Horoscopul săptămânii 17-23 noiembrie 2017

1 78127 original jpg jpeg

Câţiva dintre nativii horoscopului primesc veşti favorabile în legătură cu un contract, o achiziţie sau chiar o îmbunătăţire a stării de sănătate. Impunerea punctului de vedere în unele situaţii le va face pe zodii să piardă anumite avantaje de care se bucurau.  Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna următoare!

Berbec

Au o dispoziţie schimbătoare. Astrele le pot afecta sănătatea. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, le-aş sugera un concediu, chiar medical, care să le ţină departe de conflicte. Evitând neînţelegerile de la serviciu, rămân cele domestice şi iar nu e bine, deci trebuie să fie mai atente cum se manifestă la nivel relaţional.

Taur

Pare că una discută şi alta se întâmplă. Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Din fericire, nu este afectat segmentul financiar. Dau măsura flerului lor financiar, dar să fie atente, căci sunt oportunităţi care le pot scăpa printre degete. Este posibil să aibă dureri de articulaţii şi stări de somnolenţă.

Gemeni

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă a anumitor lucruri le poate aduce recunoaşterea talentelor lor. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Rac

Să fie atente la o mică dispută la serviciu!  Se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial, deci să nu dea curs provocărilor şi să ia lucrurile aşa cum sunt. Pe doamnele care au o problemă de sănătate şi sunt programate pentru o intervenţie chirurgicală, le-aş sfătui să o amâne, asta în cazul în care nu este ceva ce ţine de urgenţă.

Leu

Sunt decise să facă o curăţenie generală în ograda sentimentală. Au mare încredere în ele însele. Dacă ne gândim la orgoliulul lor, ar putea avea surprize. O supraestimare a ceea ce sunt sau a ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante, deoarece cineva, care este de mult timp cu ochii pe ele, le va sufla de sub nas un un post. Saturn arată că au duşmani vechi.

Fecioară

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Apar posibile contracte sau discuţii vizând un contract, interviuri pentru un loc de muncă. Este o perioadă bună. Vorbim de ceva apăsător care le-a chinuit mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea legată de cercul de prieteni. Reluarea unor relaţii le va face să conştientizeze acest lucru.

Balanţă

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în vedete, dar să fie atente că accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate, ele pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu le caută. Este posibil să găsescă un alt loc de muncă sau să primească o ofertă bună. Cele care sunt pe cont propriu, discută, analizează şi semnează, ceea ce nu este rău deloc.

Scorpion

Posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Dacă au de dat un examen, de susţinut un interviu, vor uimi prin elocinţă şi prin ştiinţă. Se pune la cale o căsătorie. E ca şi cum li s-a lăsat un văl pe ochi şi nu vor să vadă adevărul. Este foarte bine susţinut segmentul comunicării, în special pentru cele tinere.

Săgetător

Să treacă la materializarea unor proiecte de care uitaseră. Ceea ce n-au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor reuşi să facă în câteva ore. Marţi, centrul de greutate se va muta pe segmentul profesional. Reuşita unor negocieri le va reaşeza la masa tratativelor şi este posibil să obţină o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme.

Capricorn

Posibil să li se aprobe un împrumut. Fie li se acordă dividende pentru ceva de la care îşi luaseră gândul, fie primesc un bun material sub formă de donaţie, de concesiune. Din acest punct de vedere, au uşi deschise pentru câteva luni de acum încolo. Profesional, uită de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job.

Vărsător

Dacă ar fi puţin mai atente la ele însele, la faptul că de multe ori vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească că ar putea fi unul diferit de al celorlalţi, atunci lucrurile s-ar putea schimba. Dacă au păţit ceva în trecut, durerea a fost atât de mare încât s-a creat un tipar şi acţionează în consecinţă. Totuşi au energia să depăşească momentele de tensiune.

Peşti

Când este vorba de iubit, au o strategie: recurg la şantajul emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească, iar tinerele care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile. Schimbă tactica în privinţa administrării propriului buget, de comun acord cu familia ori cu partenerul.

Astrograma săptămânii

 „Aş dori să ştiu ce-mi rezervă astrele în privinţa carierei, sănătăţii şi dragostei.“ – Constantin Preda, născut pe 11 decembrie 1963, la ora 20.00, în Piteşti.

Iată un nativ Săgetător cu Ascendentul în Leu, adică Foc cu Foc. Ai avut un temperament impulsiv la tinereţe. Experienţa de viaţă te-a făcut să înveţi multe. Ai Soarele în Casa iubirii, deci nu pot spune că nu-ţi place sexul frumos, dimpotrivă. Saturn în Casa căsătoriei vorbeşte despre probleme relaţionale despre care aş tinde să cred că au pornit de la felul cum te înţelegeai cu familia partenerei. Îţi asumi cu greu responsabilitatea creării unei cămin. Atenţie, timpul trece! În carieră, îţi doreşti foarte multe. Marte este exaltat în Capricorn şi cu această combinaţie mă gândesc la o profesie militară. Ascendentul, Mijlocul Cerului şi Casa muncii, toate trei sugerează acest lucru. În altă ordine de idei, dacă şi acasă încerci să faci militărie, atunci e bai. Puţine femei vor accepta asta! Profesional, ar trebui să urmeze o perioadă foarte bună, cu promovări, cu consolidarea poziţiei sociale.

Sursa foto: gogetfunding.comRecente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg