Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017

1 77663 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabile să se concentreze şi de cât de atente şi adaptabile pot fi. Au abilitatea de a se adapta la circumstanţele schimbării şi este extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare frecventă a direcţiei. În sfera relaţiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au şi duşmani.

Taur

Vor fi ocupate cu activităţi de caritate. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Majoritatea se vor ocupa mai mult de pasiunile lor şi vor încerca să se exprime în moduri artistice. Unele native în Taur îşi vor reevalua radical viaţa. Altele vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic şi că este timpul să se gândească la ceva nou.

Gemeni

Dacă sunt doar la un pas de atingerea scopului şi nu mai au energie, astrele le vor da cu siguranţă impulsul necesar. Dacă circumstanţele încep să se înrăutăţească, vor găsi o cale de ieşire odată ce au primit îndrumări. Să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice şi, în al doilea rând, cu şefi înţelegători nu au de ce să se teamă.

Rac

Profesional, ar fi bine să se concentreze ca să facă o sinteză a necesităţilor lor reale. Dacă nu lucrează pentru ele, vor trebui să aloce acelaşi timp propriilor proiecte şi celor în care sunt implicate, pe linie profesională. Din asta ar trebui să înţeleagă că vor avea ocazia unor oportunităţi. Nu trebuie să se aştepte ca orice să le avantajeze, dar nici nu trebuie să le îngrijoreze.

Leu

Stăpânul lor planetar, le va permite să se descurce în orice confruntare. Vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingherite, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte care pot fi descrise ca fiind absolut paşnice şi stabile. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăreia. În general, este greu de determinat cu claritate care sau cum vor alterna aceste perioade. Oricum, ele sunt pregătite pentru ceea ce le aşteaptă.

Fecioară

În general, vor fi puse în situaţii neobişnuite, din care vor ieşi cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue drumul cu consecveţă. Când vine vorba despre muncă, le aşteaptă lucruri interesante.

Balanţă

Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să-şi atingă obiectivele profesionale şi personale. Nu vor pierde, deşi, dacă vor, pot întoarce spatele oricărei acţiuni. Au toate şansele să reuşească, deci nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunităţile pe care le au. Este important acum să obţină cel mai bun rezultat şi să câştige experienţă.

Scorpion

Să fie atente la vocea interioară care le semnalează că există o problemă cu partenerul. Sunt intuitive. Abia miercuri se vor simţi cu adevărat minunat şi vor fi drăguţe. Din punct de vedere profesional, obţin mai multe decât se aşteaptă. Să încuie uşa şi să închidă telefonul pentru a putea lucra bine. Vor fi mai creativite în singurătate.

Săgetător

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ele, mai ales dacă îşi doresc un copil. Acum este momentul să-l conceapă. Îi vor lua prin surprindere atât pe prieteni, cât şi pe adversari. Săptămâna este bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să-şi termine treburile casnice, capitol la care au unele restanţe. Au energia necesară pentru a fi motivate să-şi facă viaţa mai bună.

Capricorn

Cele care practică sportul în domeniile care ţin de pământ – tenis, gimnastică, atletism, maraton - vor fi avantajate acum. Datorită poziţiei favorabile a Lunii, unele native în Capricorn trebuie să înveţe să-şi controleze mai bine emoţiile şi vor fi de acord cu ceea ce propun colegii sau partenerii de viaţă. Aspectul comunicării capătă importanţă. Să nu se ocupe singure de toate, pentru că nu vor reuşi.

Vărsător

Trebuie să ştie ce anume vor. În privinţa relaţiilor personale, sunt posibile situaţii în care este puţin probabil că se vor extazia sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Va fi suficient să ştie ce îşi doresc şi să-şi arate poziţia clar, fără ocolişuri. În general, este o perioadă favorabilă, care le va permite nativelor să realizeze o creştere semnificativă.

Peşti

Vor fi momente în care doar iniţiativa şi acţiunile lor vor conta. Trebuie să-şi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutate. Trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre acestea depăşind limitele competenţei lor. La birou au nevoie de sprijinul colegilor, deoarece vor depăşi provocările mai uşor şi se vor elibera mai repede pentru realizările care le aşteaptă.

Astrograma săptămânii

 „Aş dori să ştiu cum voi sta cu sănătatea şi când voi avea al doilea copil,

primul având 7 luni.“ – Alice Viziru, născută pe 23 august 1984, la ora 06.20, în Ploieşti

Este o mare provocare ceea ce îmi ceri, dar voi încerca. O Fecioară cu Ascendentul însă în Leu. Focul este cel mai infertil semn. Casa copiilor începe tot în semn de Foc, dar continuă cu 29 de garde din Capricorn. Totuşi, Luna, simbolul fertilităţii, este în Rac, iar Jupiter, chiar dacă este în cădere, este în Capricorn, iar semnul Capricornului este un semn de Pământ, fertil. Jupiter semnifică şi adicţie, adică sugerează copii. Întrebarea ta este când îl vei avea pe al doilea. Chiar trecerea lui Jupiter, pe 10 octombrie, în semnul Scorpionului ţi-ar putea face acest dar, dacă îţi doreşti acum un copil. Probabil că te gândeşti la vârstă, dar să nu-ţi faci probleme pentru asta! Se pare că maternitatea a adus în viaţa ta schimbarea de care aveai nevoie.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg