Horoscopul săptămânii 17 - 23 iulie

horoscop jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 17 - 23 iulie.

BERBEC

Vă resemnaţi în faţa obstacolelor ce par insurmontabile. Sentimentele de regret şi starea de nelinişte nu vă ajută să exploataţi toate şansele ce vă „vizitează“ miercuri,unele fără a fi măcar observate. Analizaţi toate consecinţele evenimentelor trecute şi deveniţi brusc foarte pesimistă în weekend!

TAUR

Consideraţi că nu vi se întâmplă nimic important,iar reacţiile dv. nu sunt deloc plăcute pentru cei din anturaj. Gesturile pot fi irevocabile marţi,iar consecinţele se vor repercuta numai asupra destinului dv. Râvniţi întreg intervalul la demnităţile obţinute de cei din anturajul strict familial.

GEMENI

Norocul nu vă părăseşte şi se manifestă îndeosebi la nivel financiar. Metodele pe care le folosiţi sunt pe deplin adecvate,foarte eficiente şi nu veţi renunţa la acestea indiferent de cât de viclene vor fi intervenţiile adversarilor dv. profesionali „consacraţi“. Vi se cere marţi un împrumut enorm.

RAC

Reacţionaţi de cele mai multe ori cu nesiguranţă în cele mai nepotrivite momente,mai ales când trebuie să-i protejaţi pe cei dragi. Vă conjugaţi eforturile profesionale pentru a obţine noi recompense financiare şi să scăpaţi astfel de toate datoriile. Apar totuşi numai opţiuni minime până vineri.

LEU

Adoptaţi cea mai potrivită conduită şi vă relansaţi,atât profesional,cât şi sentimental. Vă implicaţi de miercuri,cu mult curaj,în situaţii de mare risc şi obţineţi tot ceea ce vă doriţi de la cei dragi (ba chiar şi de la o parte dintre şefii dv. direcţi). Aveţi argumente decisive joi şi vineri!

FECIOARĂ

Confundaţi etapele pe care singură le-aţi stabilit şi consideraţi că sunt necesare imediat măsuri pentru a recupera ceea ce încă nici măcar nu aţi pierdut. Se produc numeroase greşeli de calcul miercuri,care duc la discrepanţe financiare şi mai mari! Întâlnirile sentimentale sunt amânate.

BALANŢĂ

Nu sunt excluse întreg intervalul întâlniri care au la bază semnarea unor noi contracte ori renunţarea la un parteneriat mai puţin convenabil financiar. Creativitatea maximă se risipeşte în contracte minore şi fără un viitor clar. Efectele dorite sunt din nou amânate de decizii lipsite de claritate.

SCORPION

Radicalismul şi duritatea vă feresc de eşecuri,chiar dacă vi se reproşează manierele fruste de către colaboratorii apropiaţi. Nu vă pare rău de nimic şi continuaţi să avansaţi profesional,„trăgându-i“ intenţionat şi pe cei din anturaj după dv. Despărţirile sentimentale par iminente miercuri şi joi.

SĂGETĂTOR

Reluarea marţi a unor negocieri foarte importante nu va presupune,din păcate,că veţi scăpa de stres şi de toate persoanele care vă irită. Nu vă puteţi baza pe cei care vă fac promisiuni şi nici pe cei care vă iubesc sincer,dar măcar scăpaţi de colaboratorii leneşi şi de adversarii mai puternici!

CAPRICORN

Cădeţi la învoială,marţi ori miercuri,cu un coleg ori subaltern,în condiţii mult mai avantajoase pentru dv. decât aţi fi crezut. Beneficiaţi de nişte derogări care vă permit să vă gândiţi la noi promovări ori la deplasări de lungă durată în străinătate. Excesele alimentare sunt total contraindicate.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Sunteţi efectiv bruiată întreaga dimineaţă de marţi de tot felul de persoane lipsite de bun simţ. Nu găsiţi nicio explicaţie logică pentru comportamentul acesta „special“ şi preferaţi întreg intervalul,cu deplin succes,să rămâneţi aparent indiferentă şi „rece“ la insistenţe! În ciuda nemulţumirilor provocate de persoana iubită,vă relansaţi mai ales din punct de vedere financiar încă de la începutul intervalului. Şansele care apar,în domenii diverse,nu sunt lipsite de tensiuni majore,dar rezultatele le anihilează total. Sunt excluse călătoriile în străinătate. Tinerele căsătorite pot concepe copii foarte frumoşi.

PEŞTI

Sunteţi mult mai echilibrată şi mai lipsită de disfuncţii comportamentale decât în perioada anterioară. Conduita socială e acceptabilă întreg intervalul şi astfel vă recuperaţi toţi admiratorii şi colaboratorii pricepuţi. În familie,serile,sunteţi preţuită şi „premiată“ exemplar de persoana iubită.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg