Horoscopul săptămânii 15-21 iulie 2016

1 73413 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Sensibilitatea lor emoţională continuă să le joace feste şi nici starea de sănătate nu le susţine dorinţa de relaxare activă. Încep intervalul în forţă,prin achitarea unor datorii destul de mari şi vor descoperi curând că nu dispun de fondurile necesare schimbărilor preconizate în propria locuinţă.

TAUR

Vor să facă mici escapade relaxante,dar fără a fi monitorizate de rude ori prietene. Intră în conflict cu familia din cauza tendinţei de a refuza sfaturile. Familistele au soţi pretenţioşi,iar celibatarele visează la parteneri cu casă.

GEMENI

Au rezultate financiare din ce în ce mai bune,însă iau decizii discutabile pentru că manifestă un altruism greu de înţeles. Majoritatea celibatarelor au şanse să întâlnească un partener puternic,dar cam afemeiat. Familistele intră în conflict cu prietenii şi rudele din cauza partenerului de viaţă.

RAC

Majoritatea nativelor fac cheltuieli care le depăşesc bugetul,ştiind foarte bine care le e situaţia financiară. Cele mai multe merg în călătoriile la care au visat. Atât celibatarele,cât şi familistele sunt susţinute financiar de parteneri care le admiră pentru tandreţea şi amabilitatea lor.

LEU

Foarte active,sunt susţinute de familie şi au curaj să schimbe din temelii relaţiile cu partenerul de cuplu,iar în cazul familistelor,şi relaţiile cu propriii copii. Nu se bucură de o bună stare de sănătate şi nici de şanse financiare,aşa că sunt permanent tensionate.

FECIOARĂ

Vor fi nevoite să facă o deplasare care deşi nu durează mult,presupune parcurgerea unei distanţe considerabile. Nu vor avea încotro şi vor trebui să apeleze la rude sau la prietene pentru a le ajuta. Starea de sănătate este cea care le pune cele mai multe probleme,dar sunt optimiste şi inventive.

BALANŢĂ

Majoritatea vor fi salvate de apariţia unor sume destul de mici de bani,dar valoroase în contextul cheltuielilor făcute în favoarea altora. Încă mai au ocazia să călătorească,dar relaţiile tensionate cu prietenele şi familia le cam stresează. Este posibil ca familistele să ajungă la limita răbdării.

SCORPION

Optimiste,dar şi pretenţioase cu cei din jur,muncesc chiar dacă se află în concediu. Sunt mult mai ambiţioase şi au planuri mari,care în mod normal ar depăşi posibilităţile oricui. Se relaxează prin metode neconvenţionale,contestate de anturaj. Câştigă mulţi bani,pe care-i cheltuiesc cu largheţe.

SĂGETĂTOR

Imprevizibile,au ocazia să călătorească,dar cele mai multe refuză,sperând că vor găsi noi activităţi profesionale. Bugetul e fragil şi,cum nu le place să facă economii,apelează la rudele care nu sunt deloc încântate de situaţie. În ultima parte a intervalului,apar conflicte cu partenerul de cuplu.

CAPRICORN

În prima parte a săptămânii,simt nevoia să se relaxeze,numai că prietenele sunt ocupate ori plecate,iar partenerul de cuplu este lipsit de vitalitate,dar foarte tandru. Celibatarele vor iniţia o relaţie lipsită de echilibru,în care ele dau,iar partenerul respectiv nu ştie decât să primească.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe native sunt angrenate în proiecte de anvergură,care se bazează pe ideile lor originale,aşa că nu mai ştiu ce înseamnă relaxarea şi odihna. Au colaboratori mulţi,care le stresează,fiind lipsiţi de capacităţile necesare susţinerii unor proiecte deosebite. Renunţă la orice fel de deplasări pentru a-şi putea finaliza ideile. Au ocazia să câştige foarte mulţi bani şi astfel să trezească animozităţi în anturajul personal. Aproape toate nativele vor să se elibereze,să renunţe la o relaţie sentimentală,doar pentru că au senzaţia că soarta le oferă un partener mai bun. Starea de sănătate este foarte bună,în condiţiile în care nu suferă deja de afecţiuni reumatismale ori renale.

PEŞTI

Sunt caracterizate de originalitate maximă şi labilitate emoţională. Nu mai au încredere în nimeni,aşa că visează la schimbări care să le schimbe viaţa definitiv. Nu vor renunţa la călătorii,dar o foarte mică parte dintre ele vor reuşi să ajungă pe meleagurile visate.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg