Horoscopul săptămânii 19-25 august 2016

1 70903 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne de actualitate întreg intervalul,ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să-i consideraţi subalterni. Nu există nici şanse deosebite de promovare,nici de deschidere a unor noi activităţi.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe care vor fi destrămate dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval,nu apare nicio şansă,nicio propunere,în schimb acţionează tendinţa de a apela la afaceri posibil ilicite,cu parteneri cam nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi cu grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă ca miercuri să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

RAC

Aceste native sunt favorizate îndeosebi în plan profesional (pot să găsească un job mai bun ori pot fi promovate). Din punct de vedere financiar,cele tinere depind în totalitate de bunăvoinţa părinţilor,iar cele deja angajate îşi îmbunătăţesc nivelul bugetului de abia la sfârşitul intervalului. Nu se înţeleg prea bine nici cu familia,nici cu partenerul de cuplu,însă sunt singurele vinovate,deoarece devin din ce în ce mai pretenţioase şi mai irascibile. Li se recomandă să renunţe la limbajul sarcastic şi să redevină romantice şi sentimentale,aşa cum i-au obişnuit pe cei din anturaj. Toate planifică excursii şi călătorii lungi,iar o mare parte dintre ele chiar le fac.

LEU

Dezamăgite,tensionate şi foarte stresate,preferaţi ca măcar cariera să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare,oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi joi,lipsa totală de maleabilitate a rudelor apropiate vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă n-au făcut-o până acum,cele mai multe native vor renunţa la partenerii actuali de afaceri,cu riscul de a suporta chiar şi contracte anulate. Şomerele nu au nicio şansă să se angajeze nici măcar provizoriu,iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

BALANŢĂ

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea nativelor care sunt patroane,pentru că îşi vor schimba pe neaşteptate partenerii. Celelalte native acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. De miercuri sau de joi,apar pentru toate mari probleme care cer decizii foarte rapide.

SCORPION

Toate nativele sunt stresate de schimbările care sunt impuse de şefii cei mai mari. Miercuri,se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum,avându-se în vedere dezvoltarea unor noi specializări de viitor. Sunt dezavantajate doar cele care lucrează în comerţ.

SĂGETĂTOR

Ceea ce aţi visat de atât timp prinde viaţă pe neaşteptate la mijlocul intervalului. Descoperiţi că nu aveţi parteneri potriviţi. Cele mai avantajate native sunt cele care lucrează în comerţ sau care colaborează cu armata. Nivelul cheltuielilor depăşeşte totuşi cu mult fondurile.

CAPRICORN

Nici măcar cadourile primite nu pot acoperi întreaga valoare a investiţiilor făcute fără a vă sfătui cu nimeni apropiat. Ascultaţi cu atenţie părerile celor din anturaj şi consideraţi că aţi găsit specialiştii potriviţi pentru a vă scoate din marasmul financiar,dar vă înşelaţi.

VĂRSĂTOR

Faceţi noi împrumuturi bancare pe baza unor sume care nu se ştie însă când vor apărea. Intervenţiile ale prietenilor vă dau coşmaruri şi nu mai sunteţi în stare să-i contracaraţi. Nu este bine să vă bazaţi pe şanse. Norocul pare inexistent,familia nu vă susţine,iar partenerul este absent.

PEŞTI

Colegii noi profită de imposibilitatea de a vă face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura care vă mai poate ajuta în acest interval. Puneţi în practică noi activităţi,semnaţi numeroase contracte,vă extindeţi aria de activitate şi implicit vor apărea cu siguranţă câştiguri mari.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg