Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Există în viaţa lor o persoană specială care le face să se comporte ca nişte adolescente. Se vor simţi din ce în ce mai obosite, însă le sfătuiesc să nu se lase doborâte, ci să se odihnească, să nu ţină cont de ce spune unul sau altul. Devin mai irascibilie, dar sunt creative şi este un lucru bun, deoarece le ţine în priză. În tot ceea ce fac au girul familiei, colegilor şi prietenilor.

Taur

Dacă au ceva pe suflet, să spună ce le deranjează. Să fie însă pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin, iar roadele vor apărea rapid. Să folosească această perioadă pentru a crea, pentru a da minţii lor un răgaz să analizeze ce este de făcut. Să nu-şi facă griji, pentru că majoritatea ideilor pe care le au sunt bune.

Gemeni

Cineva la care ţin are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment. În a doua parte a săptămânii, trăiesc un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile. Dacă nu-şi permit o asemenea escapadă, pot profita de o scurtă plimbare. Dacă tot nu se liniştesc, atunci n-ar fi rău să-şi ia câteva zile libere.

Rac

Cele care sunt singure pot folosi acest tranzit al Soarelui pentru a începe relaţii noi. Pe de altă parte, dacă sunt persoane pe care nu le vor în jur, vor scăpa uşor de ele, dar îndepărtarea brutală nu este cel mai bun mod de a face lucrurile. Ar fi mai bine să se retragă, ca de obicei, şi să evalueze situaţia.

Leu

S-ar putea ca nativele în zodia Leu care se află într-o relaţie de ceva vreme să decidă să-şi pună pirostriile, aşa cum le dă inima ghes de ceva timp. Mesajul săptămânii este să se concentreze pentru a vindeca durerile trecutului. Trebuie să fie atente la nevoile celor de lângă ele, să facă o radiografie a propriilor sentimente.

Fecioară

E bine să facă distincţia între cei care sunt de încredere şi cei care nu. Au o dispoziţie bună şi datorită faptului că au scăpat de probleme. Este o perioadă în care lectura este o modalitate de a se detaşa de problemele cotidiene. Dacă sunt nevoite să ajungă primele la birou şi să pleace ultimele, să-i observe pe cei cu care călătoresc spre serviciu, pentru a se relaxa puţin.

Balanţă

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ele. Cu cât se vor concentra mai bine să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare, deci n-au de ce să-şi facă probleme. Vor primi răspunsuri mai mult sau mai puţin satisfăcătoare şi ar vrea să facă toată lumea ce vor ele, dar nu este posibil.

Scorpion

Sfârşitul de săptămână va debuta cumva confuz. Când ceaţa se va risipi, le va fi clar ce au de făcut. Dacă au lucrat până noaptea târziu sau au sărit mesele, să aibă grijă de sănătate, pentru că trebuie să fie în formă pentru ceea ce au de făcut. Dacă au o relaţie cu probleme, e posibil să se gândească la o separare.

Săgetător

Astrele le avertizează să-şi controleze impulsivitatea faţă de colegi şi şefi. Ar fi mai bine s-o folosească pentru pentru a aprofunda o serie de cunoştinţe prin lectură. Apar oportunităţi pentru o călătorie în interes de serviciu şi o posibilă promovare la locul de muncă. Favorizate sunt cele care lucrează în publicitate, vânzări, imobiliare, industria auto.

Capricorn

Apar oportunităţi de călătorie atât în ţară, cât şi în străinătate. Se cere iniţiativă personală pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este importantă. Simt că nu sunt în apele lor la începutul săptămânii. E bine să improvizeze cât mai mult, fără a depăşi limitele bunului simt. Au simţ estetitc în orice acţiune şi asta le face să deţină controlul.

Vărsător

Vitalitatea şi încrederea în sine sporesc, de aceea este o săptămână bună să profite de toate activităţile intelectuale care se ivesc – de la studiu până la scris. Imaginaţia lor va fi debordantă şi vor avea idei originale, dovadă a minţii lor creative. Succesul depinde de modul în care îşi pot transforma ideile în fapte.

Peşti

Îşi prospectează tainiţele sufletului, analizând evenimente din trecut pentru a corecta din greşelile pe care şi le-au făcut. Trec în revistă obiectivele pe care le au şi îţi decid priorităţile. Analiza obiectivă le ajută să înţeleagă unde au greşit şi ce trebuie să facă spre compensarea efectelor nedorite. Aşa se vor pomeni că se implică în acţiuni de voluntariat.

Astrograma săptămânii

„Aş dori interpretarea astrogramei şi detalii despre profesie şi familie.“ –Mărioara Moldoveanu, născută pe 20 august 1985, la ora 11.30, în Ţăndărei, judeţul Ialomiţa

O nativă Leu cu Ascendentul în Scorpion – de aici, nevoia de informaţii despre sine. Soarele în Casa carierei sugerează o legătură puternică cu ceea ce faci, oricum ai o ocupaţie care ar trebui să se circumscrie ideii de ordine, diciplină. Eşti un bun organizator şi ai o mare capacitate de a-ţi materializa dorinţele. Saturn în Casa 1, a personalităţii, sugerează ceva mai mult realism atunci când îţi doreşti ca oamenii să te perceapă aşa cum eşti. Luna Neagră conjunctă cu Nodul Nord vorbeşte despre provocări la nivel partnerial, dar depinde de tine cum vei rezolva diferendele. Asta nu înseamnă că nu te vei căsători sau nu vei avea copii, dar ai mare grijă la suspiciunile tale şi la neîncredere. Jupiter în Casa comunicării sugerează faptul că o vorbă aruncată aiurea poate dărâma eşafodajul iubirii, construit cu atâta trudă.

image


Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg