Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2015

1 73753 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru acest weekend şi pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Continuaţi să cheltuiţi,dar cu măsură şi veţi avea surpriza să fiţi ajutată de partenerul de cuplu.

Nici partenerul de afaceri n-a renunţat să aibă încredere în flerul dv.. Vă susţineţi cu inteligenţă toate „cauzele“,dar munca vi se pare din ce în ce mai grea,iar lipsa de relaxare devine evidentă.

TAUR

Foarte energică şi prea vorbăreaţă,discutaţi îndelung cu colegii despre rezultatele ajunse sub ştacheta pe care aţi stabilit-o împreună.

Partenerul de cuplu este mai prosper decât dv. şi nu vă încântă deloc această situaţie. Reacţiile agresive de la serviciu vă avantajează în mod bizar.

GEMENI

Relaţia sentimentală este parcă pe cale să se dezintegreze şi nu aveţi de gând să faceţi nimic pentru a împiedica această situaţie.

Intervenţiile repetate ale rudelor apropiate şi ale prietenilor vă influenţează negativ şi deveniţi şi mai încăpăţânată în efectuarea de noi investiţii.

RAC

Toţi banii pe care îi primiţi trebuie să-i daţi prietenilor,fie că v-au împrumutat cândva,fie că sunt foarte decişi să vă ceară,fără nicio jenă,să-i sponsorizaţi. Doriţi ca partenerul de cuplu să nu afle de problemele dv. profesionale,pentru că şi aşa vă reproşează permanent că l-aţi dezamăgit.

LEU

Ştiţi că în curând veţi primi o sumă mare de bani şi deja vă faceţi planuri ce depăşesc cu mult posibilităţile viitoare. Aţi vrea să nu mai fiţi nevoită să faceţi economii drastice şi regretaţi bunăstarea de acum cinci ani. Uitaţi,pentru moment,că niciodată n-aţi acceptat să fiţi la cheremul cuiva.

FECIOARĂ

Ţineţi morţiş să vă achitaţi ultimele datorii şi apelaţi la oricine din anturaj,chiar duşman să vă fie,ca să respectaţi termenele. Cele mai multe native planifică drumuri la rudele apropiate şi la amici. Obligaţiile pe care vi le asumaţi,nu depăşesc fondurile de care aţi făcut rost ca prin minune.

BALANŢĂ

Relaţiile cu rudele şi cu prietenii pot deveni excepţionale,numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile pecuniare ale familiei au rămas la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi la drum,dacă vi se impune.

SCORPION

Aproape vă sperie norocul şi şansele financiare care se succed cu rapiditate. Refuzaţi toate sfaturile pe care încearcă să vi le dea persoana iubită,fiind convinsă că nu sunt deloc inspirate. La mijlocul intervalului,trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori vizitaţi un imobil de vânzare.

SĂGETĂTOR

Îi criticaţi cu mare uşurinţă pe cei din anturaj,dar faceţi şi dv. numeroase greşeli. Oricâte economii aţi face,nu veţi reuşi să scăpaţi de toate datoriile şi este aproape normal să aveţi un comportament mai rigid faţă de persoana iubită. Starea locuinţei dv. vă preocupă însă în cel mai înalt grad.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea,doar pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită. Vă relansaţi activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate şi originalitate. Nativele mature se gândesc să conceapă un copil,iar cele tinere vor mai multă distracţie.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Chiar dacă au prea mare încredere în intuiţia lor şi vor fi decepţionate de realizările care se bazează doar pe aceasta,vor avea,în acest interval,destule bucurii şi surprize plăcute. Banii vin uşor şi,din păcate,la fel de uşor se şi duc. Dorinţa de a fi cele mai frumoase şi cele mai atrăgătoare le împinge să facă mari investiţii în propria imagine. Exuberante şi foarte senzuale,nu renunţă la nimic din ceea ce consideră că li se cuvine. Elevele şi studentele pot avea succese răsunătoare la examene,mai ales că învaţă cu foarte mare uşurinţă. Reuşite deosebite se obţin din orice muncă,chiar dacă nu fac altceva decât să-şi ajute partenerii.

PEŞTI

Crizele de gelozie ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu,în absenţa şefilor direcţi şi în prezenţa unor colegi ipocriţi. Din păcate,vă bazaţi numai pe veniturile altora.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi spuneţi câte ceva despre viitorul meu:dacă voi mai avea copii,cum o să stau cu sănătatea,cum va fi viaţa de cuplu şi dacă voi avea un serviciu stabil. Vă mulţumesc!“

Daniela Nicolae,născută pe data de 6 ianuarie 1982,la ora 18:00,în Oradea.Soare în Capricorn cu Ascendent în Rac. Cele şase planete din semne de aer vă oferă o mare putere de adaptare şi comunicare,iar Mercur din Vărsător vă ajută prin inteligenţa cu care abordaţi orice impediment. Orice tip de relaţie este „ocrotit“ de astre,cu toate că „suferiţi“ de o accentuată labilitate emoţională,din cauza opoziţiei dintre Uranus şi Lună. Dacă ora de naştere este corectă,relaţiile de cuplu sunt apărate de blânda Venus,dar în ceea ce priveşte sarcinile şi copiii,pot apărea probleme. În privinţa stării de sănătate,aveţi pielea şi oasele „sensibile“,însă trebuie să acordaţi atenţie şi oricărei probleme care apare la nivelul colonului.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg