Horoscopul săptămânii 18-24 august 2017

1 76359 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Dacă daţi un test, veţi fi mai mult decât fericite să îl rezolvaţi în manieră proprie, cu cuvinte aspre şi înţepătoare, dar cu o ortografie impecabilă. Dacă iubiţi ceva la fel de mult ca acumularea de informaţii, atunci acesta este romantismul. Găsiţi întotdeauna ceva de făcut ca să vă declaraţi sentimentele persoanei iubite. Unul din lucrurile preferate, la muncă şi în familie, este perfecţionarea continuă.

Taur

Ar trebui să vă conservaţi energia pentru propriile proiecte. Înainte de a înţelege că aţi cheltuit prea mult efort, încercaţi să schimbaţi o situaţie asupra căreia oricum nu aveaţi niciun control. Dacă vi se cere să faceţi ore suplimentare, să nu spuneţi nu, deoarece vă va prinde bine o zi, două de relaş. Urmează o perioada deloc favorabilă perspectivelor financiare.

    

Gemeni

Simţiţi nevoia să daţi un sens la tot ce faceţi şi vă chinuiţi de ceva vreme să puneţi în practică ceea ce gândiţi. Profesional însă, va trebui să vă concentraţi pe calitatea relaţiilor de la muncă. Deci, este bine să verificaţi cum vă descurcaţi cu rutina cotidiană, dacă vă nemulţumeşte ceva, dacă există rivalităţi care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Rac

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relaţiei, un nou plan pentru asigurările de sănătate - indiferent ce gândiţi să faceţi, acum este momentul să o faceţi. Dacă nu aţi ştiut cum să vă demonstraţi iubirea sau nu aţi ştiut să v-o apăraţi, iată că acum veţi găsi calea. Este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă fază sau altă dimensiune.

Leu

Dacă simţiţi imboldul de a intra într-o relaţie romantică, eu vă spun să vă abţineţi şi să faceţi altceva. Profesional, echipa vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Dacă primiţi vreo sarcina mai deosebită, nu vă sfiiţi să cereţi ajutorul colegilor, pentru că munca de echipă este un adevărat leac. Vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul, indiferent de situaţie.

Fecioară

Aţi obosit să tot aşteptaţi ca persoana la care vă gândiţi să dea un semn că înţeleg semnalele voastre. Ei bine, atunci înseamnă că este momentul să deveniţi un pic mai vizibilă, să încercaţi să faceţi ceva mai mult decât să aşteptaţi momentul prielnic, trebuie să o luaţi prin surprindere dacă mizaţi pe înţelegere şi acceptare. Multă lume se întreabă care este secretul succesului vostru profesional. Vă spun eu: perseverenţa şi consecvenţa.

Balanţă

Este momentul să înţelegeţi că dispuneţi de energia necesară menită să uşureze munca celor care nu reuşesc să ţină pasul cu voi. Persoane pe care până acum nu le-aţi remarcat vă stârnesc deodată interesul, vedeţi o întreagă viaţă desfăşurându-se sub ochii voştri alături de această persoană. Problema este dacă şi respectivul simte acelaşi lucru.

Scorpion

Este posibil să vă aflaţi într-un loc care vă inspiră să luaţi decizii sentimentale. Dacă aţi avut vise ciudate şi nu v-aţi odihit cum trebuie, totul ar putea să ia o întorsătură neaşteptată, care ar putea face ca relaţia sau o potenţială relaţie să nu fie deloc ceea ce pare. Dacă nu vă iese din prima ceea ce vreţi să faceţi, nu vă faceţi griji. Vor lipsi însă oportunităţile de a face bani.

Săgetător

Sunteţi femeia de succes pe care toată lumea vrea să o sufoce cu atenţii. Genul de om pentru care companiile sau instituţiile se luptă pentru a o angaja şi a o promova. Vă sugerez să fiţi atente la comunicare, dacă vreţi ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică pentru banii pe care i-aţi împrumutat şi nu i-aţi mai primit înapoi.

Capricorn

Dragostea este cea care ne face mai buni, nu uitaţi acest lucru. Posibil să vă gestionaţi prost energia şi de aici problemele. Nu intraţi în panică, deoarece sunteţi apreciate pentru ceea ce faceţi, nu pentru altceva. Aţi putea avea discuţii în familie pentru modul cum înţelegeţi să vă administraţi veniturile.  

Vărsător

Vă vedeţi în situaţia de a decide ce să faceţi, să rămâneţi cu prietenele sau să alegeţi relaţia. Posibil ca întâlnirea cu ele să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală, pentru că aveţi şansa să întâlniţi persoana perfectă pentru voi. La urma urmei, cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită.

Peşti

Dacă aveţi vreo discuţie cu şeful, nu adânciţi conflictul. Faceţi în aşa fel încît nici măcar să nu fiţi văzute. Pe urmă, ca sa întâlniţi dragostea adevărată, totul este să fiţi femeia potrivită la locul potrivit. Încercaţi să vă sincronizaţi cu colegii, iar cu şefii evitaţi discuţiile de orice fel. Chiar dacă aţi fost foarte bune angajate o lungă perioadă de timp, iată că acum, în ochii lor, nu mai este aşa.

Astrograma săptămânii

Ideal ar fi fost să imi trimiţi şi ora naşterii, asa nu pot sa îţi dau date precise, ci doar o serie de generalităţi. Este destul de greu să îţi spun ce te aşteaptă în plan sentimental sau din punct de vedere profesional atâta timp cât reperele tale astrale nu există. Mă gândesc că trecerea axei Destinului prin Nodul Nord, peste Lună, în aspect benefic cu Saturn, îţi poate aduce stabilitate profesională, mai ales că unele lucruri sunt pentru tine adevărate provocări, Lilith este conjunct cu Saturn. De asemenea, Pluto peste Saturn, într-un aspect armonios, cred că îţi aduce forţa de a depăşi obstacolele şi de a te impune aşa cum eşti. Venus peste Jupiter poate aduce câştiguri sporite, dar în acelaţi timp putem vorbi şi despre o dezamăgire sufletească.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg