Horoscopul săptămânii 16-22 septembrie 2016

1 74897 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în următoarea perioadă!

BERBEC

Depun eforturi să-şi ajute amicii prin orice mijloace. Unele se decid cu greu să plece în străinătate,altele vor să se implice neapărat în politică. Discuţiile interminabile cu familia măresc rata de stres,însă vă remontaţi cu fiecare şansă financiară care apare. Şefii vă critică fantezia excesivă.

TAUR

Aceste native ştiu ce vor şi chiar primesc,în acest interval,fără să pretindă ceva. Banii îi vor câştiga aproape numai din munca proprie,dar cel puţin nu vor mai face eforturi colosale. Cele mai norocoase vor fi cele care dispun de depozite bancare,deoarece vor avea surprize foarte plăcute în urma unor decizii financiare mai vechi. Unele vor primi (sau măcar vor clarifica) nişte moşteniri importante. Cele mai multe vor călători fie în interes de serviciu,fie în luna de miere. Celibatarele îl pot întâlni pe alesul inimii într-o deplasare. Cu siguranţă,este cea mai bună perioadă pentru a fi promovate,însă pentru cele care au copii vor apărea şi unele încercări,în sensul unei despărţiri de familie din cauza programului supraîncărcat.

GEMENI

Admiratorii nu le dau pace acestor native care vor mai mult decât au,în circumstanţe care oricum scot în evidenţă un formidabil noroc. Foarte sensibile în continuare,dar şi prea senzuale,trăiţi clipe de vis alături de persoana iubită.

RAC

Mai independente,nativele tinere rup relaţii de iubire,iar cele mature se implică în activităţi în care nu acceptă decât parteneri străini. Nu aveţi cum să cereţi o creştere a salariului,fiind bine plătite,dar cheltuielile depăşesc mult veniturile,mai ales în cazul celor care au copii.

LEU

Aveţi prea multe încurcături financiare pentru a scăpa de starea permanentă de nesiguranţă. Nemulţumirile se răsfrâng şi asupra persoanei iubite. Cele care călătoresc trăiesc poveşti de iubire,dar şi cele rămase acasă sunt asaltate de persoane care le curtează intens,prin mijloace neconvenţionale.

FECIOARĂ

Situaţia financiară nu e încurajatoare,aşa că vor face orice pentru a mai avea un job. Unele îşi transformă moştenirile în bani lichizi,altele muncesc pe rupte. E posibil să stabiliţi parteneriate de afaceri în care să implicaţi prieteni ori rude. Scăpaţi de facturi şi mai ajutaţi câteva persoane.

BALANŢĂ

Unele native călătoresc fără griji prea mari,iar altele muncesc aproape non-stop pentru a acoperi toate datoriile făcute luna trecută. Decise să se impună cu orice preţ în plan sentimental şi profesional,vor apela la mijloace neconvenţionale,cam uşor de contracarat.

SCORPION

Veţi cheltui în continuare foarte mult,fără să ţineţi cont de atenţionările familiei,total nemulţumită de întârzierile şi programul dv. profesional. Sunteţi prea preocupate de cucerirea persoanei iubite pentru a mai da atenţie activităţii casnice. Aveţi noroc şi depăşiţi orice limite.

SĂGETĂTOR

Nici studentele,nici nativele angajate nu obţin rezultatele dorite,dar toate continuă campania de cheltuieli,fără să se gândească la vreun mod de acoperire. Mai pot apărea nişte rămăşiţe de plăţi întârziate care vă oferă şansa unui concediu absolut obligatoriu pentru a vă reîncărca bateriile.

CAPRICORN

Trebuie să profitaţi de şansele din acest interval,pentru a nu avea regrete. Persoana iubită nu pare deloc mulţumită miercuri. Familistelor li se reproşează de către cei dragi că s-au căsătorit cu serviciul şi nu sunt departe de adevăr. Surplusul financiar contribuie la liniştirea apelor.

VĂRSĂTOR

Aveţi senzaţia că vă puteţi descurca singure cu maldărul de acte nerezolvate. Nu realizaţi că relaţiile amicale sunt în cădere liberă. Starea de sănătate nu vă susţine dorinţa de a vă implica în activităţi noi şi în îmbunătăţirea locuinţei. Majoritatea vor apela cu speranţe mari la medici vestiţi.

PEŞTI

Apar noi succese profesionale,însă nu păreţi deloc mulţumite ori foarte mândre. Persoana iubită nu este impresionată,iar dv. încă aşteptaţi recompensele. Energia în exces vă lipseşte de ultima fărâmă de diplomaţie şi vă treziţi numai când descoperiţi că nu mai aveţi niciun prieten prin preajmă.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg