Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2016

1 69232 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prevestesc astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Vă plictisiţi efectiv în compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare sau de o provocare sentimentală. Programul dv. nu vă mai lasă timp pentru aprecieri defavorabile,chiar dacă primiţi ajutor colegial. Vineri,vă decideţi să petreceţi mai mult timp cu familia.

TAUR

Marţi,cei din anturaj vă recomandă să fiţi mai atentă la manifestările partenerului de cuplu,care a devenit foarte sensibil. Miercuri,vă odihniţi cu adevărat în compania familiei. Joi,deveniţi receptivă la tot soiul de propuneri financiare făcute de şefii dv.

GEMENI

La începutul intervalului,câştigaţi foarte mulţi bani sau faceţi multe planuri de investiţii casnice. Joi,vă bazaţi prea mult pe şansă şi faceţi numeroase greşeli,mai ales când este vorba să apreciaţi comportamentul celor din jur. Reacţiile dv. sunt lipsite de măsură numai în prezenţa rudelor.

RAC

Miercuri,primiţi asigurări că nu va mai fi necesar să vă împrumutaţi,însă continuaţi să vă faceţi griji inutile. Întreaga săptămână,suportaţi foarte greu ironiile celor din anturaj,mai ales pe cele venite din partea persoanei iubite. Este de preferat să nu faceţi niciun fel de deplasări.

LEU

Vă declaraţi marţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi fără încetare. Miercuri,răspundeţi unei invitaţii mai puţin obişnuite,dar care se dovedeşte foarte plăcută. Este posibil ca vineri să fiţi premiată profesional,însă persoana iubită nu va fi foarte impresionată de dv.

FECIOARĂ

Primiţi veşti bune marţi,dar într-un fel vă simţiţi vinovată că n-aţi participat la realizările anunţate. Nimic din ceea ce vi se întâmplă nu justifică pesimismul pe care îl afişaţi în ultima perioadă. În weekend,sunt posibile excese alimentare periculoase şi reacţii care ţin de disfuncţii hepatice.

BALANŢA

Nici în acest interval nu redeveniţi altruistă,cu toate că marţi primiţi o sumă considerabilă de bani. Miercuri,vi se face o invitaţie la o petrecere,dar sunteţi nevoită s-o refuzaţi din cauza programului foarte solicitant. Regretele şi reproşurile vor fi tardive şi fără rost.

SCORPION

În acest interval,nu canalizaţi energia de care dispuneţi spre scopurile majore ale existenţei dv.,dar reuşiţi să vă impuneţi în faţa familiei. Primiţi sfaturi profesionale preţioase luni,însă preferaţi să acţionaţi ca şi până acum,de frică să nu vă pierdeţi jobul.

SĂGETĂTOR

Nativele foarte tinere se îndrăgostesc la mijlocul intervalului şi fac erori în exprimarea sentimentelor. Faceţi multe drumuri miercuri şi plănuiţi o călătorie mai lungă. Sunt mai avantajate îndeosebi cele care au în derulare activităţi comerciale.

CAPRICORN  

Este posibil să nu daţi importanţa cuvenită ocaziilor de relansare profesională care apar întregul interval,considerând că deocamdată aveţi un post foarte sigur. Cele care trebuie să călătorească,să facă deplasări pentru serviciu,au foarte multe probleme în rezolvarea actelor. Mult mai calme şi foarte tandre,refaceţi pas cu pas atmosfera plăcută din familie,dar de abia în weekend. Nativele mature,care muncesc foarte mult,pot avea şi unele probleme de sănătate,destul de neplăcute la finalul săptămânii. Intervalul pare nu numai la prima vedere lipsit de stres,dar şi plin de iubire!

VĂRSĂTOR

Nu vă lăsaţi afectată marţi de părerile celor din anturaj şi bine faceţi,deoarece este vorba de o problemă absolut trecătoare. Este posibil ca nativele fără experienţă de viaţă să dorească unele schimbări fundamentale miercuri,cum ar fi mutarea locuinţei. Aveţi bani prea puţini pentru investiţii.

PEŞTI

Consideraţi că săptămâna trecută aţi greşit şi vă decideţi să reparaţi toate erorile profesionale. Din păcate,nimeni din anturaj nu vă apreciază intenţiile cum s-ar cuveni. Partenerul de cuplu vă face o declaraţie ciudată joi sau vineri. Păreţi neliniştită,mai ales în prezenţa persoanei iubite.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg