc ceilalţi să audă şi nu cum le dictează instinctul. În familie, să acorde atenţie copiilor, căci cineva va avea nevoie de sprijinul lor acum, deşi nu o va spune direct. Doamnele singure sunt sfătuite să-şi asculte inima şi să meargă în direcţia indicată de ea. Să nu le fie teamă că greşesc!

Vărsător

Dragostea este şi pentru ele mai mult o descărcare fizică, deoarece nu se implică emoţional. Relaţional, săptămâna aceasta poate fi un succes pentru ele, deşi cu greu vor înţelege asta, pentru că în jurul lor se petrec o grămadă de lucruri. Nu e de mirare că vor fi confuze uneori. Dintr-un motiv sau altul, există posibilitatea să perceapă lucrurile în mod eronat.

Peşti

Să acţioneze cu încredere, dar să nu uite să privească în jur, ca să sesizeze la timp încotro se îndreaptă. Atenţia şi capacitatea de a se adapta situaţiei le va permite să obţină ceea ce doresc, depăşindu-şi duşmanii. Dacă vor să câştige inima cuiva, nu vor avea un moment mai bun ca această săptămână. Să nu forţeze lucrurile, în special, situaţiile legate de familie.

Astrograma săptămânii

„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă astrele pe plan sentimental, pe cel al sănătăţii şi profesional“ - Mihaela Simona Bara, născută pe 18 septembrie 1973, la ora 20.00, în Oradea.

O Fecioară cu Ascendentul în Taur. Luna în Gemeni a făcut să treceţi nu o dată pe lângă potenţiale relaţii. Luna în Gemeni face să nu daţi importanţă unor circumstanţe, implicit unor oameni cu care intraţi în contact, pentru că sunteţi concentrată pe alte probleme. Careul în T vizează probleme digestive. Atenţie la nodulii hormonali de la sâni, cistite, pielite, infecţii urinare, dureri articulare. Posibile probleme tiroidiene care să necesite intervenţie chirurgicală. De asemenea, este posibil să fie probleme şi la locul de muncă. Multe promisiuni, puţine realizări. Aş tinde să cred că problema profesională pentru dvs. se va rezolva după 24 iulie. Atenţie la gelozie şi posesivitate! Este posibil să fie un motiv pentru care vă confruntaţi cu situaţii sentimentale mai puţin plăcute.