Horoscopul săptămânii 2-8 septembrie 2016

1 70925 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în dragoste, sănătate, familie şi bani în următoarea perioadă!

BERBEC

Doriţi să reorganizaţi şi să înfrumuseţaţi interiorul casei în care locuiţi şi aveţi o surpriză plăcută atunci când se oferă toţi cei dragi să vă ajute. Sunteţi stresată de timpul scurt în care trebuie să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus,înainte de a face un drum în provincie ori în străinătate.

TAUR

Noi joburi ori contracte vă bat la uşă de la începutul intervalului. Chiar dacă sunt de scurtă durată,vă asigură un buget mai mare. Este posibil să păstraţi secrete aceste noi şanse financiare,deoarece consideraţi că partenerul de cuplu şi familia cheltuiesc prea mult şi fără rost.

GEMENI

Sistaţi numai pentru moment activităţile profesionale în care aţi bătut pasul pe loc de bunăvoie. Cu foarte multă plăcere,faceţi câteva drumuri impuse de munca dv. şi investiţi tot ceea ce câştigaţi în casă,mai mult de nevoie. Joi,revedeţi o mulţime de prieteni şi amice.

RAC

Şansele financiare se succed cu rapiditate,chiar dacă unele sunt încă doar sub formă de proiect. Descoperiţi noi escrocherii,dar de această dată sunteţi pusă în gardă şi reacţionaţi prompt. Ar fi foarte bine ca în prima parte a intervalului să fiţi foarte atentă la ce medicamente luaţi!

LEU

Intenţiile dv. de a face schimbări la serviciu nu sunt înţelese,ba chiar unii colegi le consideră excentrice. Treziţi interesul unor nativi din Fecioară,însă preferaţi să vă păstraţi principiile. Din punct de vedere financiar,pentru moment,primiţi doar multe promisiuni exagerate.

FECIOARĂ

Vă consideraţi persecutată mai ales la serviciu,unde consideraţi că aveţi cele mai grele activităţi,în timp ce alţii sunt favorizaţi de către şefii direcţi. Este necesar să faceţi numeroase drumuri în provincie ori străinătate,pe care le amânaţi de luni de zile.

BALANŢĂ

Prea sensibilă,aveţi reacţii exagerate faţă de orice admonestare,dar mai ales din partea partenerului de cuplu. Lipsa de activitate vă împinge miercuri să reluaţi relaţii care nu prea v-au adus noroc. Nu este exclus ca o mare parte dintre native să plece în excursii sau călătorii lungi în străinătate.

SCORPION

Sunteţi subiectivă şi,oricât de mult v-ar lăuda cei din anturaj,şansele profesionale vi se par de-a dreptul nule. Partenerul de viaţă le susţine financiar pe cele care au copii şi situaţia li se pare nedreaptă. Tinerele se gândesc la escapade în străinătate,iar mamele devin prea generoase.

SĂGETĂTOR

De miercuri,doriţi să vă puneţi în valoare toate talentele pe care le aveţi,dar vă este clar că momentan creativitatea dv. se află în criză. Daţi vina pe colegi ori pe condiţiile improprii din familie,însă vă este clar că „filonul“special a secat.

CAPRICORN

Cu multă înţelepciune,încercaţi să-i explicaţi atât partenerului de cuplu,cât şi prietenului care vă ajută că amândoi sunt extrem de importanţi pentru dv. Vreţi să vă bucuraţi împreună de aceleaşi şanse de afirmare şi doriţi să excludeţi pentru moment orice deplasare,mai ales de lungă durată.

VĂRSĂTOR

Mai puţin irascibilă,dar nu şi lipsită de intuiţie,acţionaţi apelând la diplomaţie,pentru a obţine avantaje profesionale. Cu toate acestea,oricât de mulţi bani aţi câştiga,aveţi impresia că prietenii şi rudele vă surclasează. Vă irită faptul că nu vă puteţi cheltui câştigurile după bunul plac,iar cadourile pe care le primiţi le consideraţi nefolositoare. Pregătiţi cu multă ardoare locuinţa pentru vizitele amicilor ori rudelor din alte localităţi. Întregul interval,faceţi investiţii pentru a vă asigura un viitor mai bun. Toate nativele visează la călătorii lungi în ţări exotice.

PEŞTI

Vă dedicaţi întregul interval pregătirii unor surprize pentru cei dragi. Partenerul de cuplu este imprevizibil,dar doreşte să vă susţină activităţile care vă fac plăcere. Munciţi mult,însă vă bazaţi pe ajutorul unor persoane lipsite de simţ practic. Cei din anturaj recunosc că sunteţi de neegalat.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Sunt divorţată de ceva timp şi vă rog mult să-mi scrieţi ce-mi rezervă astrele în dragoste. Vă mulţumesc mult!”

Georgiana Gheorghe,născută pe 26 octombrie 1972,ora 21:00,în Bucureşti.

Soare în Scorpion cu Ascendent în Rac. Cele cinci planete din semne de aer sunt susţinute de extrema inteligenţă pe care o aduce Mercur din Scorpion,astfel încât aveţi o putere de adaptare uimitoare pentru cei din jur. În cazul în care ora de naştere este corectă,în astrogramă apar ca posibile două căsnicii (unul dintre parteneri a fost preferatul mamei,iar pe cel de-al doilea îl recomandă exuberanţa,plăcerea de a trăi şi bogăţia). Prezenţa Nodului Nord în Casa parteneriatelor indică o datorie karmică (care se regăseşte în întemeierea şi păstrarea statutului de căsătorită). În perioada următoare,pot apărea probleme cu unii colegi,dar se păstrează şi un fel de melancolie,dacă nu cumva chiar pesimism,din pricina absenţei partenerului dorit.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg