Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2016

1 74277 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Faceţi excese,dar starea de sănătate rămâne în continuare bună. După munca depusă,nu numai că vi se recunosc meritele,ci sunteţi răsplătită şi financiar la mijlocul intervalului. Vi se cere să faceţi declaraţii despre cum aţi depăşit opoziţiile. O serie de disensiuni vor trebui rezolvate vineri.

TAUR

Este de preferat să vă exploataţi şansele şi să cumpăraţi joi un bilet la loto. Aveţi şi astfel de noroc,numai că majoritatea nativelor nu ţin cont de el. Multe dintre celibatare se decid să se căsătorească,convinse fiind că şi-au găsit partenerul perfect.

GEMENI

Veţi face foarte multe drumuri,pentru satisfacerea unor plăceri nevinovate. Sunteţi înconjurată de lume multă şi nu toţi sunt bine intenţionaţi. Unii colegi chiar vă vânează greşelile,cu intenţia clară de a vă manipula sau de a vă pune în situaţii neplăcute.

RAC

Nu vreţi să acceptaţi niciun fel de pauze,cu toate că vi se explică amănunţit că nu vă apreciază nimeni eforturile supraomeneşti. Întregul interval,luptaţi cu încăpăţânare contra rutinei obositoare. O persoană de sex opus din anturaj vă va face propuneri indecente şi nu veţi şti cum să reacţionaţi.

LEU

Vi se cere să fiţi mai puţin originală,dar prolifică. Nu vi se pare corect să fiţi sancţionată pentru că alţii întârzie să predea lucrările. Vă faceţi în continuare datoria,dar apar îndoieli şi multă ranchiună. Vă simţiţi singură într-o mare de adversari. Manevrele amicilor devin neoneste.

FECIOARĂ

Cei din anturaj se bagă în viaţa dv. fără pic de discreţie şi nu sunt mânaţi în niciun caz de sentimente de iubire. Simţiţi o plăcere deosebită să-i contraziceţi pe cei cu care colaboraţi şi să construiţi demonstraţii inatacabile. Vă găsiţi o nouă preocupare şi uitaţi de toţi şi de toate.

BALANŢĂ

O încurcătură familială vă face să amânaţi activităţi importante şi să plecaţi într-o călătorie. Miercuri şi joi,musafiri neanunţaţi vă strică liniştea,dar primiţi multe cadouri. Deşi nu aveţi de gând să le faceţi celor dragi favoruri,le promiteţi ceva important vineri.

SCORPION

Aflaţi că un conflict familial s-a extins şi sunt afectate relaţiile cu amicii dv. Până joi,nu aveţi cum să aplanaţi disputa,dar puteţi apela la persoana iubită ca mediator. Nu aveţi datorii,dar vă plângeţi faţă de amici că nu dispuneţi de lichidităţi.

SĂGETĂTOR

Este posibil să fiţi numită oficial,fără să fiţi întrebată,într-o funcţie generoasă. Prietenii dv. iau o atitudine bizară şi refuză să vă ajute sau să comenteze informaţiile despre adversarii lor,pe care le-aţi oferit săptămâna trecută. Este posibil să începeţi o nouă relaţie de cuplu. În weekend,vă reîntâlniţi cu rudele.

CAPRICORN

Nu-i creditaţi pe acei amici care vă îndeamnă să vă certaţi cu cei dragi. Faceţi comentarii inoportune şi-i criticaţi pe cei care vă cer să împărţiţi şansele personale împreună cu familia. Şefii direcţi vor să vă păcălească,dar nu vor reuşi fără intervenţii externe.

VĂRSĂTOR

O persoană din anturajul intim vă face propuneri erotice la începutul intervalului. Vi se cere să semnaţi numeroase acte care vă intrigă şi vă trezesc bănuieli. Este de preferat să evitaţi activităţile care implică riscuri,deoarece există posibilitatea de a vă accidenta. Nu puteţi depăşi o stare de nemulţumire care tinde să se extindă aproape asupra tuturor domeniilor. Sunteţi stresată mai cu seamă de discuţiile familiale,care apar în ciuda rezultatelor financiare deosebite. Starea de sănătate este foarte bună.

PEŞTI

În general,vă simţiţi foarte dezamăgită şi acţionaţi impulsiv,fără să ţineţi seamă de sentimente. Ascultaţi cu bunăvoinţă persoana iubită,dar ştiţi că nu aveţi cum să-i satisfaceţi toate dorinţele. Nu reuşiţi s-o aduceţi cu picioarele pe pământ şi regretaţi situaţia.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg